[OUTSIDERS] Nuclear vs. [ SEYMOUR 1 ] Veronika

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Ronii
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 03, 2007 4:10 pm
Контакти:

Мнение от Ronii »

Dimorese написа:QUOTE(Dimorese @ Sep 3 2007, 08:06 AM) След като ацц. Veronika беше един път занулено в самото начало на рунд, играча се беше почти отказал. Но явно тръпката за полети пак е надделяла и отново започва да трупа флот. Смея да кажа един добре развит акаунт на ~8k точки. Флот и проценти, плюс факта нокс си е сериозно нещо. Само че иска и савен, защото все ще се намери някой да те изръби. Те това снощи се случи.....
Браво добре си ме издебнал нямаше ме около два часа и успя да ме отнесеш, а й ни най-малко съм го очаквала.
За сейфъна знам, че трябва просто съм заспала докато гледах един филм и се събудих чак около 10 часа. Както и да е станало станло за едни тенекий и една глупава игра няма да плача. А иначе за предното ми зануляване идея си нямам кога и как е станало. Много работа имах и просто два дни въобще не бях влизала когато се случи и беше нормално някой да ме отнесе. След като влязох прецених, че след като месец като се поосвободя ще влизам по често и ще почна да играя. И дойде и това време, но умората си казва своето за жалост и време не остава. Колкото и да ми се иска да летя нямам време и затова стават грешки.

За за рец-а какво се притесваш имаше над 800к рес на планетата таман бях занулила двама :dizzy:

mighty написа:QUOTE(mighty @ Sep 3 2007, 08:17 AM) Добра битка :P Мо клно малко към кражба а не зануляване ... :c022: Иначе наистина не е фатално да не вземеш малко кристал и газ при положение, че само от метала си избиваш почти загубите :a055: :a055: Айде успех за нататък и на 2мата и дано "Veronika" не се откаже тотално, заради това зануляване :a055:
Хехе няма .. не сам за едни тенекий ударили ги ударили какво да направя? Да седна да плача няма стане просто ще почна пак да ги правя малко по малко пак като станат станат. Аз не бързам за никаде никой не ме гони както се казва.
Последна промяна от Ronii на пон сеп 03, 2007 4:20 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Blood_God
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 13, 2005 4:51 pm
Контакти:

Мнение от Blood_God »

мале... Сиймор 1 нещо много ги тресе... станаха често явление във форумите :) готина битка... успех във въстановяването :)
b3as7
Редник (Private)
Регистриран: пет юли 13, 2007 2:42 pm
Контакти:

Мнение от b3as7 »

Blood_God написа:QUOTE(Blood_God @ Sep 3 2007, 05:43 PM) мале... Сиймор 1 нещо много ги тресе... станаха често явление във форумите :) готина битка... успех във въстановяването :)
Все пак е подсъюз и играчите там са нови(повечето) и не са зомбита като някои писали по-горе :c022:
Браво на нападателя,добра битчица е станала,а Вероника по-бързо да се въстанови :a055:
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

b3as7 написа:Цитат(b3as7 @ Sep 4 2007, 09:36 AM) Все пак е подсъюз и играчите там са нови(повечето) и не са зомбита като някои писали по-горе :c022:
Браво на нападателя,добра битчица е станала,а Вероника по-бързо да се въстанови :a055:
Под съюз само на думи. До колкото ги наблюдавам там е пълно със стари пушки, отличаващи се с това, че нямат време за игра много.
b3as7
Редник (Private)
Регистриран: пет юли 13, 2007 2:42 pm
Контакти:

Мнение от b3as7 »

Dimorese написа:QUOTE(Dimorese @ Sep 4 2007, 10:06 AM) Под съюз само на думи. До колкото ги наблюдавам там е пълно със стари пушки, отличаващи се с това, че нямат време за игра много.
И това е вярно,но те са малко.А повечето "стари пушки" от съюза нямат регистрация(доколкото аз знам),но както и да е радвайте са на живота,хубав е ,приятен :a055:
Потребителски аватар
Ronii
Редник (Private)
Регистриран: пон сеп 03, 2007 4:10 pm
Контакти:

Мнение от Ronii »

Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Sep 4 2007, 10:06 AM) Под съюз само на думи. До колкото ги наблюдавам там е пълно със стари пушки, отличаващи се с това, че нямат време за игра много.
Ами по мойте наблюдения повечето са нови. Но да има и стари пушки както казваш.
Просто тези стари пушки сядат за по 2 3 часа на ден пред комп? Какво да правят в главния като не могат да дигнат точки и не могът да играят пълноценно???
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Алллооуу, за 140 кръста изписахте цял разказ. Дано да не ви бутнат 1000-2000, че тогава .... :)

Късмет на Вероника и Диморезето ;)
Smoocki

Мнение от Smoocki »

Добра битка :crazy_pilot:
Потребителски аватар
FrEeSTyLeR
Редник (Private)
Регистриран: чет юни 21, 2007 4:02 pm
Контакти:

Мнение от FrEeSTyLeR »

Добра Битка ...
Жалко за Вероника :p015:
Дано се видим с нея в другия рунд ако се е отказала от този
Последна промяна от FrEeSTyLeR на нед сеп 23, 2007 1:20 pm, променено общо 1 път.
I close my eyes, only for a moment, and the moment's gone / All my dreams, pass before my eyes, a curiosity
Dust in the wind, all they are is dust in the wind / Same old song, just a drop of water in an endless sea
All we do, crumbles to the ground, though we refuse to see
Dust in the wind, All we are is dust in the wind
Don't hang on, nothing lasts forever but the earth and sky / It slips away, all your money won't another minute buy
Dust in the wind, All we are is dust in the wind
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”