[Rookies]lam4omalkiqzmei vs. [CCCP]bone_fletcher

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

lam4omalkiqzmei
Редник (Private)
Регистриран: вт юли 24, 2007 4:17 am
Контакти:

Мнение от lam4omalkiqzmei »

От много отдавна малката ламя бе гонена от лошия скелет :girl_witch: . Почти два месеца си криеше опашката да не я отрежат. Но явно на лошия скелет шанса вече му изневери или пък не му се играеше :c022: . Между временно ламчо порасна събра огън и смелост и изрева 2 пъти. Силно и страшно, разпери крила и полетя. Първо си напазарува 2 дини( http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=4912868a ). После полетя и за основното ядене (благодаря на gaad за помоща). Но тука не позна съвсем. Хапаката беше доста голяма за все още малкия ламчо :dizzy: http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=4912868a .

Моля за бекъп. И понеже пиша за първи път не ми се смеите чак толкова много пъти. :lol:
gaad
Редник (Private)
Регистриран: пон окт 17, 2005 11:32 pm
Контакти:

Мнение от gaad »

това не са ли 2 еднакви битки ,или на мен ми ги отваря така :)
и браво за дините, че нали не харчат газ и трудно се ловят :)
Последна промяна от gaad на ср авг 15, 2007 9:13 pm, променено общо 1 път.
Не знам как е но и така не е....
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Само се чудя къде са бойните на съюзника :p018: :p018: Иначе добра битка.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
lam4omalkiqzmei
Редник (Private)
Регистриран: вт юли 24, 2007 4:17 am
Контакти:

Мнение от lam4omalkiqzmei »

както казах, това ми е за първи път. :c022:
-втората битка:http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=4915030a; :k014:
-помогна ми с кораби.
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Aug 15 2007, 09:16 PM) Само се чудя къде са бойните на съюзника :p018: :p018: Иначе добра битка.
И аз така мисля добра битка браво на съюзника да продължава да мачка
СССР-ци :a055: :bravo:
Е Ангеле как така не знаеш къде са бойните на съюзника-ми рециклирани
са бе :lol: :lol: :lol: :P :P :P
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Newromancer написа:Цитат(Newromancer @ Aug 15 2007, 11:26 PM) И аз така мисля добра битка браво на съюзника да продължава да мачка
СССР-ци :a055: :bravo:
Е Ангеле как така не знаеш къде са бойните на съюзника-ми рециклирани
са бе :lol: :lol: :lol: :P :P :P
Говорех за 2рата битка, която липсваше, ама явно тряа нещо горе освен сгъстен въздух да се сетиш :) Поздрави за ламчо, само дето е забравил да спомене и едната планета дето му излипсва по едно време :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Aug 15 2007, 09:28 PM) Говорех за 2рата битка, която липсваше, ама явно тряа нещо горе освен сгъстен въздух да се сетиш :) Поздрави за ламчо, само дето е забравил да спомене и едната планета дето му излипсва по едно време :)
Мда много прав си-мисля на 20.преди детмача да проверим кой има повече
сгъстен въздух от двама ни. :crazy_pilot:
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Newromancer написа:Цитат(Newromancer @ Aug 15 2007, 11:31 PM) Мда много прав си-мисля на 20.преди детмача да проверим кой има повече
сгъстен въздух от двама ни. :crazy_pilot:
Ау, страшен си батко :) Аз вече проверих отдавна :) 3 или 4 пъти като избяга :) А ЛС-тата се пазят ;)

Angel^of^Death 146,292
Newromancer 83,287

Рапорт даден, рапорт приет :)

П.П.И за да приключа писането тука официално ти разрешавам да ме изкараш "страхливец", "форумен боец" и прочие :)
Последна промяна от Fallen_angel на ср авг 15, 2007 8:39 pm, променено общо 1 път.

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Aug 15 2007, 09:34 PM) Ау, страшен си батко :) Аз вече проверих отдавна :) 3 или 4 пъти като избяга :) А ЛС-тата се пазят ;)
Не се и съмнявам :lol: Аз ти казах-20.
Съжелявам за спама няма ли някой който да направи един бекъп
на момчето.
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

виж ми горното мнение :)

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”