Най-накрая една горе-долу добра битка и от мен ...
... значи да обесна накратко за какво става въпрос !
Бях написал в инфото си някои работи от рода на :
Голям флот - голям играч , голяма защита - голям идиот ... а един път както си скитам из Галактиката и изведнъж нещо привлича вниманието ми ... виждам, че играча bibise написал точно обратното в инфото си, пишеше и все още пише, че с защита играта била по-спокойна, а тези които правят флот давали идиотски рециклаж на такива като него ... . Може би с цел да ме провокира ...
... реших да го ударя
Битката можеше да се състои още преди няколко дни, но лошото беше, че нямах нужните складове, за да събера рециклажа на планетата си ... а бях пуснал Фабриката за тертери и едва след 100 часа, започнах да блъскам складове ...
... той през това време набързо изкара унищожители, които обаче не вдигаше, а оставяше да пазят ресурса при защитата си ...
Днес сутринта той излезе от игра и аз литнах ... ... обаче нямаше как да събера рециклажа, прегледах Галактиката и видях, че [ПСИХО] diavol беше на линия ... помолих го да мине след мен за останалият рециклаж, той разбира се не ми отказа ... ето и резултата от всичко това, за което говорих толкова много ...
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
2180336 метал
619664 кристали
0 газ
На тези координати останаха:
0 метал
1560672 кристали
1090168 газ.
... малко след това Камионите на diavol ...
Рециклаторите ни успешно
достигнаха целта си и успяха
да натоварят:
0 метал
1560672 кристали
1090168 газ
На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.
... всичко е прибрано в складовете, дори вече половината е изразходено ... сърдечно благодаря на diavol за оказаната помощ, знай че можеш да разчиташ на мен за всичко ... БЛАГОДАРЯ
Последна промяна от SiDjiM на ср авг 22, 2007 12:11 pm, променено общо 1 път.
[i]... да даваш 2,40лв за 100 нанки да даваш, ако не даваш - кьорав да оставаш ...[/i]
[color=#FF0000][u][b][i]... pArt 0f The TeaM 0n DrInKiNg BullFleet ! ...[/i][/b][/u][/color]
Браво батка ! смазал си го ..
евала на такива като тебе (мачкат квото видят )
само 1 кусур ти намерих .. вземи си вдигни малко % ... с по 10-20 %
за dqvol (не го познвам) ама ми се издигна в очите