[ Maniaci ] Apolon vs [ Spirit ] pinkerstone

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
kasapa
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:30 am
Контакти:

Мнение от kasapa »

Привет отново :)

Моя приятел наи сетне направи грешката която чаках :) от доста време исхабих доста нерви и гас по него :) но най накрая го хванах :) история няма просто си колонизирах до един па тои зе че се делна и в последствие си намерих този симпатяга :) и така избяга ми няколко пъти но какво да се прави това е играта :) или бягаш или те стигат :) аз в случая си го стигнах и то доста бързо ;)

http://kasapa.free.bg/kasapa6.htm
Потребителски аватар
Sh@rK
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 7:53 pm
Контакти:

Мнение от Sh@rK »

Брао ве добра битка си направил!
Продължаваи все така ти си единствения добър играч от Гоце Делчев (играещ)
Еваля еваля :k014:
I feel my world shake
Like an earthquake
Hard to see clear
Is it me
Or is it FEAR
cyclops
Редник (Private)
Регистриран: съб мар 10, 2007 9:55 pm
Контакти:

Мнение от cyclops »

браво ангеле това ми хареса продължавай да ги къртиш :bravo:
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Това е битка срещу човек на 2 пъти по-малко точки. Нищо че е 6 рунда, това е "САЛАТА" и няма място тука :)

Що не дебнеш някой на твойте точки ?
krass
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 02, 2006 1:50 pm
Контакти:

Мнение от krass »

The.Devils.Own написа:QUOTE(The.Devils.Own @ Aug 24 2007, 11:55 AM) Що не дебнеш някой на твойте точки ?
Това е живота, по-силния дебне по-слабия, по-слабия бяга ако има късмет. Ти да си видял някога антилопа да дебне лъв?
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

krass написа:Цитат(krass @ Aug 24 2007, 12:39 PM) Това е живота, по-силния дебне по-слабия, по-слабия бяга ако има късмет. Ти да си видял някога антилопа да дебне лъв?
няколко антилопи могат да вгорчат живота на един лъв :)
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
kasapa
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kasapa »

The.Devils.Own написа:QUOTE(The.Devils.Own @ Aug 24 2007, 11:55 AM) Това е битка срещу човек на 2 пъти по-малко точки. Нищо че е 6 рунда, това е "САЛАТА" и няма място тука :)

Що не дебнеш някой на твойте точки ?

Извинявам се за грубия тон ама това което ми каза не ми хареса никак.. но както и да е
Един личен въпрос ...
Ти пикаеш ли срещу вятара ? Предполагам не .. защото ще се опикаеш сам .. и аз сам на този принцип бия по слабите за да нямам загуби или поне да мога да си избия загубената флота ( Не винаги ми се получава ) така че битката си е битка дали е добра не мога да кажа аз за мен всички са еднакви просто флота или защита която рециклирам ( Отново не винаги си прибирам рециклажа :) И ако може да ми покажеш една твоя битка която ти си дебнал някои на твоите точки или е бил повече точки много ще се радвам
Последна промяна от kasapa на пет авг 24, 2007 12:15 pm, променено общо 1 път.
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Ам бий си ги по-слабите, ама не виждам що това да е причина да се голеемеш :) Те бойни точки се трупат и без да си дигаш мненията във форума нали ?
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от steff1 »

Битката си е битка. Дебнал си го, счупил си го, искаш да се похвалиш и си се хвалиш, с пълно право.... :) Всяка битка е достойна за уважение и има смисъл- дори и само ти да си го знаеш. Удовлетворен ли си? Предполагам - да! Така и трябва. Хич да не ти пука, че на някой не му харесва по ред причини, които нямат нищо общо с теб. :) С една дума - браво! :)

Тенекии да хвърчат, това е играта в крайна сметка! Успех и продължавай да летиш..... :crazy_pilot:
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
Потребителски аватар
kasapa
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от kasapa »

The.Devils.Own написа:QUOTE(The.Devils.Own @ Aug 24 2007, 01:27 PM) Ам бий си ги по-слабите, ама не виждам що това да е причина да се голеемеш :) Те бойни точки се трупат и без да си дигаш мненията във форума нали ?

Не бия по слабите просто така доиде нямал сам никакви намерение кам защитника просто човека до които колонизирах се истри и да не трия планетата се огледах и го мярнах :) И още нещо каде се големея ? никога не сам играл за място в статистиката нито за боини точки играя за удоволствие от 1-ви рунд на тази игра и до като мога пак ще играя за удоволствие спечелих си доста приятели в тази игра някои доста добри приятели кото ще ми останат и няма да ги забравя :) те си знаят кои са :a055: И сам дебнел и доста по силни играчи .. :) не сам се целил само в по слабите :) Мога да се похваля че сам колонизирал и до Кери :) и нея дебнех даже малко на шега ама все пак си беше забавно :) Аиде това е от мен след 2 дена като станат корабите ще гледам да поступам още някои .. :)
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”