Психо vs ™PITBULLS™

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
dinko
Сержант (Sergeant)
Регистриран: вт окт 25, 2005 3:05 pm
Контакти:

Мнение от dinko »

значи всички знаят за
необявената война между
Питбулите срещу Инсомния и
Ку-Ку и Психо
като член на Психо бях
длежен да се включа в
войната
не е тайна че играя за кеф и
класацията не ме интересува
добра битка стана защото и
противника ми бе на ниво
успех на съюзниците и
съотборниците и
на"враговете" също

10тия vs 2рия
diavol vs xavier

[url=http://u3.bulfleet.com/bericht.p
hp?pol_id=2075817a]битка[/url]

бекъп

реца е у Питбулите

[quote="AGGRESSIVE_bg"]еи един савет от мене-защо не изпратите една кутия бомбони на диавол та да сте сигурни че и вас няма да ви навести! :)
[/quote]
[quote="Berbatov"]футболът е проста игра за умни хора
[/quote]
Потребителски аватар
SiDjiM
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 14, 2007 9:09 am
Контакти:

Мнение от SiDjiM »

... ПОздравления и за двамата ... :p140: , но мисля че diavol-а направи нещо, с което доказа, че е един от ПСИХО ... :bravo: ... а и късмета му проработи в най-точният момент -
Последна промяна от SiDjiM на нед сеп 09, 2007 11:18 am, променено общо 1 път.
[i]... да даваш 2,40лв за 100 нанки да даваш, ако не даваш - кьорав да оставаш ...[/i]

[color=#FF0000][u][b][i]... pArt 0f The TeaM 0n DrInKiNg BullFleet ! ...[/i][/b][/u][/color]
Потребителски аватар
angelovi
Редник (Private)
Регистриран: ср юли 04, 2007 2:05 pm
Контакти:

Мнение от angelovi »

Поздравления за битката!
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

derailer написа:QUOTE(derailer @ Sep 7 2007, 09:03 PM) отиде му рунда на хавиер :)
Нищо той не е като мен и не се отказва лесно :)
Връчване на наградите Златен Оберон 2007 , 1 част
...
11. Смело сърце - Xavier
- най-много пъти с разбита флота и останал до края - надеждата умира последна
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Xavier
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 11, 2007 3:13 pm
Контакти:

Мнение от Xavier »

Мога да кажа само,че ме споходи лошия късмет да ми падне планетата.Иначе изхода от битката ми беше ясен. :) Поздравления и успех на всички.Камък ми падна от душата :) Ще си почина ,пък догодина може да поиграя пак.А на Инсомниа мога да пожелая единствено Varvarin да ви съсипе.Заслужавате го мишоци такива :)
Shop Boy
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 22, 2007 5:47 pm
Контакти:

Мнение от Shop Boy »

1. Браво за битката добре си му смъкнал планетката.
Xavier написа:Цитат(Xavier @ Sep 7 2007, 09:54 PM) А на Инсомниа мога да пожелая единствено Varvarin да ви съсипе.Заслужавате го мишоци такива :)
Браво и за това исказване !
[color=#C0C0C0]Прекарваме живота си живеейки в гангстерски рай.[/color]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Динкоооооооо, луд беше, луд си остана :) :) :) Браво и да мачкаш пак така в уни2, че... :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Rosen_00
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет май 12, 2006 5:06 am
Контакти:

Мнение от Rosen_00 »

Битката кефи има всичко и реца е прибран от питбулите :bravo: Жалко за лошия късмет на Хавиер ако не беше паднала планетата щеше да бъде много напред :p140: Пожелавам му приятна почивка а на дявола да засади пак бостана :bravo:
JPS
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт авг 30, 2005 3:46 pm
Контакти:

Мнение от JPS »

Системата е хризантема :) Жалко че нямам възможността да продължа с играта.

Винаги съм имал уважение към съперниците, специално към хавиер беше най-голямо, но като гледам неговото исказване мога да кажа само едно

Вие се крихте 3 месеца. 3 месеца се крихте в мишите дупки, а аз съм се крил една седмица и съм бил мишка ХхахахаХАха Абеее смешки земете си теглете патрона. Цял рунд ви гледам сеира и се държа нормално, но вие прекалихте просто. Такава жажда да убидиш някой по форума само най-простите хора без капчица чест могат да имат.

Аз пожелавам на варварина да доиграе рунда достойно въпреки че дълбоко ме съмнява да го вземе.
Последна промяна от JPS на съб сеп 08, 2007 5:42 am, променено общо 1 път.
[url=http://www.mylocreative.com/][/url]
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср авг 16, 2006 1:25 pm
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

JPS написа:Цитат(JPS @ Sep 8 2007, 08:41 AM) Винаги съм имал уважение към съперниците
Айде разправяй го на някой, дето ще ти повярва... Малко ли бяха лс-тата от теб, в които се обръщаше към мен в женски род...? Или пък когато пейстнах един разговор на топито, която твърдеше, че няма нищо общо с теб (но това е друга тема) и след 5 минути ми се включи на скайпа да ме пълниш с oбиди. Да ти имам уважението...

А за битката... жалко, че стана така. Xavier и варварина правеха страхотен отбор.
Последна промяна от TeRMiNaTe на съб сеп 08, 2007 7:17 am, променено общо 1 път.
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”