[DTD]steff vs. [2bThe1]Maq

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

steff1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от steff1 »

Наблюдавам Maq от доста време - естествено целта е ясна :) Направих колония в системата му/и, това показа намеренията ми и противника разбра. Аз реших да подходя с търпение. Стационирах си флотата от 3- та в 5 -та система и зачаках да дойде момента да се прибера отново. И той дойде. Вчера получих от приятел следното съобщение.Цитат2007-20-08 09:32:51 Докладвай

tova e susedkata ti \"maq\"

Доклад от шпионирането на
[3:350:7]
метал: 7196 кристали:
144590
газ: 541556 Енергия: 255

Информация за флотите /
защитата:

Транспортьор: 4 (0 ниво)
Мегатрансп.: 17 (0 ниво)
Кръстосвач: 64 (5 ниво)
Рециклатор: 16 (0 ниво)
Ш. Сонда: 5 (0 ниво)
Л. лазер: 1

Шанс за неуспех 24%

ako ne si q vijdala do sega....[/quote] Не я бях видяла. Не пращах шпионажи, тъй като се правих на незаинтересована от флота й. В 5-та вече ми беше доскучало. Едно момче няколко пъти ми бяга за малко и реших, че може пък и да се замъкна в 3-та отново. Поколебах се доста, в интерес на истината. Към обяд видях, че Maq вече е на сейв и реших да летя към 3-та. За няколко часа бях там - рециклаторите на едната колония, кръстовете на колонията до нея. Понеже нямах достатъчно рециклатори да събирам рециклажа - изкупих доста от предложените в търговския и курдисах LISA да седи с мен и да чака да кацне флота на Maq, за да помага за събирането. И започна голямото зяпане. През 15 мин пращах спай на колонията на Maq - флота го нямаше. Кацна чак вечерта към 12 - поне тогава го видях, но тя влезе и го махна. Зарязях всичко и оставих нещата да се развият днес. Сутринта почнах със шпионажите, флот няма - maq не е влизала от снащи. И взех решение да рискувам. На база 12 часовия и сейв от вчера, предположих, че днешният е такъв и реших да пусна атака на сляпо към обяд, около 12 часа след снощното и влизане. Получи се това: :)

[DTD]steff vs. [2bThe1]Maq

Нямаше как да предвидя излизането на още кораби от корабостроителницата. :) По скоро знаех, че има подобна вероятност, но рискувах.... :)

Рециклажа естествино не е събран целия поради непредвидените обстоятелства. Огромно благодаря на LISA, че стоя и дрема с мен от вчера да хванем прословутия флот. Благодаря и на Maq за достойното и нормално държание след битката. :)

То стана каато раздаване на Оскари малко, ама карай .... :)
-------------------------------------------------------------------------------------------
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

898560 метал
61440 кристали
0 газ

На тези координати останаха:
0 метал
837120 кристали
449280 газ.
--------------------------------------------------------------------------------------------
2007-21-08 12:27:22 Докладвай

Рециклаторите ни успешно
достигнаха целта си и успяха
да натоварят:

0 метал
420000 кристали
0 газ

На тези координати останаха:
0 метал
417120 кристали
449280 газ.
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
Потребителски аватар
petar1981
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
Контакти:

Мнение от petar1981 »

steff женомраската още един пат показа че си една от най добрите от нежния пол на тази игра още един пат за добра битка да те поздравя :bravo: :bravo:
petar1981 лс към TUNJO

Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Първият от 2bThe1 си замина. Дотук с това кой колко "боен" бил :) Повече няма какво да говоря, да не ядоствам аудиторията, част от която, са доста докачливи ;)
crab
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 04, 2006 12:25 am
Контакти:

Мнение от crab »

тука бих казал попаднахме на женски бой :) Стеф срещу Мая , страхотна битка :bravo: това скачане с главата напред замалко не те докарва до губещата страна, още 5-6 кръста от страна на Мая и щеше да е друго но като гледам пак нямаше да ти пука и щеше да се радваш за битката което е похвално, отново честито, страхотна история и голямо дебнене.
Ей како Мая, каква е тази флота на тези точки от теб, нищо чудно че само червени петна правиш :P хайде скачай на крака и да продължите боя с достойнство :a055:

оо стеф е водила с 4000 точки, не ми се мисли ако бяхте на едни и същи каква щеше да бъди ситуацията :c022:
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от steff1 »

petar1981 написа:Цитат(petar1981 @ Aug 21 2007, 02:50 PM) steff женомраската ......
:) Не ми пускай думи сега :) Не съм женомразка. :) Случайно попадам на момичета в играта постоянно, явно сме доста.... :c022: Добре, че и в живота не попадам на момичета, че ..... :dizzy:
[/color][/i] [i] [/i]
Потребителски аватар
petar1981
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон юли 16, 2007 8:48 pm
Контакти:

Мнение от petar1981 »

steff не пускам думи мислех че има женски бои :P
petar1981 лс към TUNJO

Едно да знаеш, една жена е много
по-важна от 5000 психопати с
компютри, дето гледат цифрички на
екрана!
Потребителски аватар
mega_alien
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед юни 18, 2006 9:26 pm
Контакти:

Мнение от mega_alien »

Нека и аз изкажа своите поздравления :) И към двете старни :) Браво за бойния дух, браво за невероятната битка :)
DTD Наваксват бързо както забелязвам, искам да пожелая успех на съюза ...
[b]Запазвам си правото да не съм прав и когато ми е удобно да съм неудобен .

[/b]
Потребителски аватар
T-J
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 30, 2006 4:01 pm
Контакти:

Мнение от T-J »

Steff браво. Мачкаш :bravo: Жалко за приятелката. Вярно, че тук нетрябва да се оправдаваме и, че ако някой трябва да се оправдае това е Мая, но разбрах, че целия и квартал нямал нет 2 дена и затова карала на 12 часови сейвани. Като ходела до зали да си дига флотата. Това не я оправдава варно е.
Още 1 път браво на steff за битката.
Дано Мая бързо да се възтанови и да си върне :P
Последна промяна от T-J на вт авг 21, 2007 9:26 pm, променено общо 1 път.
[color=#FFA500][i][b]Истинският играч не е играча, който никога не пада, а играчът, който винаги се изправя след като падне.[/b][/i][/color]
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от steff1 »

Ееее кофти, че е имала проблем с нета. То всички от това страдаме :) - доставчиците и нета. Ако наистина е било така, съжалявам. Неприятно е, но се случва.... :( Успешно възстановяване желая. Няма да и преча повече... :ok:
[/color][/i] [i] [/i]
krass
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 02, 2006 1:50 pm
Контакти:

Мнение от krass »

Дърпане на коси, скубане, дращене... :)
Е тва е битка е тва е интрига. Изненади, съспенс, екшън, драми, обрати...
Аз съм склонен да помагам за възстановяването на прекрасната съюзничка мая... с масажи, тва онова :oh_kotiooo:
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”