[ SEYMOUR ]topi vs [ANSR]cufto

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
metropolix
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 10, 2006 10:18 pm
Контакти:

Мнение от metropolix »

Кавгата започна с началото на рунда .Незнайно от къде изкочи играта TeRMiNaTe просещ нанокредити спамеше като луд,което го уреди да попадне в черната листа :bravo: .След временно затишие поглеждам във въпросния списък за да си уредя нещата с хората попаднали там и какво да видя изпъква името [ANSR] TeRMiNaTe чуквам на статистика и какво да видя терми минал 150к :a055: дойде време за отплата.Много бройни полети но без успех в един красив ден за поредн път корабчетата излизат и какво да се види планетата паднала :) оттам целта се променя главната планета на вредителя веднага се колонизира и започва голямото чакане тъй като след болезнената му загуба посиня :s082:
Вчера се обезстраши и влезна Генерал topi веднага дава заповед на птичките да се стацват очакваше се тежна нощ :a106: корабчетат кацат и атаката вече е факт .Броячите нулират и какво да се види без успех :( Генерал topi отива да забърка нова кана кафе за да може да издържи докато затрие тази планета звездите се прибират презареждат и отново отлитат с надеждата че този път ще свършат някаква работа през това време терми е стацна 6 звезди и 5к скалти и надул скоростите с цел КОНТРА атака остават броени секунди и към Генерал topi литват 6 звезди и 5к скалти .Правят се прости сметки и се вижда че е по-бърз няма спасение и решава да остави атаката си нулира брояча на атака битката вече беше факт но Генерал topi не смее да отвори доклада за да не се разочарова за пореден път но след 2-3 минутно потене се обезстрашава с трепереща ръка кликва върху битката и какво да види отнеслаго е радоста настава превъзбудена забравя за контра атаката след като се успокойла забеляза че още лети атаката срещу нея, флотата и седи на карта идва и тежкия за нея момент поглежда с празен поглед към тавана връща си погледа,през това време атаката вече беше минала и какво да види планетата и си седи дава повторно рефреш защото неможе да повярва че е оцеляла след контра атаката противника пак колонизира(с надеждата флотата му да кацне) и за поредн път посинява :a106:

П.П.Извиянвайте ако съм объркал името на защитника ала през последните няколко дни го смени поне 4-5 пъти последното му е cufto за по-натам незнам.
Последна промяна от metropolix на вт сеп 11, 2007 7:52 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Sh@rK
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 7:53 pm
Контакти:

Мнение от Sh@rK »

Браво!
Много късмет си имал и 2те планети са отишли и единия доклад е як мн :)
I feel my world shake
Like an earthquake
Hard to see clear
Is it me
Or is it FEAR
Потребителски аватар
derailer
Редник (Private)
Регистриран: съб юли 21, 2007 11:59 pm
Контакти:

Мнение от derailer »

Терминейта го спохожда съдбата на 1 друг играч от мин рунд :)
Просто спомен във времето..
Потребителски аватар
metropolix
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 10, 2006 10:18 pm
Контакти:

Мнение от metropolix »

derailer написа:QUOTE(derailer @ Sep 7 2007, 07:48 PM) Терминейта го спохожда съдбата на 1 друг играч от мин рунд :)
Право в целта :b050:
Потребителски аватар
dinko
Сержант (Sergeant)
Регистриран: вт окт 25, 2005 3:05 pm
Контакти:

Мнение от dinko »

браво топи пак класа показваш :a055:

[quote="AGGRESSIVE_bg"]еи един савет от мене-защо не изпратите една кутия бомбони на диавол та да сте сигурни че и вас няма да ви навести! :)
[/quote]
[quote="Berbatov"]футболът е проста игра за умни хора
[/quote]
crio_su
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 24, 2007 12:33 pm
Контакти:

Мнение от crio_su »

браво на ТЕЗИ ДЕТО САМИ СЕ справят.
и сами си решават всички въпроси......................
Последна промяна от crio_su на пет сеп 07, 2007 7:25 pm, променено общо 1 път.
Shop Boy
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 22, 2007 5:47 pm
Контакти:

Мнение от Shop Boy »

БРАВО топи ти защитавяш името на съюз Сеймор продалжавай все така да го браниш и да свалящ противниците си !!!
Поздрави стар член на съюза ти.
А на терминейт да не се отказва той е достоен противник !!!
Последна промяна от Shop Boy на пет сеп 07, 2007 9:13 pm, променено общо 1 път.
[color=#C0C0C0]Прекарваме живота си живеейки в гангстерски рай.[/color]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

(шанс: 1%)

:lol:

А на Термита му казах и аз, и други, че няма да устиска до края на рунда...цуфто се видя в незавидната роля да играе акаунт с прекалено много врагове.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср авг 16, 2006 1:25 pm
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

Айде пак се изказвате неподготвени... Така наречената топи - вашата любимка нещо май не и е наред... Не го казвам с цел да я обидя, а просто информативно. По простата причина, че бях в "черния списък" многоо преди да искам тези кредити. Когато я питах, защо изобщо ме атакува, тя все си променяше отговора. Някои отговори бяха, че съм я забърквал в интриги, а да не говорим каква интригантка е тя - след като си махнах мода за известно време и пуснах да строя едно нещо, тя обвинява приятеля ми от питбулс - пвтър мирчев в наливане и то в големи количества... Каква е тя да раздава правосъдие?!?! И естествено литнала към него с прословутите си звезди... Той обаче беше готов смело да я посрещне. Но интригантката я хвана шубето и върна атаката. До тук с нея. Сега фолъне и другите, на които им е кеф да гледат това. Срещу такъв късмет, как да се бори човек? Първо 3% после 1% шанс за неуспех... На повечето ви е ясно, че и с 1 звезда щяха да ми заминат планетите. Крио... САМИ? А да не ти казвам как по едно време летяха 5 атаки по мен и не бяха само от нея, повярвай ми. Атаките и бяха координирани няколко пъти с играчите: Balian ; crio_su ; JPS ; Sucreto. Е това ако е "сами се справят"...
ПП: метрополикс,"надул скоростите с цел КОНТРА" - още 1 лъжа. Не съм си бутал скоростите от 1 месец...
Знам, че този пост ще бъде оплют и не ми носи никаква чест, НО това е самата истина. Приемайте я такава, каквато е.
Последна промяна от TeRMiNaTe на съб сеп 08, 2007 8:06 am, променено общо 1 път.
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

Браво успя да я бутнеш но имам 2 въпроса : Защо миналият рунд не летеше така по мене и дали щеше да линеш сама по мен , без помоща на половината топ :c022:

ПП. Отговорите си ги знам :a055:
БФ АЛКОХОЛИК
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”