Малко идеи от мен.

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
messiah
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 3:16 pm
Контакти:

Мнение от messiah »

Малко идеи и от мен.
Първо. За да се внесе по-голямо разнообразие в играта всяка от расите да получи по 1 специфично за нея проучване и по един нов кораб. Така чертите на отделните раси ще станат по-ясно различими.
Второ. Едно от най-досадните неща в играта е дългото пренасяне на флотата от една колония в друга и огромното количество газ, което този полет отнема. За това имам две предложения.
Първото е въвеждането на нова сграда - Stargate или Supergate ( на български Звездна порта, Супер Портал, Космически Портал). Tази сграда ще дава на корабите да се пренасят:
- моментално срещу висока цена в кристали.
- за нормално дълго време с/у не особено голяма цена газ и кристали.
Нека да има и уловка. Новата сграда да иска много енергия да се построи.
Второто е въвеждането на нов вид полет - "Хиперпространствен полет". Той ще се извършва бавно, но няма да иска газ. Единственото, което ще може да се извършва, с този полет е стационирането на флотата от една колония в друга
Трето. Ето и няколко идеи аз нови кораби и проучвания.
- Кораб със сила горе-долу, колкото тази на изтребителя, който да има шанс да се възстанови след битка ( 1-10%). Може и този процент да се ъпгрейдва с повишаването нивата на кораба.
- Кораб със cloaking-shield device или казано по друг начин - кораб, който може да става невидим. Силата му да е горе-долу колкото тази на полевия итребител. Уловката тук е, че може да става невидим само докато е стациониран и при това срещу определено количество енергия. Това е кораб за тези които ги мързи да правят сейван. Няма да им се налага да си дигат флотата, но ще трябва да правят сателити и соларни панели и получават не особено силен кораб.
- Проучване подобно на шпионажа, което да дава доклад за полетите, които извършва даден играч. Докладът се получава, когато ударите играч.
Това е от мен. Благодаря на всеки, който отдели от времето си, за да разгледа идеите ми. Надявам се да съм помогнал по какъвто и да е начин за развитието на играта. Очаквам сериозни отговори.
Отговори

Върни се в “Предложения”