[ TheRockers ]Rosen_00 vs [ BEAT ]LuSs

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Rosen_00
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет май 12, 2006 5:06 am
Контакти:

Мнение от Rosen_00 »

Всичко започна с занулявапето на наш съотборник от LuSs ...добре казвам си биткаджия издебнал еб....л :c022: започнаха се нагли спайчета и по други играчи и по мен включително и това не ми хареса, опитах диалаог но уви LuSs се беше надул като пуяк и говореше приказки от рода "кой ти ли бе, спая ми е 12 неможеш да ме нападнеш "....хубаво сабирам като луд 2 дена дръпнах здрав заем от банката и ето ти спай 13 :lol: спомних си че един боец някога беше казал....трябва да имаш топки и да ти стиска :c022: знаех че немога да го съборя с този спай се охарчих но го раздусах добре :dizzy: вдигна се пушилка доста повече от очакваната но всичко беше събрано и прибрано в складовете благополучно. Коментара му беше че луд може да направи такава битка но на мен ми е тотено, наистина да се организира всичко това бяха нужни доста приятели на които благодаря уффф айде стига съм бърборил става дума затова

Голяма уста затворен :lol:
Очаквайте продължение :a055:
xrabreneca
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юни 13, 2007 8:49 pm
Контакти:

Мнение от xrabreneca »

Много добра битка! Ето непобедимият лусс нещо май му се случи :) :) Браво роска душата ми напълни с тая битка!

Едит: Защо не пусна 12 рунда е човек :-/
Последна промяна от xrabreneca на пет авг 17, 2007 8:49 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Rosen_00
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Rosen_00 »

Забравих да кажа че прибрания рец беше 19 мил :a055:
Потребителски аватар
Rosen_00
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Rosen_00 »

Признавам си това беше моя грешка че не пуснах 12 рунда но в бързината стават такива работи :c022:
mighty
Редник (Private)
Регистриран: нед апр 01, 2007 9:54 am
Контакти:

Мнение от mighty »

Много много грубо !! :P Браво Браво и браво !! Само това мога да кажа !! Всеки който е голяма надувка трябва да по спадне малко :lol: Браво Клименте добре си го раздрусал :dizzy:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3111147][/url]
Потребителски аватар
amigo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 03, 2007 11:01 am
Контакти:

Мнение от amigo »

Добра битка си заформил и защитника си е имал флота. Но нещо него разбирам това смс което ти е пратил.
Rosen_00

2007-17-08 20:24:55 Докладвай

luss
2007-17-08 20:23:02
Докладвай

napravo ni varna v parvi klas
Ти нали само един атакува гледай ти те били повече. :c022: :a055: :p140:
Последна промяна от amigo на нед авг 19, 2007 6:40 pm, променено общо 1 път.
xrabreneca
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юни 13, 2007 8:49 pm
Контакти:

Мнение от xrabreneca »

Мисля че е време и защитника да се изкаже по темата !! Иначе много голямо браво на роската :) И лека нощ и до след 1 седмица от мен :Р
tripio
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 18, 2006 10:42 am
Контакти:

Мнение от tripio »

Браво Роска. Добра отборна игра
Потребителски аватар
SiDjiM
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 14, 2007 9:09 am
Контакти:

Мнение от SiDjiM »

..... Много добра битка :bravo: , поздравления за това, че не се замисли а си върна за твоя съотборник ... :bravo:

... какво да се прави някой все трябва да яде бой :c022: , този път беше LuSs , другият път ще е друг !

Послепис :

LuSs , възстановявай се бързо, но този път не се съмнявай в Rosen_00 , виждаш че не си поплюва ... :dizzy:
[i]... да даваш 2,40лв за 100 нанки да даваш, ако не даваш - кьорав да оставаш ...[/i]

[color=#FF0000][u][b][i]... pArt 0f The TeaM 0n DrInKiNg BullFleet ! ...[/i][/b][/u][/color]
JPS
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт авг 30, 2005 3:46 pm
Контакти:

Мнение от JPS »

Браво на Роската, както и на лусс за флотата ;) Нищо че вече я няма де, но той си е играч, ще си я направи ;)
[url=http://www.mylocreative.com/][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”