[ Apocalypse ]The_Fear vs [ASSASSINS]jerk2

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
derailer
Редник (Private)
Регистриран: съб юли 21, 2007 11:59 pm
Контакти:

Мнение от derailer »

apocallypso lol ? интересна интрига..
Просто спомен във времето..
??????? debel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 25, 2006 11:48 pm
Контакти:

Мнение от ??????? debel »

Karbankal написа:Цитат(Karbankal @ Aug 28 2007, 08:18 PM) jerk2- пази се . Не си познал противника си . Спечелил си малко -но си загубил всичко . Крайния резултат е ясен .
Успех до края на рунда .

Аз го познавам този "противник"... Апокалипсо, врътнал си се както подобава! :) Момчето ти е изиграл висш пилотаж и сега кефа и славата са си само негови! Има право да разказва всякакви истории и без значение какво му отговаряш теговата теза ще звучи по-правдоподобно... има си доклад! :) Ето защо онлайн не се напада, едно от основните правила в тази игра! Може и да си най-големия "гъзар" и пак да го наядеш!!! :)

Браво за боя, красива работа!!! debel out.
Последна промяна от ??????? debel на чет сеп 06, 2007 10:25 am, променено общо 1 път.
1234
The_Fear
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 28, 2007 11:44 am
Контакти:

Мнение от The_Fear »

хах старите муцуни :-)

Здравей дебел, по принцип имам претенции само за това че грешката е моя, а нетой да е направил геройство. Бях на бачкане и не спайнах ... Иначе пръв го поздравих.
И другото е че това са му бойните точки ... като защитник... и намирам за нагло газъреенето му... и той и аз знаеме че ми е каса и за това съм колонизрал ... а за 200кръста теми да правиш ми е малко странно... днес само съм изкарал от корабостроителниците 160 кръста и са на пазра (повечето продадени до обяд) . Да взема да направя отделна тема? Тва 200 кръста си е събитие :-)
jerk2
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет авг 31, 2006 2:35 pm
Контакти:

Мнение от jerk2 »

оха не съм очаквал да си толкова долен че да лъжеш даже :) бил съм ти каса то това е смешо бе пич ти от мен повече от 50к рес не си ми зимал тва са някви жалки опити да си избиеш ядът за тва че се нацепи тва е цялата рбота а и когато постнах темата 200 кръста бяха съвсем друго нещо от това което са в момента
ти сигорно си ме касирал и докато бях в мод а :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от jerk2 на пет сеп 07, 2007 9:43 am, променено общо 1 път.
От мини мозъчета бликат се лайненца
mighty
Редник (Private)
Регистриран: нед апр 01, 2007 9:54 am
Контакти:

Мнение от mighty »

Абе jerk2 Фани млъкни бе ?? Щом 1 от най добрите играчи във булфийт се е колонизирал до тебе значи си каса и нищо повече !! Ако имаш достойна флота да те занули до сега да го е направил 10 пъти. Той просто знае, че ако ти бутне мизерната флота няма да има повече каса като тебе в обхвата, което на неговите точки си е направо трагедия ! Айде дигай мините и спри да философстваш !

:padlock:
Последна промяна от mighty на пет сеп 07, 2007 9:56 am, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3111147][/url]
jerk2
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет авг 31, 2006 2:35 pm
Контакти:

Мнение от jerk2 »

маигхти ламерче смотано като не т засяга теб не се обясняваи тои се опита поне 20 пъти да ми занули флотата и то не цялата част от нея такаче траи !
От мини мозъчета бликат се лайненца
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Интригата приключи . Героят наказан както му се полага .
Успех на всички и по малко форумни изхвърляния повече битки в играта .
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”