[ Apocalypse ]The_Fear vs [ASSASSINS]jerk2

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

jerk2
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет авг 31, 2006 2:35 pm
Контакти:

Мнение от jerk2 »

И така преди около седмица въпросния нападател - The_Fear се нанесе при мен под преттекст че искал да удари един мои съсед но за да не се изплашел бил отседнал при мен. Естествено ако можел и на мен нямало да прости и така до колкото разбрах тои ударил неговия човек но не се премести атаките му към мен бяха поне по 5 на ден но основната ми флота не беше там за това тои си позволи да ме напада само с 200 кръста. Но селд вчерашния ден реших че е време да отвърна на удара защото една от атаките му имаше частичен успех (беше ударил няколко реца и транспортиора)
И така през ноща кротко кротко реците и кръстовете ми пристигнаха и естествено веднага след това ги вдигнах (само новодошлите за да не заподозре нещо) да не би да да шпионира и да ги види :)
като ги държах на близко разстояние за да мога да ги използвам по едно време очакваната атака се появи и кръстовете се върнаха 13 секунди преди атаката му да удари.
Резултата е това
http://uni1.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=1408401d
За нещастие не успя да сабера целия рециклаж гаста остана за него но и това ми стига :)
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

1268460 метал
1211540 кристали
0 газ

На тези координати останаха:
0 метал
56920 кристали
634230 газ.
--------
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

0 метал
56920 кристали
43080 газ

На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
591150 газ.
пп ако може някои да сложи бекъп
Последна промяна от jerk2 на вт авг 28, 2007 9:24 am, променено общо 1 път.
От мини мозъчета бликат се лайненца
Потребителски аватар
KrE@ToR
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 25, 2005 9:36 pm
Контакти:

Мнение от KrE@ToR »

М... ами тези дето сме в мод как да видим битката без бекъп :a075: Предполагам е хубава битка съдейки по рец-а :a038:
Последна промяна от KrE@ToR на вт авг 28, 2007 9:38 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
kasapa
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:30 am
Контакти:

Мнение от kasapa »

Браво доста хитро си го прекарал :) Поздравление :) :bravo: Ето ти и бекъпа :)

http://kasapa.free.bg/jerk2.htm
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Браво евала такива битки наистина много ме радват,в тях се показва не само игра на цъкане като ботове а и голям замисъл мен лично така са ме минавали но флотата му се върна 2 секунди преди да го ударя...Евала :lol: :lol:
Потребителски аватар
Petar
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
Контакти:

Мнение от Petar »

бравос хубава битка. На мен ми омразна тоя да влиза ... оставя си флотата за доста време феара ама тЪп смс ... винаги влиза :( Иначе добре си го изчислил.Успех и на двамата в играта.

A.C.A.B.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
The_Fear
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 28, 2007 11:44 am
Контакти:

Мнение от The_Fear »

Ще е хубаво понеже се хвалиш с битка като защитник (няма лошо) да споменеш и какво беше поведението ти през тези няколко дни ... да обясниш причните за меко казано "невъзпитаното си поведение", употребата на нецензурни и обидни думи ...

Пак е хубаво да споменеш колко рес взимам на ден от теб и че тези кръстове ги правя за 15 дни само с реса от твоите мини ... аз ако ти е направило впечатление не те обидих нито веднъж ...

Пак за твое инфо аз касите си не ги нападам, за да не ми станат зелени, но ти с просташкото си поведение ме мотиивра да те дразня с тези атаки ...
Въобще не желая да ме има във форума но бих искал да обясниш честно на колко си години и кой те "не"възпита така ... А иначе бях първия който ти каза браво след като ми счупи тези кръстчета... давай в този дух, че рунда е в остър дефицит на играчи, няма срещу кой да се играе. И ти пожелавам до края на рунда да те видим поне един път в ролята на атакуващ в трибуната ... прокопа си планетите бе човек ...

Иначе нали знаеш че не сехвалиш с тве майсторство или нещо такова , а с моето несериозно поведение. Сега да седна да ти обяснявам, че работя и нямам време да пускам шпионки през 2-3сек ли? Грешката си е МОЯ!!! и си платих за несериозното отношение ... обаче когато 10-15 човека са ти бели а всичко останало са подготвяни "и"та (кога мамака му това ще отпадне от играта ... мотивцията рязко пада. Аз играя на инат заради съюза си ... иначе по скучен рунд не съм играл ... почва да ми липсва времето когато с отчаяни сили се опитвах да оцелея под звездопада на КАОС и сие :-))) Може да ми беше гадно ама поне имаше адреналин ...
Последна промяна от The_Fear на вт авг 28, 2007 12:21 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Dalacin
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 07, 2007 10:02 pm
Контакти:

Мнение от Dalacin »

гагагагага . Добра битка поздравления за изчисленията, а на The_Fear по-бързо да ти го върне :) )) трябва да се гледат отмъщения вече не мислите ли ? :)
jerk2
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от jerk2 »

The_Fear написа:Цитат(The_Fear @ Aug 28 2007, 12:57 PM) Ще е хубаво понеже се хвалиш с битка като защитник (няма лошо) да споменеш и какво беше поведението ти през тези няколко дни ... да обясниш причните за меко казано "невъзпитаното си поведение", употребата на нецензурни и обидни думи ...

Пак е хубаво да споменеш колко рес взимам на ден от теб и че тези кръстове ги правя за 15 дни само с реса от твоите мини ... аз ако ти е направило впечатление не те обидих нито веднъж ...

Пак за твое инфо аз касите си не ги нападам, за да не ми станат зелени, но ти с просташкото си поведение ме мотиивра да те дразня с тези атаки ...
Въобще не желая да ме има във форума но бих искал да обясниш честно на колко си години и кой те "не"възпита така ... А иначе бях първия който ти каза браво след като ми счупи тези кръстчета... давай в този дух, че рунда е в остър дефицит на играчи, няма срещу кой да се играе. И ти пожелавам до края на рунда да те видим поне един път в ролята на атакуващ в трибуната ... прокопа си планетите бе човек ...
като за начало ти и ме нападаше още преид да си взел и грам ресурс от планетите ми да не говорим че не си зимал повече от 100к рес на ден и то основно метал което е смешно и си зимал не повече от 3/4 пъти ресурс рано рано сутрин
и другото което е за обидите никгоа не съм те псувал да имаше 1 гневно съобщение но беше далеч от опредалението обида и то далеч не беше продиктувано само от това в играта имах малък личен проблем и бях доста раздразнен а и много добре помня че ти се извиних след това!
Последна промяна от jerk2 на вт авг 28, 2007 12:22 pm, променено общо 1 път.
The_Fear
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 28, 2007 11:44 am
Контакти:

Мнение от The_Fear »

ти си знаеш че лъжеш ... иначе никога не си се извинил, а чак днес след като пресрещне тия кръстчета каза , че си постъил глупаво, но това не е извинение... , а показва, че си си избивал комплекс някакъв , а и не ти го и искам тояа извинение... само ти пожелавам да възприемеш играта като ... игра.
jerk2
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от jerk2 »

би ли ми показал с кое те обидих и за кое лъжа ?
аз ако трябва ще си пусна генерал за да покажа всичките ти ГОЛЕМИ КРАЖБИ ОТ КОИТО РПАВИШ 200 КРЪСТА ЗА 15 ДЕНА ако това си имал предвит ?
и за сега единствения които боижда някои си ти (погледни си предния пост)
ето ги грамадните кражби които рпавеше последните няколко дена повече няма да пиша по темата каквото било било успех и това е

Секретар на летището

2007-28-08 07:09:19

Докладът за битката при [4:304:6]

Откраднати са: 13541 метал, 4196 кристали, 1 газ.
Отговори Изтрий
Секретар на летището

2007-28-08 07:09:13

Докладът за битката при [4:304:6]

Откраднати са: 27083 метал, 8393 кристали, 3 газ.
Отговори Изтрий
Секретар на летището

2007-28-08 07:09:06

Докладът за битката при [4:304:5]

Откраднати са: 13238 метал, 4841 кристали, 1028 газ.
Отговори Изтрий
Секретар на летището

2007-28-08 07:09:00

Докладът за битката при [4:304:5]

Откраднати са: 26477 метал, 9682 кристали, 2056 газ.
Последна промяна от jerk2 на вт авг 28, 2007 12:36 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”