Вселена 1
Класация на играчите по Бойни точки:
Класация на играчите по реални точки:
Класация на съюзите:
Зададохме следния въпрос на няколко играча от всички части на класацията "Какво е вашето мнение за новото поле "Помощ от Съветника"?". И ето някои от отговорите, които получихме:
Vachik:
Цитатами за новобранците е идеално. иначе за някой, който е играл тази игра .... не мисля, че по някакав начин може да му помогне или да го посъветва какво да направи[/quote]
valu:
ЦитатАми за мен не е необходимо[/quote]
Xades:
ЦитатЗдравей,
На мен лично не ми е от полза - и не го ползвам. Доскоро даже пречеше, но дано е от полза на хората, които играят за първи път. Успех занапред в писането на вестника.[/quote]
falcon:
ЦитатМисля, че е излишен - всичко ясно си го пише във FAQ и форум.[/quote]
Vengull:
ЦитатЕми честно казано още не съм го видял какво представлява, но не мисля и да виждам[/quote]
jadai:
ЦитатЗа начинаещите в играта е доста полезно, разяснява всяко едно меню от играта; на който сега почва булфлийт, ще му е по-лесно.[/quote]
FrEeSTyLeR:
ЦитатАми ако сега започвах да играя, сигурно щях да го ползвам, но това ми е втори рунд и не ми е необходим.[/quote]
madmaniac:
ЦитатВсъщност никога не съм го ползвал и не смятам. Във форума мога да намеря всякаква информация, която ми е нужна, а е верен фактът, че от въпросния съветник цялата вселена яко цикли, което е дразнещо.[/quote]
Pitbull:
ЦитатМисля, че ще е от полза на новите играчи.[/quote]
Dalgia:
Код: Избери всички
Ами добре е - за нови играчи е добре да се въведат в играта по бързо.Код: Избери всички
Не е зле, че има от къде да прочетеш някой друг hint, макар че важните неща ги пише във форума...честно казано не виждам голям смисъл от "съветника"... нека има се пак, имам спомен, че като пуснах играта за първи път и аз бях малко дезориентиран.Интервю със steff .
Ж.От колко време играете Булфлийт ?
С.Ами от вече 2+ години
Ж.В кои съюзи сте била ?
С.Основно в UniteD, с малки прекъсвания в ТАРАЛЕЖИ . В момента в DTD.
Ж.Съюз DTD е доста известен с бойния си стил на игра . Бяхте лидер на този съюз. Как се издигнахте ?
С.Добър въпрос, но с доста дълъг отговор.
С.Ами започнах рунда като лидер на UniteD. За мое удоволствие в съюза се върнаха доста стари и уважавани от мен играчи, визирам в случая fourheads. Но ние UniteD "се славим" с вътрешните конфликти и след около 1 месец игра в съюза, естествено се стигна до такъв. Fourheads излезе от съюза и създаде DTD. Аз и още няколко играчи го последвахме....и така. После заминах на почивка и в един хубав ден,влязох от морето и видях, че fourheads е изтрил акаунта си и ми е прехвърлил лидерството....
Ж.Как Ви излезе прозвището "женомразка" и защо ?
С. :D ами може би, защото винаги набивам някое момиче, в играта...но АДМИНИТЕ са виновни - винаги слагат момите покрай мен . Tова в кръга на шегата естествено.
С.Ами не знам - не съм женомразка
Ж.Напоследък има ли нещо интересно покрай вас и съюза Ви ?
С.Ами не...аз основно прекарвам в мод тия дни около 15 септември, понеже нямам много свободно време за игра
Ж.Кое е най-предното класиране което сте заемали в играта ?
С.Оо не знам...наистина
Ж.С какви никове сте се подвизавали до сега в Булфлийт?
С.Само с ник steff, сега във 2 вселена се опитах да се покрия, но пак не ми се получи много номера....
С. Там съм lally - то вече знае половината вселена, така че няма смисъл да се крия повече
Ж.Пожелайте нещо на играта и на читателите ни .
С.Ами пожелавам успех , и най - вече търпение на екипа ви
Ж.Благодаря много за интервюто
С. Благодаря и аз, подобно и на теб.
Материал на mega_alien
Интервю с Maq.
Здравей.
Здрасти
Как се казваш?
Мая
На каква възрасти си?
18
.С какво се занимаваш?
Уча
Разбрахме, че си новобранка в играта, вярно ли е това или ти си просто поредния играч сменил си името?
Вярно
На какво се дължи начина ти на игра?
Вероятно на стратегията.
Ще ни споделиш ли твоята стратегия?
Не
Как мислиш, че ще се развие рунда в 1ва?
Еми не зная, все пак съм новичка и досега никога не съм следяла това. Но предполагам, че тези, които са били първи преди и сега ще са първи.
Как подбираш жертвите си?
Честно да ви кажа засега който както падне. Доколко зная имало и дебненета, но досега не се е налагало да дебна някой. Шпионирам наред и ако вида забравена флота, наказвам за грешката.
А пращаш ли много СМС-и?
Постоянно
Според теб играта без СМС-и щеше ли да е толкова интересна?
Определено. Все пак нямаше да има почивки, нямаше да можеш да гледаш другите от кога не са влизали и т.н.
А дали е възможно да си един от първите без да пращаш СМС-и?
В никакъв случай. СМС-ите ти дават голямо предимство.
Наясно ли си с всички правила?
Не, но се старая да ги науча и спазвам.
Следиш ли Форума на БФ?
До този момент не, но мисля, че трябва да се следи и ще започна да го правя.
По колко време на ден играеш?
Еми средно аритметично НЕ ЗНАМ, не съм засичала. Ина ли начин без да засичам да видя по колко играя?
Ще ни кажеш ли откаде разбра за БФ?
Еми от учителя си
А ще споделиш ли кой е той?
Първо трябва да говоря с него, дали ще иска да се разкрие
Благодаря за отделеното време и успех.
Успех и на теб
Материал на T-J