tova e susedkata ti \"maq\"
Доклад от шпионирането на
[3:350:7]
метал: 7196 кристали:
144590
газ: 541556 Енергия: 255
Информация за флотите /
защитата:
Транспортьор: 4 (0 ниво)
Мегатрансп.: 17 (0 ниво)
Кръстосвач: 64 (5 ниво)
Рециклатор: 16 (0 ниво)
Ш. Сонда: 5 (0 ниво)
Л. лазер: 1
Шанс за неуспех 24%
ako ne si q vijdala do sega....[/quote] Не я бях видяла. Не пращах шпионажи, тъй като се правих на незаинтересована от флота й. В 5-та вече ми беше доскучало. Едно момче няколко пъти ми бяга за малко и реших, че може пък и да се замъкна в 3-та отново. Поколебах се доста, в интерес на истината. Към обяд видях, че Maq вече е на сейв и реших да летя към 3-та. За няколко часа бях там - рециклаторите на едната колония, кръстовете на колонията до нея. Понеже нямах достатъчно рециклатори да събирам рециклажа - изкупих доста от предложените в търговския и курдисах LISA да седи с мен и да чака да кацне флота на Maq, за да помага за събирането. И започна голямото зяпане. През 15 мин пращах спай на колонията на Maq - флота го нямаше. Кацна чак вечерта към 12 - поне тогава го видях, но тя влезе и го махна. Зарязях всичко и оставих нещата да се развият днес. Сутринта почнах със шпионажите, флот няма - maq не е влизала от снащи. И взех решение да рискувам. На база 12 часовия и сейв от вчера, предположих, че днешният е такъв и реших да пусна атака на сляпо към обяд, около 12 часа след снощното и влизане. Получи се това:
[DTD]steff vs. [2bThe1]Maq
Нямаше как да предвидя излизането на още кораби от корабостроителницата.
Рециклажа естествино не е събран целия поради непредвидените обстоятелства. Огромно благодаря на LISA, че стоя и дрема с мен от вчера да хванем прословутия флот. Благодаря и на Maq за достойното и нормално държание след битката.
То стана каато раздаване на Оскари малко, ама карай ....
-------------------------------------------------------------------------------------------
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
898560 метал
61440 кристали
0 газ
На тези координати останаха:
0 метал
837120 кристали
449280 газ.
--------------------------------------------------------------------------------------------
2007-21-08 12:27:22 Докладвай
Рециклаторите ни успешно
достигнаха целта си и успяха
да натоварят:
0 метал
420000 кристали
0 газ
На тези координати останаха:
0 метал
417120 кристали
449280 газ.