[ SEYMOUR ]topi vs [ANSR]cufto

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

JazabelJak
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 17, 2006 12:50 am
Контакти:

Мнение от JazabelJak »

Все по смешна става тая история с звездите,някои хора си секат сами клона,но насила можеш да вземеш-не и да дадеш.
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср авг 16, 2006 1:25 pm
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

taz_zero написа:Цитат(taz_zero @ Sep 8 2007, 04:57 PM) Рядко влизам във форума,но специално заради теб съм тук Термите.Казах ти още в началото на рунда, да не ме забъркваш в интриги-включваше ме в общи скайп-чатове високопарно озаглавени ТОП 10/при положение ,че от началото на рунда не бяха минали и 2 месеца/В този общ чат хора ,които са ти са се доверили си разказваха развитието,при положение,че аз с тях нямам сключен НАП или АЛИАНС-длъжна ли бях да зная какво строят ?Според мен-не!Безброй пъти напусках чата,но ти отново ме присъединяваше-на въпроса защо го правиш-до ден днешен нямам отговор.
Защо полетях към Петър Мирчев-след като ти изтрих едната планета ти посиня-много добре знаеш,че ти бях проверила всичките колонии и знаех ресурса ти.,Когато спря мода качи 7к точки при положение че нямаше необходимият ресурс за това .Разгледах статистика и забелязах ,че Мирчев е паднал в точките ,което е достатъчен повод да полетя към него.Върнах атаката,защото ми обясниха ,че двамата сте нямали нищо общо,колко е вярно това вие си знаете.Така като ми гледаш флотата мислиш ли ,че бих се уплашила и от 20к скаути?
Извинявам се за дългите обяснения ,но нашият БИВШ ФОРУМЕН ЛЪВ ги заслужава
О боже мой... като си шпионирала планетите ми, какво си мислиш, че не мога да се вдигна ли?!?!? Явно не си много опитна в тази игра, колкото съм си мислел. Има една поука - не вярвай на всичко което виждаш. Може да не си я чувала преди, вземи помисли сега какво значи тя. Когато ме шпионира не ми видя и скаутите и звездите, ама ги имаше нали...?
Като стана въпрос за общите чатове... ето ти обеснението, което "никога не си получила" просто защото никога не си питала... Момчетата от чата ми казваха да те добавя и аз като единствен, който има твоя скайп те вкарвах по тяхно желание. И какво стана после - аз го отнесох. Признай си - не можеш да намериш основателна причина, с която да оправдаеш действията си. Просто не ме харесваш и това е. Да ти кажа честно и аз не те харесвам изобщо и ти го казвам, защото мисля, че можеш да се промениш. Не, не те харесвам, защото ме атакуваш, а защото въртиш интриги, които само жените могат. Аз в интриги не съм те забърквал - най-много един път да съм те попитал нещо свързано със отношенията между играчите и това е било. А ти после си измисляй причини за останалите. Аз лично не намирам причината, че ти поисках 100 кредита назаем - не за ден, а за трийсетина минутки, колкото да прехвърля малко ресурс. Мислех, че като достоен играч ще ми ги дадеш, но ти отново ми падна в очите и отказа, а после с цялото си нахалство разправяш наляво и надясно как тръгваш да ме биеш, заради едни кредити...
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср авг 16, 2006 1:25 pm
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

Кой пише без да гледа а? Всички скаути съм си ги направил собственоръчно! Не знам кой си гледала да купува скаути и не ме интересува... Ти май изобщо не четеш какво пиша. Ти си знаеш твоето - мразя го тоя и ще го сваля каквото и да ми струва, нали така...? Това изобщо не доказва, че си играч от класа, а може би не си...? Знам ти стратегията много добре и се опитваш да излъжеш не само мен и приятелите ми, а всички които изобщо имат нещо общо с теб. За мен целтата на рунда е изпълнена - да видя какво е да си в топа и да докажа, че ANSR и този рунд няма да замре. За всички интересуващи се да бъдат в топа ще им кажа само едно. Не си струва. И то по никакъв начин. Ако можех да започна рунда отначало щях да си играя по старата стратегия и изобщо нямаше да ми пука за интригантка от топа и нейните картинки в някаква игра. Айде приятна вечер.
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
Потребителски аватар
metropolix
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 10, 2006 10:18 pm
Контакти:

Мнение от metropolix »

Специялно се извинявам на Термита за това с скоростите аз не играя в 3-та и нямам представа каква е хавата, казано ми е 2-3 основни неща останалото си го доизмислих :a060: неможе да се помни всичко .С тази тема (битка в трибуната ) разбрах защо хората от топа избягват да пускат теми защото е пълно с такива като тебе неможещи да си прежалят флотата какво толкова е станало да не съм ти взем 5-рка от джоба :) стига сте спамели излишно хората са измислили ЛС-та ако имаш нещо против темата ми пиши ще я оправя.

П.П. Видях че си творческа личност ще ти кажа и аз една ПОУКА "Убий глупака с мълчание"

:Zz013:

Цифчо кажи с какво да бъдем сигорни че ти си играл.Този акаунт е като уличница който го хване го разцъква неможем да напишем всички който са взели участие .

:lock1:
Последна промяна от metropolix на съб сеп 08, 2007 5:16 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Raid
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 04, 2006 11:41 am
Контакти:

Мнение от Raid »

Темата се затваря по молба на автора
freeico: а де...
raid: каква е тая диктатура , човек подпис неможе да си сложи...
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”