Едно предложение и от мен...

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
Alex271
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 14, 2005 12:34 pm
Контакти:

Мнение от Alex271 »

Здравейте играчи и най вече Bulfleet Team,това е една от най-яките онлайн интернет игри който съм виждал поздравления за получения резултат и постоянното разбирателство от страна на админите така както и за подкрепата Ви.От Бета версията на играта съм тук и от както съм тук нямам никакви забележки към играта освен една и тя е свързана с предложението ми което е:

Дали е възможно търсачката от менюто "информация" да бъде модифицирана така че освен играчите да могат да бъдат търсени освен чрез Име и Планета,да могат да бъдат издирвани и чрез тяхната Националност,това ще доведе до по лесно събирани на играчи за даден съюз в моменти когато лидерът на съюза желае да намери такива играчи които владеят именно неговия Език.

Благодаря за отделеното време и евентуално извинение ако смятате че темата е безсмислена и съм загубил времето Ви,успех и успешни битки (по възможност и по прохладни дни но тук не завизи от нас)
Последна промяна от Alex271 на пон авг 20, 2007 3:48 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Предложения”