П.П. Кога съм се оправдавал за нещо?
Термит, един съвет към тебе.
Тая игра не е за мерене на малката ти пишчица. Гледай да правиш нещо различно от това да ми играеш на мод-протекция и междувременно да се опитваш да ме засегнеш с чужди битки
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
ЦитатFirefox can't find the server at 0304.netclime.net.[/quote]TeRMiNaTe написа:Цитат(TeRMiNaTe @ Aug 16 2007, 02:26 PM) А за тази битка имаш ли оправдание?
[™PITBULLS™]varvarin VS [Insomnia]JPS
,,,,,,,,флотата ти изгармя пак щот се мислиш за безсмартен,,,,, терминайт по моя молба постна битката ,,щото аз още не мога ,,,незнам как става тоя номер...JPS написа:QUOTE(JPS @ Aug 16 2007, 02:29 PM) Хах, ето къде е отишла флотата от тая планета![]()
П.П. Кога съм се оправдавал за нещо?
Термит, един съвет към тебе.
Тая игра не е за мерене на малката ти пишчица. Гледай да правиш нещо различно от това да ми играеш на мод-протекция и междувременно да се опитваш да ме засегнеш с чужди битки![]()
Адаш...термита усещам, че скоро и в трета ще му брулят ушитеniki_god написа:Цитат(niki_god @ Aug 16 2007, 05:16 PM) отдавна вече не играя в тая вселена,а и никога не съм бил фен на JPS,ама ако наистина му е паднал сървара не ви прави чест да поствате тая битка.и терминате моито момче вземи поиграй из другите вселени да ти пообрулят ушите малко да се понаучиш.щото от как се помня все в 3 та се подвизаваш,а критерия за 3 ти е ясен нали?.и сега преди да почнеш да лаеш,играл съм и в първа и втора и трета.за справки падналия той ме знае най-добре,динко(diavol)и той до някъде