[DTD]steff vs. [2bThe1]Maq
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
The.Devils.Own написа:QUOTE(The.Devils.Own @ Aug 21 2007, 02:55 PM) Първият от 2bThe1 си замина. Дотук с това кой колко "боен" билПовече няма какво да говоря, да не ядоствам аудиторията, част от която, са доста докачливи
![]()
Ти по добре замълчи смешен си.
Браво на Мая за флотата. Мога да потвърдя на 100%, нета не беше добре дори и аз имах късмет ( МАЯ живее в съседния блок ). Защото имаше случаи, в които флотата ми стоеше по час и половина на планетата, но имах късмет просто.
Последна промяна от koko_rz на ср авг 22, 2007 4:22 pm, променено общо 1 път.
2bThe1 TeaM
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
На тези координати останаха:
0 метал
417120 кристали
449280 газ.
ако туй е останало за хиените,както каза адаша
по горе си е безмислено размазване и явно някоя хиена трябва да почерпи за поредната/те скорост/ти 
0 метал
417120 кристали
449280 газ.
ако туй е останало за хиените,както каза адаша
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
steff1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
- Контакти:
Последна промяна от steff1 на пет авг 24, 2007 9:06 am, променено общо 1 път.
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
[/color][/i] [i] [/i]
- Blood_God
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 4:51 pm
- Контакти:
steff1 написа:Цитат(steff1 @ Aug 24 2007, 10:05 AM)Пуснах спайове и рециклажа остана за хиените. И какво от това? И защо непременно трябва да има и някакъв друг смисъл от една битка, освен лично удовлоствие и удовлетворение? Ако става въпрос за печалба и прочие глупости - каси има достатъчно, рециклажи - също.... Вие си летете за печалба, аз ще си летя за кеф ... Никой, на никого не пречи.... Приятно летене на всички - кой както го разбира.... На мен ми е все едно....
не виждам никакъв кеф в това да се разбиеш като последния лузър в някой друг и на всичкото отгоре да зарежеш половината рециклаж. като си видяла че има много флот защо не обра боклука? удовлетворение... с 2500 точки назад и на пълна загуба... супер удовлетворена трябва да се чувстваш че си се занулила сама...
- petar1981
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
- Контакти:
Blood_god мисля че ти каза момичето за какво я е занулила , мисля че не всички играят като тебе за доходен рициклаш има хора които играят както им харесва зануляват даден играч по различни причини 
petar1981 лс към TUNJO
Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
бат петьо,ти кога ще се научиш да пишеш граматически правилно,без правописни грешки и с използване на препинателни знаци,ама и те правилно да се употребяватpetar1981 написа:Цитат(petar1981 @ Aug 24 2007, 02:53 PM) Blood_god мисля че ти каза момичето за какво я е занулила , мисля че не всички играят като тебе за доходен рициклаш има хора които играят както им харесва зануляват даден играч по различни причини![]()
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :
-
steff1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
- Контакти:
Да! Точно удовлетворение!Blood_God написа:Цитат(Blood_God @ Aug 24 2007, 02:10 PM) не виждам никакъв кеф в това да се разбиеш като последния лузър в някой друг и на всичкото отгоре да зарежеш половината рециклаж. като си видяла че има много флот защо не обра боклука? удовлетворение... с 2500 точки назад и на пълна загуба... супер удовлетворена трябва да се чувстваш че си се занулила сама...
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
[/color][/i] [i] [/i]