[BEAT]LuSs няколко битки през последната седмица

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

LuSs написа:Цитат(LuSs @ Aug 13 2007, 11:42 PM) Е да с тертети става, но аз тертети нямам така иска доста повече от 12 часа, а и лично в моя случей 50 кръста са от значение. Сигурно ще ми зададеш въпроса защо нямаш тертети?!?!?! Еми отговора е, че повечето метал го търгувам за кристал за да пусна 13 шпионаж. За мойте никакви си по малко от 50к точки 13 шпионаж си е похвално и предпочитано пред тертетите.А доколкото до борсата- от доста време кръстове се предлагат с 10 процента надценка при базова цена 20000 метал и 7000 кристал и тъй като съм нокс процентите стават около 30 което никък не ми е присърце.
Сигурно затова онзи ден поне 200 кръста на базова имаше?На партиди по 20, по 15.Ти си знаеш - дигни 15то спай на 100к и ше набиеш само някой заблуден чужденец, за когото флота=меги.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

[минути за реклама]

аз продавам на базова, ама много бързо купуват да му се не види, преди да пусна офертите, ги няма вече :) .

[/минути за реклама]
Последна промяна от LoaD на ср авг 15, 2007 9:16 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Бре и аз права такива битки но не ги пускам :c022:
Щом така е преценил да ги пуска лошо няма :) щом ги е пуснал трябва и похвали и критики да приема :p140:
Доходни битки много , невиждам защо нападателя се оплаква
На тези координати могат да се съберат: 1181264 метал, 1181264 кристали и 590632 газ.

Нападател намалява свойте точки с 1404
Защитник намалява свойте точки с 9143
На тези координати могат да се съберат: 1335856 метал, 1335856 кристали и 667928 газ.

Нападател намалява свойте точки с 1512
Защитник намалява свойте точки с 10004
На тези координати могат да се съберат: 1125052 метал, 1125052 кристали и 562526 газ.

Нападател намалява свойте точки с 1161
Защитник намалява свойте точки с 7910.5
Пич аз невиждам коя битка ти не е на печалба поне 50% ако има такава ... :lol:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
darthrado
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср апр 04, 2007 3:09 pm
Контакти:

Мнение от darthrado »

Битките са много доходоносни. Чудно ми е с каква лекота LuSs успява да нямери такива доходоносни каси. Аз лично на седмица ако съм късметлия, мога най-много 2 каси да намеря от които мога да се облажа с повече от 2 млн ресурс.

И все пак здрава тупалка и много спечелени бойни точки.
LuSs сериозно лети към върха на Wp класацията. :a055: успех :a055:
[color=#990000][url=http://bulfleet.com/?recruit=410051][/url]
[/color]
LuSs
Редник (Private)
Регистриран: пет юни 15, 2007 2:38 pm
Контакти:

Мнение от LuSs »

Kisi написа:QUOTE(Kisi @ Aug 14 2007, 06:09 PM) Бре и аз права такива битки но не ги пускам :c022:
Щом така е преценил да ги пуска лошо няма :) щом ги е пуснал трябва и похвали и критики да приема :p140:
Доходни битки много , невиждам защо нападателя се оплаква
Пич аз невиждам коя битка ти не е на печалба поне 50% ако има такава ... :lol:
А какви битки пускаш!!!!! А въобще пускал ли си?????????? Прочетете ли че единия рец ми беше откраднат!!!!! така че печалба от тези битки нямам!!!!!!!
Потребителски аватар
Rosen_00
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет май 12, 2006 5:06 am
Контакти:

Мнение от Rosen_00 »

Нека се порадва на мижавите кланета.....еййй за тези битки не ся зслужава да се търкат клавишите бре :p140: И 14 спай да си пуснеш скоро ще ти изтропат сандалите в въздуха....заради това дето ми писа на лично , Бобака се модна да не възираш и ти...нека зарадваме феновете с добър кютек :a055:
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

LuSs написа:QUOTE(LuSs @ Aug 15 2007, 09:16 AM) А какви битки пускаш!!!!! А въобще пускал ли си?????????? Прочетете ли че единия рец ми беше откраднат!!!!! така че печалба от тези битки нямам!!!!!!!
Ти като пишеш четеш ли предния пост ? Казах че права кланета като твойте но не ги пускам ... играя за кеф и не ми доставя кеф малки кланета да ги пускам във форума :crazy_pilot: Ще ти го откраднат реца та като незнаеш колко уши имаш по главата .... И хвани малко се занимавай повече с калкулатора :lol:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

LuSs написа:Цитат(LuSs @ Aug 15 2007, 11:16 AM) А какви битки пускаш!!!!! А въобще пускал ли си?????????? Прочетете ли че единия рец ми беше откраднат!!!!! така че печалба от тези битки нямам!!!!!!!
Имаш около 4000 точки загуби от 3те битки....а кажи ми, при положение, че и 3те рециклажа са не по-малко от 2500к - къде ти е загубата...BEAT отново неадекватни.... :lol:

П.П.А да...що са ти гепили рециклажа?Ми щот не можеш да уредиш кой да помогне или не можеш да си нагласиш рециклаторите като хората...
Последна промяна от Fallen_angel на ср авг 15, 2007 4:58 pm, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”