Stankata написа:QUOTE(Stankata @ Sep 14 2007, 11:46 AM) Направо колонизирайте в една система под предлог , че ще си помагате и щом някой излезе - гръцки гювеч
... обаче, всички умници, които мислят да обиждат съюз Purgatory, мога само да им кажа :
... не мислите ли, че прекалявате, аре да си имаме уважение, не може някакъв да влезе в съюза и да не играе по цял ден, а флота му да стои на планетата и да чака някой да му се нахвърли ... а играча все едно е съкат та не може да чукне един Сейв за 1 минутка ...
... какво лошо има в това да удариш някой който си ИЗХВЪРЛИЛ от съюза, а щом си го ИЗХВЪРЛИЛ, значи не е направил нищо за него, дори е създавал грижи на всички ни ... според вас, това съотборник ли е ... !? ... позамислете се малко ... под "Съотборник" аз разбирам, човек, който влиза в положение на всички ни, помага с каквото може, играе на 100%, знае се, че това е един от силните съюзи на играта, ... или играеш или не ...
... смятам, че след като се ИЗХВЪРЛИ един играч от съюз, той става потенциална Каса ... !?
LoaD , ти като вече изявен играч и многоуважаван Модератор, трябва да разбираш това най-добре ... политиката на съюза е в ръцете на лидера, а той не е направил нищо нередно, мисля че вина има само един играч - "Биткаджията", а вината му е, че е сложил битката в форума, на който не му харесва, да се издухва в форума ... не ме разбирай погрешно ..
Последна промяна от SiDjiM на пет сеп 14, 2007 3:48 pm, променено общо 1 път.
[i]... да даваш 2,40лв за 100 нанки да даваш, ако не даваш - кьорав да оставаш ...[/i]
[color=#FF0000][u][b][i]... pArt 0f The TeaM 0n DrInKiNg BullFleet ! ...[/i][/b][/u][/color]
Нищо не разбирам погрешно, на мен много ми харесаха как се развиват нещата в харда и ще следя с интерес войната между двата съюза .
Не знам кой толкоз ви плю, но поне критиките, които гледах аз, бяха само по адрес на това, че битката е смешно да се пуска по форума. Друго не видех . Все пак, уникален е случая, хората се възползват малко да се посмеят на воля. Защо не . Може и да е имало повод, може дори и да са се сдърпали, ама станалото е станало, само тук и само сега .
И преди всичко, некоректността спрямо съотборник, бил той изхвърлен преди 5 минути или още не, е на доста високо ниво в случая . Тук става дума за чест и достойнство, а не кой щял да се възползва. Е, тия 2 думички са малко непознати за играчите още от 1-2 години насам, ама карай... Камо ли да почнеш да се хвалиш .
Последна промяна от LoaD на пет сеп 14, 2007 4:32 pm, променено общо 1 път.
... е добре следи "Войната" , но се опитай да следиш и мисълта ми обаче ... и не се води по приказките на някакви детски задници ...
... ако теб те изгонят от даден съюз, мислиш ли че ако има някой от бившите ти близо до теб, той ще държи Алианс с теб !? ... или нещо друго ...
... да въпрос на чест, обаче чест може да отдадеш на този, който е заслужил това ...
... и вече казах, може да се каже, че има грешка от страна на "Занулителя" , но моля да бъде плют само той ... ... нека не се казват лоши думи за Purgatory ... а и никой незнае какви са били отношенията между двамата играчи ...
Послепис :
Мисля, че темата трябва да бъде затворена, направихме доста ...
Последна промяна от SiDjiM на пет сеп 14, 2007 5:07 pm, променено общо 1 път.
[i]... да даваш 2,40лв за 100 нанки да даваш, ако не даваш - кьорав да оставаш ...[/i]
[color=#FF0000][u][b][i]... pArt 0f The TeaM 0n DrInKiNg BullFleet ! ...[/i][/b][/u][/color]
са някой от ония досадните новинарчета следва да зададе въпроса на защитника и на нападателя-"ше обявите ли война на съюз пърготари" и ако те си обяват война сами на себе си няма да е само от любов към червения цвят
Е за ко ми се нахварляте на съюза ми ?
Давайте срещу мнене не срещу приятелеите ми !
Е аз съм в много добър съюз нямам нищо против срещу vanvel само че не е редовен е ми или се играе или знаете какво!
Нещо лошо да сам постнал битката ?
Пожелавам нс вичкид а играят за да не ги чака нойът.
Пък и не ми дреме за ваще критики аз сам си това което съм.
Последна промяна от Darks на пет сеп 14, 2007 6:37 pm, променено общо 1 път.
Darks написа:QUOTE(Darks @ Sep 14 2007, 07:36 PM) Пък и не ми дреме за ваще критики аз сам си това което съм.
Мда,не би трябвало да ти дреме...
Както каза ти си това което си...
Нпълно съм съгласен със Лоуд и даже със Ангел-не мога да
повярвам че казах това
Успехи занапред със зануляването на съотборници
момчета... мисля че критиките срещу съюза са напълно излишни... ванвел ми е приятел и ми каза: "Повече няма да играя... изгонете ме от съюза и ако някои иска да ме занули" това му бяха думите... той беше изгонен от съюза и беше занулен... след като не е в съюза значи не ни е съотборник... (грешка на този които е направил темата ( [ Purgatory ] vanvel ))... това да убиждате нападателя или съюза според мен не е превилно... "ванвел е занулен по собствена воля"
тва е мисля че вече ви стана ясно за к`во става дума... т`ва е от мен...
Последна промяна от Sl1pKn07 на пет сеп 14, 2007 9:23 pm, променено общо 1 път.