Браво добре си ме издебнал нямаше ме около два часа и успя да ме отнесеш, а й ни най-малко съм го очаквала.Dimorese написа:QUOTE(Dimorese @ Sep 3 2007, 08:06 AM) След като ацц. Veronika беше един път занулено в самото начало на рунд, играча се беше почти отказал. Но явно тръпката за полети пак е надделяла и отново започва да трупа флот. Смея да кажа един добре развит акаунт на ~8k точки. Флот и проценти, плюс факта нокс си е сериозно нещо. Само че иска и савен, защото все ще се намери някой да те изръби. Те това снощи се случи.....
За сейфъна знам, че трябва просто съм заспала докато гледах един филм и се събудих чак около 10 часа. Както и да е станало станло за едни тенекий и една глупава игра няма да плача. А иначе за предното ми зануляване идея си нямам кога и как е станало. Много работа имах и просто два дни въобще не бях влизала когато се случи и беше нормално някой да ме отнесе. След като влязох прецених, че след като месец като се поосвободя ще влизам по често и ще почна да играя. И дойде и това време, но умората си казва своето за жалост и време не остава. Колкото и да ми се иска да летя нямам време и затова стават грешки.
За за рец-а какво се притесваш имаше над 800к рес на планетата таман бях занулила двама
Хехе няма .. не сам за едни тенекий ударили ги ударили какво да направя? Да седна да плача няма стане просто ще почна пак да ги правя малко по малко пак като станат станат. Аз не бързам за никаде никой не ме гони както се казва.mighty написа:QUOTE(mighty @ Sep 3 2007, 08:17 AM) Добра биткаМо клно малко към кражба а не зануляване ...
Иначе наистина не е фатално да не вземеш малко кристал и газ при положение, че само от метала си избиваш почти загубите
![]()
Айде успех за нататък и на 2мата и дано "Veronika" не се откаже тотално, заради това зануляване
![]()