[ Apocalypse ]The_Fear vs [ASSASSINS]jerk2

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

The_Fear
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 28, 2007 11:44 am
Контакти:

Мнение от The_Fear »

трия всички новини иначе с кеф. Неграмотността ти също ме обижда между другото. повече няма да пиша защото това дърво съм го ял, с дребнави заяждания по форумите.

Още един път УСПЕХ в играта и в живота. Пожелавам ти да станеш достоен човек.
Последна промяна от The_Fear на вт авг 28, 2007 12:32 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Няма смисъл да спорите това е игра,кой кой обидил е друг въпрос това само показва колко са го възпитали.Аз лично много уважавам The_Fear като играч и той не малко пъти се е доказал,а относно защитника бих го помолил да се замисли дали ако The_Fear не дойде до него с цялата му флота няма да го занули.Абе смели сте ама рано или късно пак плачете и викате бъг бъг бъг бях в кенефа а тоя ме е занулил,бъг е :dizzy:
jerk2
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет авг 31, 2006 2:35 pm
Контакти:

Мнение от jerk2 »

мислех да не пиша повече в тази тема но явно ще се наложи в тези няколко поста фиар изсипа повече лгупости по мои адрес колкото не бях виждал отдавна бил съм компелксар бил съм лъжец бил съм еди кво си такаче не мисля че въпроса опира до мотио възпитание
както и да всичко най и ще се види в играта кои кво
до колкото кои колко играел кои какъв играч е няма смисал да летим в форума ще видим на края кои ще вика бъг
едит:я си погледни точките и тогава говори кои ставал зелен и кои не ...
аиде за да не поствам нов пост
пъвро поакзахти какво си взел ако това ти наричаш касиране... 2ро я си погледни точките никога не е имало шанс да ти стана зелен 3то как исакш да летя по теб като там имах 5 кръста до сега в момента които докарах флот ти улекна с 200кръста и да зная че това не ти е цялата флота
едит65464: ох дада да голяма е разликата между 5 и 55 кръста когато имаш насреща 600 от опа пак излугах не бяха 55 бяха 58 :)
и ти си единствения до момента които лети в форума и прави по наи малко 5 несупешни атаки на ден аи траи са и не говори тъпоти
Последна промяна от jerk2 на вт авг 28, 2007 1:39 pm, променено общо 1 път.
От мини мозъчета бликат се лайненца
Потребителски аватар
KrE@ToR
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 25, 2005 9:36 pm
Контакти:

Мнение от KrE@ToR »

Темата започна да заприличва на каране м-у лапета "На си ти куклата, дай си ми камиончето" :k045: (лично мение) нямам нищо против никой от вас, но все пак сте големи хора ... дръжте се като такива!

Относно битката хитростта надделява, но не вярвам Феар да остави нещата така :)
Последна промяна от KrE@ToR на вт авг 28, 2007 12:51 pm, променено общо 1 път.
The_Fear
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 28, 2007 11:44 am
Контакти:

Мнение от The_Fear »

айде спри се, хем явно не знаеш кой те е нападал и кога и какво ти е взел , ами вече се опияни от късмета си и говориш врели некипели ... Не виждаше ли тия дни че продавах на пазара, за да не ми станеш зелен. Не виждаш ли разликата в точките .. Спри да ме заплашваш , че стана смешен ... и тва доживях - моя каса, див миньор да ме заплашва, веднъж литни на атака и говори ... айде литвай срещу мен ... пфуууу знаех си че не трябва да пиша тук...

Ако може някой модератор да ми изтрие всичките мнения

ЕДИТ: Е ти само тук летиш, в играта никога не си ... все аз по тебе ... какво има повече да говорим... И кво ме спайваш, нали вече писа. Значи всичко знаеш и си проверил... да те улесня - тия 200 кръста не бяха всичките хахаха

РЕЕДИТ: :-))) хахаха знаеш да и за тва чупиш сонда след сонда хахаха и не бяха 5 а 55 хаха вече ме забавляваш с лъжите и комплекситеси хаха. Преди да сучупи кръстчетата бях 50к , а ти 26.... дали ми беше на границата момченце... и пак казвам кат си велик с реса купи кръстове и литвай довечера...

виждаш ли се какво представляваш - да обясняваш във форума какъв флот имам? Некоректен и жалък... Да не говорим, че пак не ми знаеш флота...
Хах касата ми да ми казва че не летя...нагла работа... я пак помисли и питай дали летя или не... капацитет . Кой си ти, че даваш оценки? кой? най-големия миньор? или?
Последна промяна от The_Fear на вт авг 28, 2007 1:41 pm, променено общо 1 път.
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Къде ще затваряте темата. Ето един пример за събуждане на спортната злоба у играчите. Всичко се казва, нищо не се премълчава, няма обиди, само леко заяждане с противника. :)

Ей такива битки липсват, които да породят някакъв спор или даже по-сериозен коментар. Стискам палци това да прерастне в нещо повече от плямпане из форума, а спортната злоба да се пренесе изцяло в играта !

Успех
Последна промяна от The.Devils.Own на вт авг 28, 2007 1:03 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

jerk2- пази се . Не си познал противника си . Спечелил си малко -но си загубил всичко . Крайния резултат е ясен .
Успех до края на рунда .
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
mighty
Редник (Private)
Регистриран: нед апр 01, 2007 9:54 am
Контакти:

Мнение от mighty »

:lol: jerk2 ти явно си вярваш а просто не знаеш какво те чака !! С тея мини до небесата (позволявам си да цитирам) само в скоро време ще поканиш и още хора на "вечеря", а относно тази смешна флота на тея точки просто нз къде си тръгнал !! Рано или късно ще те имам във форума отново като защитник, но този път няма да пише Защитникът спечели битката. !!! Приятна игра пък ти продължавай да копаш. Няма да казвам че за 2 седмици 2 пъти по-малко точки от мене да станеш 2 пъти-повече точки ... :c022: :c022: :c022: Копай, Копай :P
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3111147][/url]
jerk2
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет авг 31, 2006 2:35 pm
Контакти:

Мнение от jerk2 »

абе хора не мога да разбера къв ви е проблема с мен и защо ми летите в форума елате си земете пари щом мислите че имам "високи мини" и mighty кажи си ника в сървара пък може да видиш кои ква флота има аи стига сте ревали ако искате нещо да ми кажете заповядаите които иска ще му дам координатите на всичките си планети нямам нищо против нека доидеш mighty имаш специална покана от мен
тоя пост моля да бъде изтрит след малко
едит а наи тъпото е че ти дори съм сигорен че не знаеш какво и каде имам знаеш това което е в докалда ама нали тряя се напраиш на велик боец ...
Последна промяна от jerk2 на ср авг 29, 2007 4:54 pm, променено общо 1 път.
От мини мозъчета бликат се лайненца
mighty
Редник (Private)
Регистриран: нед апр 01, 2007 9:54 am
Контакти:

Мнение от mighty »

Писах ти и по-конкретно, както казах и на ЛСто и по-горе в поста ми влез ми в обхвата и ще видиш кво е 2/3 от точките да е флота !! (бойна)
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3111147][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”