А във форумните войни нема се бъркам вече... много жертви дават :D
[ TheRockers ]Rosen_00 vs [ BEAT ]LuSs
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
И аз се мъча тука да вдигам шпионажи и аз и да не харча ресурс, зарад коефициента, па кой се облажи
. Браво, многo красива битка между двамата, и флотите не са хич малки за точките им :}.
Последна промяна от LoaD на пет авг 17, 2007 10:23 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
40 мин невнимание до какво води. Е наистина си луд да се върнеш толкова назад за да се покажеш че ти стиска!!!!
За моите касички които сега ми се точат да ме удрят небързаите няма да се трия.
Трябва да се мисли полoжително поне такава битка не е имало до сега!!!!
За моите касички които сега ми се точат да ме удрят небързаите няма да се трия.
Трябва да се мисли полoжително поне такава битка не е имало до сега!!!!
Последна промяна от LuSs на пет авг 17, 2007 10:31 pm, променено общо 1 път.
Добра битка Росене
Обърка ми и мойте планове но това е играта който превари той заради
Ако си прибрал реца целия браво значи си избиваш загубите
и си спретнал страшно меленце
Обърка ми и мойте планове но това е играта който превари той заради
Ако си прибрал реца целия браво значи си избиваш загубите
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]