Добре си го омазал и аз бих си зачистил конкуренцията
Успех и стига с тези драми кой е играл с акк-то
@ amnesty те и сървъра да ни оправят ...
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Вече питах kaos когато имах една случка във 2-ра - срока е 48 часа да се смени ника, па тогаз яде 48 часа оранжевото знаме. Темата тогава да я прекръстим - Отдел за борба с престъпниците-флийтъри :D.amnesty написа:Цитат(amnesty @ Aug 17 2007, 06:22 PM) Пише ли JPS на координатите - пише!
Значи е JPS![]()
Ако пише, но JPS не играе с акаунта - значи са нарушени правилата при смяна и администрацията има думата!
не е JPS аз самamnesty написа:Цитат(amnesty @ Aug 17 2007, 06:22 PM) Пише ли JPS на координатите - пише!
Значи е JPS![]()
Ако пише, но JPS не играе с акаунта - значи са нарушени правилата при смяна и администрацията има думата!
Знам кога е часът на битката братоSiXKiLLeR™ написа:QUOTE(SiXKiLLeR™ @ Aug 17 2007, 11:10 AM) Eми то и аз ако играех по цяла нощ всеки ден и аз ли щях да съм няколко класи над другите? Просто той е решил да играе по 20 часа на ден и това си е негово правоАз ако ставах всеки път през нощта когато ми прати СМС от него щях да навъртя километри от кревата до компа само
Затова вече си изключвам GSM-а през нощта и го оставям да си ме граби за 7-8 часа, но поне си поспивам. Нека да не бързаме още с генералните изводи има още много време до края на рунда
![]()
Едит: За доказателство виж часа на битката![]()
Който нестава през ноща наваксва през деня , човек трудно ще седи 20часа пред ПС-то заради едните ти рециклажи и и-таTaison написа:QUOTE(Taison @ Aug 18 2007, 04:08 AM) Знам кога е часът на битката братоНали няколко минути след като я направи ми я показа
![]()
Също така за да си първи едно от нещата, които трябва да се правят е 19-20 часа онлайн на ден и дебнене на рециклажи през вечерта. Всеки си има правото на 20 часа онлайн на ден. Този рунд ме е малко яд, че не започнах да го играя когато започна, но след 2 месеца ще раздавам правосъдие и аз след като го реснат![]()
Който иска повече сън и развлечение... не е на 1 място, а за рециклажите... вечер се събират повече реци от колкото през деня. Поне по мое време беше такаKisi написа:QUOTE(Kisi @ Aug 18 2007, 03:03 AM) Който нестава през ноща наваксва през деня , човек трудно ще седи 20часа пред ПС-то заради едните ти рециклажи и и-та(по-голяма част от седмицата)трябва си и сън и развлечения , подходящата дума е addicted
![]()