[ GodsOfWar ] Dieus vs Тралалайко

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Браво на Диеус! :) Отново показва класата си като играч :)

Касапче....то наистина - тралалайко толкоз акаунти играе всеки рунд, че не може да му се смогне да го зануляват...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
kasapa
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:30 am
Контакти:

Мнение от kasapa »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Aug 31 2007, 02:38 PM) Браво на Диеус! :) Отново показва класата си като играч :)

Касапче....то наистина - тралалайко толкоз акаунти играе всеки рунд, че не може да му се смогне да го зануляват...

Прав си тои е като хиена не моиш му хванеш дирите :) имаше един в троиката обаче кадето си беше писал планетата Тралалайко не знам дали е същия но не е тои това аз сам го питал за този акаунт но както се казва тралалото е незанулим все ще намери нов акаунт :) :a055: аиде пичове лек ден от мен :) и тралалото се окопал като незнам и аз като какво ма за точките си едва ли само един човек ще се прежали да му се пробва :)
Лек ден и уъспех в играта както и в личен план :)
xeb
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср фев 23, 2005 10:47 pm
Контакти:

Мнение от xeb »

tralalaik0 , Aug 19 2007, 08:16 AM
Галка айде яхваи метлата и идваи на 5:447:14 нали си ми обещала a114.gif и нека доидат всички дето се имат за флиитари с луда флота за нокситата става дума де и всички да доидат които мислят че защитата не варвяла нях нях нях нях p010.gif
Глака направи някое друго уни и идваи насам народе

http://www.bulfleet.org/forum/index.php ... =46127&hl=

Кръстовете му са там още
Последна промяна от xeb на пет авг 31, 2007 5:00 pm, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1139979][/url]
mighty
Редник (Private)
Регистриран: нед апр 01, 2007 9:54 am
Контакти:

Мнение от mighty »

Хм Хм Хммммм взе да става интересно тоя пич или си призна, че това му е друг акаунт или аз съм луд ... Каос и Хера да разгледат нещата и да направят каквото могат. Ако това е вярно че тралалайко всеки рунд си играе с по няколко акаунта че да не може да бъде занулен тоя заслужава вечен бан или почукване на вратата от няколко флийтъра с боксове :dizzy: :dizzy: :lol:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3111147][/url]
Потребителски аватар
T-J
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 30, 2006 4:01 pm
Контакти:

Мнение от T-J »

mighty написа:Цитат(mighty @ Aug 31 2007, 05:50 PM) Хм Хм Хммммм взе да става интересно тоя пич или си призна, че това му е друг акаунт или аз съм луд ... Каос и Хера да разгледат нещата и да направят каквото могат. Ако това е вярно че тралалайко всеки рунд си играе с по няколко акаунта че да не може да бъде занулен тоя заслужава вечен бан или почукване на вратата от няколко флийтъра с боксове :dizzy: :dizzy: :lol:
Нещо не си разбрал както трябва мой човек :c022:
[color=#FFA500][i][b]Истинският играч не е играча, който никога не пада, а играчът, който винаги се изправя след като падне.[/b][/i][/color]
iuda
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 05, 2006 9:57 pm
Контакти:

Мнение от iuda »

noir написа:QUOTE(noir @ Aug 31 2007, 02:22 PM) Ако една шепа младежи запиващи при Юда си прехвърлят акаунтите като носни кърпи и се сийтват един друг, това не променя факта за зануляването. Мен не ме вълнува кой е играл в момента с това име. Знам само, че великите са много и не мога да затворя устата на всички.
Искам и да поясня, че малко хора тук са по-възрастни от мен и моля най-учтиво да не се подмятат по мой адрес определения като срещаните по-горе!

хах интересно :)

я ми разкажи повече че аз явно нещо пак съм пропуснал :)

виж сега моито дете не те познавам а и нямам желание да те познавам !!

ще кажа накратко следното: -- инсталирал съм безжичен нет в ресторанта и дори съм купил служебен лаптоп които е на разположение на всеки които пожелае да си нагледа ак.
както във бф. така и във всяка друга онлаин игра.
не мисля че в това има нещо нередно а ако бъркам може да ме накажат нямам нищо против.
на този етап половината от бф. играчите които идват си носят собствен лаптоп :)

но понеже това все пак е ресторант а не игрална зала и масите са за ядене и пиене, понякога се случва една машина да се ползва от повече хора.

всеки сам си ползва ак.
никои не играе с чужд акаунт и не го ситва и не виждам нищо нередно в това.

освен това не виждам как ти би могъл да знаеш кои какво прави като вобще нито си идвал нито си виждал.

за сега ще кажа само това.
ако имаш някви възражения и забележки пиши на администрацията или на мен но на лични ако обичаш а не във форума
Хахаха преди бях NERRO и ме водехте мулти. Сега съм Юда и не съм мулти : ))) Интересно как едно име променя нещата.
Потребителски аватар
GuessWH0
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 6:42 pm
Контакти:

Мнение от GuessWH0 »

noir, Тралала не е от компанията на nero. Тралалайко този рунд играе на защита и играе под друг ник ( поне последният път, когато се ровех из 1-ва, си беше с другия ник). Добре си го цапардосал, но сигурен ли си, че е именно Тралала?
"I have seen what power does, and I have seen what power costs. The one is never equal to the other." G`Kar, Babylon 5
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Jade написа:Цитат(Jade @ Aug 31 2007, 11:27 PM) noir, Тралала не е от компанията на nero. Тралалайко този рунд играе на защита и играе под друг ник ( поне последният път, когато се ровех из 1-ва, си беше с другия ник). Добре си го цапардосал, но сигурен ли си, че е именно Тралала?
Това, че тралалайко не играе с този си ник е ясно.Въпросите са 2:

1.Кой е играл с ник Тралалайко - само администрацията може да каже.
2.Колко акаунта на рунд може да ползва един човек?Всеизвестно е какво става, когато тралала го занулят - взема друг акаунт.

Въпросите са към произволен администратор(1вия към администратор с права във Вселена 1)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
GuessWH0
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 6:42 pm
Контакти:

Мнение от GuessWH0 »

Заключена по заявка на автора.
"I have seen what power does, and I have seen what power costs. The one is never equal to the other." G`Kar, Babylon 5
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

1. Този, който си знаем от едно време като tralalaiko от самото начало на рунда играе с друг акаунт. Преди седмица наказах вече познатия ви от форума Kiro, който беше измислил "изключително оригиналната" идея да си регне акаунт kaos и да иска пароли. Това означаваше ли, че съм аз? /офф - поне да пишеше грамотно и на български... Все още името на акаунта е на този, който го регистрира първи в дадения рунд, ако, разбира се, вече не е заето. Точно поради тази причина запазваме имената на акаунтите при рестарт на рунд.

2. В правилата няма ограничения колко акаунта може да смени един играч за даден рунд. Докато няма нарушение на правилата при смяната, всеки може да си дава акаунта или да взима нов колкото пъти може да си позволи.
Последна промяна от MartinNosovich на нед сеп 02, 2007 2:08 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”