Bulfleet Weekly 11.09.2007

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Вселена 1

Класация на играчите по WP:

Класация на играчите по реални точки :

Класaция на съюзите :

Интервю с някои от играчите.

Нашите въпроси:

Здравей.

1.Как се казваш?

2.На колко години си?

3.От кой град си?

4.С какво се занимаваш?

5.От колко време играеш БФ?

6.Има ли заформящи се интриги, около теб, и съюза ти които желаеш да споделиш с нас? Ние ще се постараем да ги разкажем на читателите ни пленяващо.

7.Какво смяташ за този рунд?

8.Според теб справедливо ли е новото класиране по WP а не по реални точки?

9.Имате ли нови попълнения в съюза, и как се справят те?

Мерси приятна игра, и успех.

Отговорите на играчите:

GAZENCE лидер на МАШИНА
Цитат1.Стефан
2.21
3.София
4.Застрахователен агент
5.3 години или от края на трети рунд,май така е по точно защото в години не мога да го определя точно.
6.Освен че съюза мачка наред и се старая да правя бойни точки няма нищо друго интересно.
7.Доволен съм защото товя е първи в който има интрига макар и малка за челните места.Е както винаги както всичко друго и при този още не е както трябва, но нали е пъвви, надявам се да оправят грешките за следващия.
8.Справедливо да, доколото е по бойни, но тази класация която е в момента е лека смешка на хора които не играят честно и се възползват от неоправени проблеми в играта.
9. Новото попълнение...e finger сме разговаряли и преди но той дойде в съюза ни вчера...играе добре има доста силна флота...друго не мога да кажа но съм доволен от попълнението.Важното е че сме на едно ниво и сме на равни точки което е важно за съюза.[/quote]

TUNJO лидер на SVINARIUM
Цитат1.Много ми е приятно ,Иван
2.На 33 год
3.Видин
4.Само с интересни неща
5.Това е моят 4 рунд
6.Интрига винаги има ,а тя е .............
7.За мен започна скучно ,но сега се раздвижиха нещата
8.Мисля че ще е по справедливо ако се вземат и впредвид двете класации да и да се състави една ,това е само мое мнение разбира се
9.Ами новите попълнения в саюза май съм аз
Моля ,бъдете здрави[/quote]

Feanor
Цитат1.Лъчезар Георгиев Димов
2.22(навърших ги днес
3.Шумен
4.Студент съм 4 ---с немска филология
5.Това ми е втори рунд в вселена 1 и като цяло в самата игра.Следователно играя от около 8 месеца.
6.На този етап от играта не ми се е случвало нищо интересно.Интригите тепърва предстоят.
7.Определено рунда е динамичен но най-вече за хората с по-малко точки.
8.Чесно казано вече незнам.Трудно е да си намираш цели над 45к точки.Напоследък се наблюдава тенденцията:
Играчите с повече реални точки даса с по-малко бойни,а играчите с по-малко реални да са с повече бойни точки.
9.Да имаме нови попълнения и определено се справят добре.[/quote]

Непреклонната новобранка.

След доста добре получила се битка на steff срещу Maq, тя се амбицира все повече, и повече. След няколко малки грабежа, и някои други битки които Maq не може да ни покаже, и след много молби, тя се съгласи да ни даде една от своите битки. По нейни показания събитията са били следните:
Maq
Цитат(Maq)Няколко дена не можех да играя. Бях възпрепятствана от лични проблеми. След което отново се завърнах на бойното поле. Започнах да търся човек който да има нещо за биене (поради голямата суша, това се оказа трудно). След няколко часа търсене най-накрая успях да намеря нещо. Без да се замислям литнах, но остана въпроса кой да събере боклука. Не му мислех много, понеже един съюзник беше наблизо и го накарах да литне след мен. Нямаше много чакане за битката, но нервите покрай рециклажа вече ми дойдоха в множко. Но когато накрая crab ми показа добрата новина, все едно целия ми ден тръгна на добре (не само в бф, а и в личен план).[/quote]

Материал на T-J:
Последна промяна от Stankata на вт сеп 11, 2007 7:11 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от Stankata »

Вселена 2

Класация на играчите :

Класация на съюзите :

Зададохме на някои от играчите следния въпрос ---> Какви са досегашните Ви впечатления и дългосрочни очаквания от настоящият рунд на вселена 2. Ето и получените отговори .

bobinka:
ЦитатДоволен съм. Дано оправят сървъра , иначе банката освежава рунда .[/quote]

DarkOneBg:
ЦитатВпечатления - множество скрити играчи под различни за тях никове , предполагам това ще доведе до нови интриги , най-вероятно вселена 2 ще се превърне във вселената на интригите , което по мое мнение е добре :) Очаквания имам само спрямо себе си , но не желая да ги коментирам :) [/quote]

sedmia:
ЦитатИграта се развива добре засега.
А за дългосрочно не знам, все още не съм изкарвал цял рунд , така че не мога да кажа.[/quote]

valyo:
ЦитатАз за първи път играя във вселена 2 и нямам представа какво разбираш под "дългосрочни очаквания".За сега играта върви, създадохме съюз от приятели и се надяваме да останем в историята на Вселена 2 с "добро".[/quote]

ferrata:
ЦитатИма достатъчно активни и амбицирани да се докажат играчи.Надявам се да има и достойни битки с достойни противници.За по дългосрочни очаквания не мога да кажа нищо отсега, само искам да пожелая на всички искренно да се забавляват, защото тази игра е затова ![/quote]

qgio:
ЦитатГледам всеки ден броят на регистрираните играчи расте,а това е добре, защото миньорите като мен ще има какво да обират .Очаквам този рунд , който ми е втори да не правя глупави грешки като в предишния .[/quote]

angel4o:
Цитатммм всичко е много добре . . .миналия рунд си починах малко и сега съм готов пак за безсънни нощи . . . чакал съм го 6 месеца За сега всичко е ок. Ще видим понататък как ще е .[/quote]

Rep7iLe:ЦитатСупер много протекции пускат хората, дори и аз в момента съм в такава. Няма големи рециклажи, няма флоти за чупене, надявам се след време да се лети повече. Харесва ми това, че няма много екстри в този рунд, именно заради тях се изтрих от останалите вселени. Очакванията ми за рунда са ясни - миньорите ще завземат топ 20 и ще си копат, а такива играчи като мен ще си стоят назад и ще си чупят флотите.[/quote]

Master_of_Time:
ЦитатМалко съм притеснен, че хора, които имат пари за SMS-и вече имат два пъти повече точки, а аз правя всичко по силите си и седя онлайн и по нощите. Забелязвам, и че има в пъти по-малко хора от първия рунд. Вероятно останалите са обезкуражени са да се мерят с"плащачите".[/quote]

SiXKiLLeR:

Код: Избери всички

Впечатленията ми досега са, че рунда започва доста оспорвано и играта е доста динамична и интересна. Очаквам да се получи един зрелищен рунд, в който да победи най-добрия.Пожелавам на всички успех и очаквам красиви битки в трибуната;)
Attila:

Първоначалните ми впечатления бяха, че много малко играчи са се регистрирали за този рунд - едва около 3000 , но за радост се увеличиха. Относно очакванията ми за рунда - мисля че е още рано да се гадае как ще се развият нещата. Важното е всички да се забавляваме !
loki:

Да си направя удоволствието от една приятна игра . . . винаги съм имал само тези очаквания !
sherpa

Всичко е перфектно лично аз съм доволен. . . успех на екипа и играчите от мен !
sl_stoian:

Има много регистрирани акаунти, но за жалост твърде малко от играчите играят сериозно. Засега нямам никакви планове или очаквания, просто играя за удоволствие, пък докъдето стигна - все пак да не забравяме, че това е само игра .
Gornia:

Смятам , че няма достатъчно играчи , поне според мен са малко .
insaneCP:

Скучен рунд е засега. Няма рециклажи или поне около мен е така . Иначе аз играя само на флота и това се надявам да правя занапред .
Newromancer:

Ами за впечатления е още малко рано , поне за мен рунда върви добре и се надявам така и да завръши . Като впечатления - мисля , че играчите са понамаляли;(
komara:

Харесва ми много и се надявам вселената да се развива в положителна насока . Ще съм ардостне , боаче ако направят рунд като първи на 2 вселена - класика !
diavol:

Рунда почва добре за мен. Имам изгледи за топа - кой топ няма значение ! Играя за кеф а той идва с битки;)
Материал на mega_alien и nCuXaPaa

Военни фронтове

Оглеждайки обстановката във вселена 2 не може да не се забележи вечният алианс между RedArmy и HeavyMetal и застаналите срещу тях ™PITBULLS™, CCCP и ЙО-ХО-ХО. Съюз ЙО-ХО-ХО не е обявил война на RedArmy но имайки предвид, че са в алианс с техните врагове и във война с техните приятели, може да се предвиди наличието на необявена война . Между членовете на тези съюзи според много играчи ще са едни от най-интересните битки и интриги през рунда и затова решихме да задълбаем по-навътре в нещата и да вземем интервюта от лидерите на съответните съюзи :

Интервю с varkulak, лидер на съюз ™PITBULLS™
Журналист:Здравей.
varkulak:Здравей.
Ж:Какви са плановете на съюза Ви за този рунд ?
V:Успешна политика с алиансите и големи войни.
Ж:Кои ще са основните Ви врагове ?
V:Вижда се в политиката на съюза ни, без коментар. . .
Ж:Вие събрахте още 2 от най-могъщите съюзи в играта срещу коалицията RedArmy и HeavyMetal. По какъв начин подбирате приятелите си и враговете си и защо точно тях?
V:С poboi от съюз ЙО-ХО-ХО съм се уважавал винаги, както и с Atilla. Dimorese се подяде с мен във форума и аз просто събрах силите и реших да се води война.
Ж:Зад Dimorese е и цял съюз заедно с RedArmy, това ще е една наистина кръвожадна война. Готови ли сте за нея?
V:Еми като се погледне към войновите ми хора ти как мислиш, че всичко ще завърши ? Аз вече знам, цъф е решил да прави много звезди, незнайния буквен играч в саюза ми също, няма да разберете името му от мен,валов от враца флот ше праска, а и аз ще играя само на дини. . .
Ж:Предполагам, че ще ни предложите наистина красива игра и от двете страни, но нали знаете - времето ще покаже.Благодаря за интервюто и лека вечер. . .
V:Лека вечер .

Интервю с Angel^Of^Death, лидер на съюз CCCP
Ж.Здрасти.
А.Здрасти.
Ж.Какви са плановете на съюза Ви този рунд ?
А.Плановете ни са да строшим колкото може повече чужда флота и да вгорчим живота на враговете ни, доколкото е възможно.
Ж.Кои ще са основните Ви врагове ?
А.Както обикновено - HeavyMetal и Red Army.
Ж.Забелязвам нови алианси . . .
А.Да, има и такива.
Ж.Общите врагове ли ви обединиха ?
А.Да, с Питбулите покрай войните, които водим, а с ЙО-ХО-ХО имаме не лоши отношения от миналия рунд. С част от членовете им сме приятели и след като имаме общи врагове естествено дойде и алианса.
Ж.Мислите ли, че с HeavyMetal разменихте ролите си този рунд ? (те приемат начинаещи играчи, а вие разчитате на опита)
А.Не мисля.Те винаги са имали отворена политика по отношение на прием на играчи.СССР от своя страна се е старал да отделя новобранците по 2 причини. От една страна целите на съюза доста трудно биха могли да бъдат осъществени от новаци - без да звучи пренебрежително естествено. Всеки от играещите в СССР е бил новак и не е започнал да играе добре от първия си ден в играта.От друга - войните, които водим често са тежки и е по-добре те да са встрани от вниманието на по-стари и опитни играчи.Така едновременно могат да навлязат в играта, а и да бъдат предпазени. Естествено СССР Алфа винаги е имал подкрепата и закрилата на СССР като главен съюз.
Ж.Коментар за всеки от съюзите с които сте във война ? (оценка на състояние или заплахи както решите)
А.За метълите - с изключение на няколко познати и доказани играчи сред тях, които винаги показват класа - съюза е изпълнен с каси . . . честно казано се надявам това да не направи войната по-малко интересна, но политиката на приемане на нови членове в този съюз не е моя работа.
За Ред Арми - виждат се доста стари играчи, както и някои, които са решили да се маскират зад нов ник - предполагам до месец - два ще стане ясно кои точно са. Очаквам интересна война с тях, но това зависи и от тяхното време за игра. Миналия рунд определено войната беше тотално замряла, точно заради липсата на време от повечето им водещи играчи.

Ж.Много благодаря за интервюто. Лека вечер и приятна игра .
А.Лека.

Antihrist лидер на съюз ЙО-ХО-ХО .
А.Еми в основни линии плановете са ни да си прекараме весело :)
Ж.Може ли да ни разкажете накратко историята на съюз ЙО-ХО-ХО ?
А.Съюза беше създаден миналия рунд от Побой,но той нещо се ядоса на админите и се изтри на 200к мисля. Бяхме само приятели и познати в съюза,след което и други от играчите се отказаха и така съюза се разпадна. Междувременно мен ме наказаха до края на рунда, но това е друг въпрос. И така сега на рестарта реших да направя пак съюза и сме само познати :)
Ж.Кои са основните Ви врагове, как и защо ги избрахте ?
А.Еми какво да ти кажа ? Мен доста ми омръзна играта, така че врагове не ми трябват, но някои от съюзите, с които сключихме алианси пожелаха да приема войните им и така. Хич не ми е приятна играта вече, но продължавам заради познатите си.
Ж.Как избрахте алиансите си и защо ?
А.С Въркулака се знаем от миналия рунд, а и някой от момчетата ме помоли да сключим алианс със съюза му, а за СССР - те са алианс с Питбулс, така че затова е алианса с тях :) за Хиените - имам много добър приятел там,който много уважавам :)
Ж.Коментар за всеки от съюзите с който сте във война ? (оценка на състояние или заплахи - както решите)
А.Хевиметъл, дори не ги познавам като съюз. Знам 5-6 играчи, но са доста слаби, няма да цитирам имена - ти сигурно ги знаеш. То ще си проличи по натам. Пургатори са доста силен и сплотен съюз, а ВИП - са 2-ма добри играчи.

Интервю със stoiko_ , лидер на Red Army
С.Плановете са както обикновено - на първо място да размажем СССР :) и след това да се забавляваме .
Ж. Какъв ще е стилът на игра в Red Army ?
С. Стилът е ясен и изпитан - отборна игра и атака с всички сили .
Ж. Кои са основните Ви врагове ? Виждам, че е възроден старият алианс с HeavyMetal, но срещу вас е застанала могъща тройна коалиция . Дайте малко подробности за алиансите и войните си !
С.За политиката - алианси сключваме със съюзи, които са доказали, че са сериозни и лоялни и силни . HeavyMetal са доказан съюз и алиансът с тях винаги е бил от първостепенно значение за нас. За войните какво да ти кажа? От съюзниците на СССР за момента нямам никакви впечатления , но щом са с тях значи не струват :) СССР е съюз, в които в миналото имаше около 100 члена в момента е с цели 8. ТРАГЕДИЯ . Tе са на път да изчезнат от света на Bulfleet .
Ж.Виждам, че този рунд сте се събрали доста от старите величия на съюза ! Ще ни предложите ли интересни събития или отново липсата на време няма да Ви позволи да играете активно ?
С.Да се надяваме че ще стане зрелище, всички обещават да са сериозни, а както забелязвам дявола от СССР е до мен с геро така ,че боя ще е хубав.

Интервю с Zapcho, един от най-старите членове на HeavyMetal
Поради отсъствието на лидера на съюза.
З.Този рунд плановете са както всеки път-агресивни стратегии и възможно повече наслада от играта.
Ж.Кой са основните Ви врагове ?
З.На първо място са пра-старите ни вражди от незапомнени времена със СССР.но изглежда се появяват нови заплахи в лицето на питбулите и други съпътстващи ги съюзи.Въобще не се шашкаме що за съюз стои отсреща ни...През рундовете сме били във войни с какви да е съюзи и сме оцелявали. Този рунд няма да е по-различно.
Ж.Отново сте в алианс с РедАрми.
З.Съюзници сме с РедАрми поради простата причина,че те са врагове на СССР и това ни сплотява.
Ж.Виждам, че този рунд съюза залага почти изцяло на нови кадри ? Какво мислите за това ?
З.Всеки играч притежава потенциал-стар,нов не зависи от това. Всичко зависи от желанието и мотивацията.
Ж.Как бихте отговорили на твърдение, че почти всички от съюза са каси ?
З.Бих се изсмял в лицето на въркулака защото именно той го е казал това. С развитието на играта ще се види кой на кого какво и защо. От сега бих дал обещание,че рунда ще е изключително изпълнен с битки.Нека ми посочат един случай когато човек от съюза е бил видна каса...
Ж.Какво мислите за враговете си? Моля кажете за всеки съюз по отделно !
З.В момента имам готовност да кажа само за 2 съюза защото не знам кои аджеба са решили да са ни врагове...
З.По отношение на СССР...Уважавам ги като хора и като врагове и затова с тях битката си е вечна-и от 2-те страни на барикадата чувствата са взаимни.
З.Питбулите...Въобще не ме е страх от тях,нека разправят каквото си поискат,но ще дадат големи жертви този рунд и в това мога да гарантирам. Прекалено много гласност дават на намеренията си,а това в един военен конфликт е голяма глупост. Може да са силни играчи,може да са свестни хора,но щом из целия форум сочат всекиго с пръст и казват кой какъв е за мен са банда булонки дет не знаят какво искат.
З.С малко помощ ако ми кажете,кои други са ни "врагове" ще давам още коментари .

Ж.Другите са ЙО-ХО-ХО.
З.ЙО-ХО-ХО са ми добре известни играчи от 3-та вселена и не знам какво точно ги е прихванало да се заяждат,но щом така са решили нека се мешат в грешната война.
Ж.Мисля, че ще се получи един интересен рунд . Благодаря много за интервюто :) Лека вечер.
З.Благодаря и на вас.

Материал на mega_alien и Rumpolino .
Последна промяна от Stankata на вт сеп 11, 2007 6:39 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от Stankata »

Стари Новини (от края на 4ти рунд на вселена 2)

Интервю с Casper, играч на BoLdLY

Журналист:Здравей.
Casper:Здрасти.
Ж:Вие завършихте 6-ти в изминалия рунд на 2ра вселена,доволни ли сте от самият рунд и класиране?
C:Доволен съм от класирането си, но като цяло в рунда нямаше много сериозни играчи. Щом аз успях да стигна до 6-то място, значи не са били много.
Ж:Разбрах,че това е бил първият ви рунд в цялата игра,очаквахте ли да се развият по подобен начин нещата и да влезете в топ 10?
C:Не точно първи. Преди време бях играл около месец, направих 200 кръстосвача и си мислех, че съм много силен.Една Събота сменяхме квартирата и не бях онлайн около 4 часа, тогава разбрах, че изобщо не съм бил силен .Това ми е първият рунд изигран сериозно и до край. Та... да, доволен съм от крайното си класиране, както по точки, така и по бойни. А очаквания... как да имаш, като за първи път виждаш половината неща?
Ж:Доволен ли сте от съюза в който играхте?
C:От съюза в който завърших рунда съм много доволен. Запознах се с много нови и приятни хора с които намирахме да говорим и за други неща, освен Булфлийт. Иначе по време на рунда преминах през Хиените, Шахманиак и Тамплиери. В последствие всеки един от тях се разпадаше и ми се налагаше да търся нов, докато не влязах в BoLdLY. Единствено там открих сериозна сплотеност и добра координация, т.е. отборна игра! Въпреки, че в края на рунда се получиха няколко търкания и разминавания м/у играчите, този съюз за мен ще си остане най-добре организирания!
Ж:Какъв беше начинът Ви на игра-флота,мини,търговия?
C:Както ти е ясно, аз започнах играта със съвсем друг акаунт. Той беше конфедерант и с него се опитах да изкарам възможно най-бързо танкери. Мини не съм вдигал много - макс 20-24 ниво. Тъкмо бях доволен от това което бях събрал и... дойде наказанието ми от 1 месец. На втората седмица имах нов акаунт (този с който завърших рунда. Играх няколко дена и ме наказаха пак, защото не съм изтърпял наказанието на стария. Мислех стария като му изтече наказанието да го подаря, но в крайна сметка след много уговорки и преговори, стана така, че ако исках да играя, трябваше да си доизтърпя наказанието, но с втория акаунт, а първия да бъде изтрит. Докато бях с наказание се чудех как да си развия новия и накрая прецних, че най-добре ще бъде да направя само флота с минимално количество рециклатори, а когато имах битка с по-голям рециклаж, да търся някой да го обира. Мини вдигнах до 22 метал и 16 кристал. После почнах бавно и аз да се снабдявам с танкери. След време малко хора ми останаха в обхвата и трябваше да почна да гоня (i)-та, за да има поне какво да правя.
Ж:Вярвам,че в този рунд бая битки сте направили,бихте ли предоставили най красивите от тях ?
C:Casper vs memo - този го занулих 2 пъти. Тук летях 1ч40мин, защото трябваше да
пращам танкери от 5-те галактики . Спря да играе.
Casper vs DavyJones - последната ми битка преди детмача. Сутринта го спайнах, по обяд колонизирах в съседната система. Понеже ми искаше много газ, стационирах само кръстосвачи. Модна се.
Aqks vs Casper
Aqks vs Casper againТук Аякс реши да провери дали планетата ми е здрава.

А ето и битките ми от ДМ :
#1 Casper vs niki_god
#2 letalenizhod vs Casper & letalenizhod vs Casper2
#3 Casper vs FEAROTH
#4 DarthVader_vs_Casper
#5 Casper vs Kristin

И тук с флота направена в детмача + тази от преди него:
GOGODAN vs Casper

Интервю със FEAROTH играл във HellWings

Журналист:Здравейте.
FEAROTH:Здрасти.
Ж:Как се казвате?
F:Михаел Кьолеян.
Ж:На колко сте години и от къде сте?
F:18г. От София.
Ж:С какво се занимавате?
F:Учене и спорт.
Ж:С какви никове сe сте се подвизавали в Булфлийт?
F:FEAROTH, Еmperor_FEAROTH и Germany.
Ж:Как разбрахте за Булфлийт?
F:Един приятел ми каза за сайта.
Ж:Защо, започнахте да играете Булфлийт?
F:Отначало заради чисто любопитство,а после по навик...
Ж:Как съчетавате работата/учението с играта?
F:С правене на Saven.
Ж:Какво Ви даде и какво Ви отне Булфлийт?
F:Даде ми нови запознанства, отне ми нерви и време.
Ж:Кой е първия съюз в който сте се подвизавали ? А сега в кой сте?
F:В началото в един малък съюз k5,а после в един прекрасен съюз WhitePower.
Ж:Коя ви е най-запомнящата се битка в играта?
F:Нямам идея.Доста са.Не ги пазя,но попринцип най-много ме радват битките с потрошени планети.
Ж:Занулявали ли са Ви досега?
F:Да-GuessWho ( оставих се ), Hitler, Съюз Purgatory.
Ж:Кое е най-предното класиране което сте достигали до сега?
F:21во място.
Ж:Ако не се лъжа ти бе наследника на акаунт hitler този рунд във вселена 2,след което се събрахте няколко човека в съюз WhitePower,разкажи ни какви бяха плановете ви за довършване на рунда,кои бяхте в съюза?
F:Още тогава писах. Абсолютно никакви амбиции от моя страна.В съюза бяхме Aз, Rumpolino, Dim4o, MrQ.Pile.
Ж:До колкото помня съюза Ви беше на страната на RoYaL и твърдо срещу хората които искаха "главата" му?
F:Да това е напълно нормално,Криси направи колония до мен и няколко опита да ме хване.Но както тя, така и Каспър, разбраха, че не съм учебна мишена и трябва и доза късмет за да ме хванат.Нямаше да стоим със скръстени ръце и избрахме страната на RoYaL.
Ж:Не след дълго време съюза Ви се разпадна,какво стана?
F:Всички получиха покани, и понеже това е само игра, се разпусна съюза и се даде възможност, всеки да играе там където му харесва.А след време някои се и отказаха.
Ж:Разбрах,че това е последния Ви рунд,доволен ли сте от него,изпълниха ли се плановете Ви?
F:Не. Не е имало планове, които да изпълнявам. Не ме вълнува булфлийт.
Ж:Направихте ли вашата финална битка във ДетМача и с кой беше тя?
F:Да, с каспър, така и така не успя да ме хване в нормалния рунд - казах му кога кацам и да лети, че трябваше да се трия преди края на детмача Casper vs FEAROTH
Ж:Добре и сега един въпрос извън булфлийт,сега когато вече не играете,продължавате ли да се чувате с приятели от играта и с кои например?
F:Част съм от футболния отбор - нормално е да поддържаме връзка. Все пак онлайн игрите създават доста контакти.
Ж:Добре това беше от нас,пожелаваме ви много приятни мигове за напред и поне един път седмично да го отворите тоя форум и да се сетите за нас.За мен беше чест да ви познавам толкова от близко.
F:И за мен беше чест, успех в играта и живота, като двете са взаимно свързани. Отказването от играта е най - големия успех в нея. А след това почват и тези в живота
Ж:Чао
F:Чао

Материал на Rumpolino
Последна промяна от Stankata на вт сеп 11, 2007 6:40 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от Stankata »

Вселена 3

Класация на играчи :

Класация на съюзи :
Последна промяна от Stankata на вт сеп 11, 2007 6:47 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от Stankata »

Вселена SPEED

Класация на играчите:

Класация на съюзите :

След като му беше зададен въпрос относно съюзът му Lamez и дали мисли, че Multyaccounter може да нападне fantom или самия него, при положение, че те са единствените бели на Муltyaccounter, puhi_puhcho отговори така:
puhi_puhcho написа:Щом сме в съюз значи си имаме доверие. Ако започнем да не си вярваме няма смисал да играем заедно. До сега мултито не е направил нещо, с което да изгуби доверието ми и мисля че и за напред ще бъде така ;)

Попитахме лидерите на някои съюзи за интересните събития около тях и съюзът им като цяло .

lu4k0, лидер на HeadHunter
ЦитатЕми най-новото от мен е
http://hard2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=464378a
Аз съм нападателя и на пръв поглед това е глупаво, но просто г онаправих защото Chazes трупаше бързо точки и флота и се канеше на съюза ми и трябваше да го спра. . .[/quote]
[HeadHunter]lu4k0 vs. [Addicted]Chazes
Половината рециклаж е в lu4k0
Помолихме защитника за коментар, но не получихме отговор .

paranoia, лидер на Филиповци
ЦитатЗдравей . Интересно около съюза няма . Сикса е мод, почти се е отказал. Яуето напусна , защото дървената му глава не може да разбере и една дума, с която се опитвам да му помогна. Това е. Може би очаквам един нов играч, но след няколко дена . Войни нямам, битки-също :) [/quote]

Материал на mega_alien и CooL
Последна промяна от Stankata на вт сеп 11, 2007 6:49 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от Stankata »

Колонка на читателя

Спи ли наистина администрацията?

Vachik:

ЦитатЗдравей,преди около една седмица при мен се случи нещо много съмнително.Една вечер бях решил да играя до по късно и играх точно до 5 и 40, загасих точно тогава за да не ми хване нов час.Сутринта имах работа и нямах време да играя затова пуснах протекция!След няколко часа вече бях заминал и по телефона ми съобщиха че са ме занулили.Бях сигурен,че съм пуснал протекция и реших да пиша първо на каос,писах му и му извадих какви ли не доказателства,а той накрая ме запрати да пиша на съпорта т.е. на Хера.Писах и там и до днес когато вече са минали над 8 дена нямам никакъв отговор...Нападателя беше tigar4o,която ми е съседка.Битката се е изтрила,защото забравих да й направя бек-ъп.[/quote]

Потърсихме и нападателката в битката за коментар на случилото се,но за съжаление тя е във мод.

Автор: Vachik

Гледната точка на администрацията:

ЦитатFrom: Vachik
E-mail: [email protected]
Received: 2007-09-03 09:45:33
Answered: 2007-09-03 12:55:16
Time: 190 min
Checked: xepa
Status: Closed[/quote]

ЦитатВачик,
Разбирам проблема, но може би не е лошо да погледнеш нещата извън твоя акаунт. Всеки може да ми каже, че се е опитал да пусне протекция и тя не се е задействала. Аз какви гаранции имам за това? В базата ни няма записи за ОПИТИ за пускане на протекция - има само за активни такива. каос ти е обяснил това, сега ти го обяснявам и аз. Аз в момента тествам по разни акаунти на вселена 1 - проблеми с активация на протекция няма. Не казвам, че лъжеш, просто аз нямам доказателства, че казваш истината. Ако ти върна флотата какво да обясня на атакуващия? "Вачик каза еди какво си .." това звучи несериозно. А ако утре той каже същото? Мога ли винаги да възстановявам флоти на честна дума? Предполагам сам разбираш, че това е немислимо.
Съответно не виждам как бих могла да помогна. И двамата с каос при тази ситуация сме с вързани ръце.
Поздрави, Хера.[/quote]
Vachik написа:Писах и там и до днес когато вече са минали над 8 дена нямам никакъв отговор...
Отговор има. 3 часа по-късно. А това, че отговорът не съвпада със желанията ти е отделен въпрос.
Последна промяна от Stankata на ср сеп 12, 2007 11:57 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от Stankata »

Право на отговор.
Относно темата : : ПРИЯТЕЛСТВОТО ПОБЕДИ

За автора й ВЕС ....прочетох темата и нещата са показани само от едната гледна точка – а медала винаги има 2 страни – не се сдържах и реших да кажа и покажа мнение, след като видях името си в цитираната по-горе статия ...

Всичко звучи прекрасно – приятели, успешни игри, силни чувства ...идилия ...но не всичко протече така, както е описано – защо ВЕС не показа падналите звезди на Карбанкал, Кристин и Макумба ? За падналата планета на Кристин ?
Защо не показа как загуби и Карбанкал 500 танкера и беше върнат Бекъп – възстановиха му ги – да беше пуснал тото тогава – късметлия голям ....След този Бекъп беше възстановен и рециклажа на Рояла – държа да го подчертая.

Всички знаят, каква драма имаше през рунда – разпадане на съюзи, закани и силни думи, размяна на акаунти – повечето играчи не знаеха кой с кого и кой играе в няколко момента от рунда ....Акаунти се сменяха, силно се обичаха и силно се мразеха – имаше някаква идея, че тоя рунд ще е по-различен, с битки в ТОП-а, но уви ....всичко пропадна с договорки за спокойно копаене и спокойна игра – който се опита да наруши това спокойствие – целия ТОП литва срещу него за да си осигури пак безгрижното копаене.
Ние се опитахме, но уви – не успяхме да им се противопоставим – имахме частични успехи, но като цяло не успяхме – поради липса на нужното време за сериозната игра срещу найстина силни и многобройни противници най-вече, но това не е оправдание – както и да е – взеха рунда и си го подредиха както искаха.

Ние се опитахме да направим интересен рунда, а не каквото се получи – накрая пак уреждаха класацията до до поледният момент – кой се радва на такъв рунд ?
Кой обича уредените мачове ?
Направете си сами изводите .......

И още нещо – лично за автора на темата – защо не кажеш ВЕС, как постъпи с Атила ?
За тези който не знаят за случката – Атила занули член на БОЛДЛИ и оттам помолиха ВЕС да удари Атила – нормално – все пак са в Алианс...дотук добре, ВЕС докара колония до Атила и всички ЗВЕЗДИ и ФЛОТА....
Но защо тогава ВЕС не кажеш какво написа на Атила ???
Аз ще го кажа – имам и личните записани в Скайп оттогава – а именно ВЕС помоли Атила да си събори сградите и да си махне флота от тази планета, и да му каже кога може да си пусне Звездите, защото бил обещал на “приятелите” си ......Лицемерие – това е думата за мен.Това ли е “Приятелството ти “?

И още нещо – това е все пак игра – тя е за забавление ...някой хора трябва да го проумеят – ВЕС пише лични неща за Мистерия – ами и аз искам да ти кажа нещо лично– не пожелавам на никого това, което ти се е случило в реалния живот, но тук не е място за избиване на комплекси – намери си друго поприще и впрегни положителна енергия там.

За ДИОС – и за мен той заслужаваше да спечели рунда, достоен противник и сериозен играч – не следя какво ставаше откакто си дадох акаунта във 2-ра – дано го е взел найстина той.

От мен толкова – успех в реалния живот !

От monty
Последна промяна от Stankata на вт сеп 11, 2007 6:54 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от Stankata »

Хумор
в превод : написа:Цитат(в превод :)Забраняваме на член на съюза да спи повече от 8 часа на седмица
:lol:
из инфото на съюз Sith Lords, 3-та написа:Цитат(из инфото на съюз Sith Lords, 3-та)Бог създаде хората различни.
Инженер Калашников ги направи
отново равни!
----------------------------------------------
Трудните неща ги правиме всеки ден.
Невъзможните - всеки понеделник.
:lol:
из инфото на съюз О.Ч.З., 1-ва написа:Цитат(из инфото на съюз О.Ч.З., 1-ва)Всеки нов член получава БЕЗПЛАТНО 5 (пет) декара мъгла в морето !!! Офертата важи до изчерпване на количеството

За да станете:
* Лейтенант - изпратете едно кило ракия на шефчето
* Капитан - кило ракия,два домата,краставица и един вестник че шефчето да има къде да си постели
* Майор - Да се изпратят : плакат на Лепа Брена,касетка на Азис,3 броя тоалетна хартия (3-ри слойна) и буркан туршия
* Генерал - нема генерали,че да не стават преврати
* Дипломат - требва да е жена,между 18 и 29 години,бюст - голем,крака - дълги,по възможност без образование и да няма кой знае какви претенции

Материал от Sabret00th
Последна промяна от Stankata на вт сеп 11, 2007 7:14 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от Stankata »

Уважаеми читатели, ако искате новините за вселените да са повече в следващия брой, станете доброволни репортери. Изпращайте всичко интересно, което научите на работните ни акаунти ( за вселена 1, 2 и 3 - bulfleet tribune, а за вселена спийд - Bulfleet Newspaper ) . Те се проверяват всеки ден и ние ще се постараем да представим получената информация по максимално интересен начин ;)
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”