[ ™PITBULLS™ ]varvarin VS [ Insomnia ] JPS

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

JPS
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт авг 30, 2005 3:46 pm
Контакти:

Мнение от JPS »

Хах, ето къде е отишла флотата от тая планета :)

П.П. Кога съм се оправдавал за нещо?

Термит, един съвет към тебе.

Тая игра не е за мерене на малката ти пишчица. Гледай да правиш нещо различно от това да ми играеш на мод-протекция и междувременно да се опитваш да ме засегнеш с чужди битки ;)
Последна промяна от JPS на чет авг 16, 2007 1:32 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.mylocreative.com/][/url]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

TeRMiNaTe написа:Цитат(TeRMiNaTe @ Aug 16 2007, 02:26 PM) А за тази битка имаш ли оправдание?
[™PITBULLS™]varvarin VS [Insomnia]JPS
ЦитатFirefox can't find the server at 0304.netclime.net.[/quote]

Оф, сървъра гаден, и вашите сървъри нищо не отбират, нещо кат хората има ли тука въобще :) .

P.S.: Оп, захапаха. Ииииии, а тей :) .
Последна промяна от LoaD на чет авг 16, 2007 1:42 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
JPS
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JPS »

Като си направите разчет на битките

JPS Vs. Питбулите + Термита

Горе долу резултата е развен, като неброя кухите които направих на петърмирчев ;)

Тааа 1 Vs 4 и все още се държа, не ви ли е срам поне малко, а?
Потребителски аватар
petarmir4ew
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 16, 2007 8:52 pm
Контакти:

Мнение от petarmir4ew »

JPS написа:QUOTE(JPS @ Aug 16 2007, 02:29 PM) Хах, ето къде е отишла флотата от тая планета :)

П.П. Кога съм се оправдавал за нещо?

Термит, един съвет към тебе.

Тая игра не е за мерене на малката ти пишчица. Гледай да правиш нещо различно от това да ми играеш на мод-протекция и междувременно да се опитваш да ме засегнеш с чужди битки ;)
,,,,,,,,флотата ти изгармя пак щот се мислиш за безсмартен,,,,, терминайт по моя молба постна битката ,,щото аз още не мога ,,,незнам как става тоя номер...
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

отдавна вече не играя в тая вселена,а и никога не съм бил фен на JPS,ама ако наистина му е паднал сървара не ви прави чест да поствате тая битка.и терминате,мойто момче вземи поиграй из другите вселени да ти пообрулят ушите малко да се понаучиш.щото от как се помня все в 3 та се подвизаваш,а критерия за 3 ти е ясен нали?.и сега преди да почнеш да лаеш,играл съм и в първа и втора и трета.за справки падналия той ме знае най-добре,динко(diavol)и той до някъде

P.P Аз също JPS,просто се разминахме в 2 :) .Има една поговорка "Пази ме боже от приятели,от враговете и сам мога"
Последна промяна от niki_god на чет авг 16, 2007 2:34 pm, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Aug 16 2007, 05:16 PM) отдавна вече не играя в тая вселена,а и никога не съм бил фен на JPS,ама ако наистина му е паднал сървара не ви прави чест да поствате тая битка.и терминате моито момче вземи поиграй из другите вселени да ти пообрулят ушите малко да се понаучиш.щото от как се помня все в 3 та се подвизаваш,а критерия за 3 ти е ясен нали?.и сега преди да почнеш да лаеш,играл съм и в първа и втора и трета.за справки падналия той ме знае най-добре,динко(diavol)и той до някъде
Адаш...термита усещам, че скоро и в трета ще му брулят ушите :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
JPS
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JPS »

Попринцип трябва да имаш малко мозък в главата за да се сетиш че за всяко зануляване има причина. Неискам да я казвам на всеслушание, защото е прекалено лична.

Ще ви кажа само че като разбрах че са ме ударили, все едно някой ме попита "Как си?". Попринцип и 10 транса да загубя се ядосвам но точно в тоя момент това беше капка в морето. А и рунда не е свършил, изкарвате се победители, а вие сте в протекций и модове ;)

П.П. Ники-Год, нямам идея кой си и нямам никакви предпочитания към теб, но винаги въм казвал: По-добре върл враг от колкото върл фен ;)
Последна промяна от JPS на чет авг 16, 2007 2:27 pm, променено общо 1 път.
LuSs
Редник (Private)
Регистриран: пет юни 15, 2007 2:38 pm
Контакти:

Мнение от LuSs »

Все едно и също JPS го удрят и той пак връща какво е правил преди. Лесно ти беше докато водиш, но сега за втори път си на гелотината. Сървърът спрял и.... кажи да ти върнат флеет-а без толкова да се обесняваш. А защо да не се качи битката, се пак е битка между първите в статистиката!!!!
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср авг 16, 2006 1:25 pm
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

Ама вие много почнахте да ме плюете нещо? Зададох 1 въпрос и ае да му се нахвърлим на тоя щот така на кефи. Айде нема нужда... Нит' се мисля за велик, нит' се имам за нещо повече от другите. Просто голямото самочувствие на вашия идол JPS ме дразни. И учудващо фолъна, който уж не харесва много JPS, застава на негова страна и срещу мене, но това няма значение. Знам каква е трета вселена и нарочно играя там. Не искам много да се бъхтя заради 1 игра... И да не забравя, JPS, от де знаеш каква ми е пишката бе момко. Да не е от личен опит...?
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
JPS
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JPS »

Вие на училище ходил ли сте някога, прощавайте?

На никой не се обяснявам, просто отговарям на нападките. Битката си е битка, флотата ще бъде върната. Да ти направя битка със всички и да ги постна, пък нищо че не е имало такива битки, нали?

П.П. Слухове се носят ;) И гледам са верни
Последна промяна от JPS на чет авг 16, 2007 2:33 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”