[BEAT]LuSs няколко битки през последната седмица

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

LuSs
Редник (Private)
Регистриран: пет юни 15, 2007 2:38 pm
Контакти:

Мнение от LuSs »

Просто не дават човек да се възтанови от битка!!!!!!!!! Не мога да насмогна на играчите които незнаят какво е савен. Предисторията има с Робев87 които го дебя от месец и накрая пича не издаржа на напъна!!!! Интересно е че на една от битките ми беше взет рец-а от Тресор и с него почваме яко дебене. Битките не са кои знае какво тъй като за кратко време ги направих.
Ето ги и тях:

[BEAT]LuSS vs [The Army]nabora:

http://lussbulfleet.hit.bg/LuSsVSnabora.html

[BEAT]LuSS vs [SEYMOUR]robev87:

http://lussbulfleet.hit.bg/LuSSVsRobev87.html

[BEAT]LuSs vs [BoLdLY]nokia73s:

http://lussbulfleet.hit.bg/LuSsVSnokia72s.html

Специално заради Лоад Уточнявам , че и трите битки не са на колонии!!!!!!!! Двама от пичовете дори се отказаха!!!
Последна промяна от LuSs на пон авг 13, 2007 1:39 pm, променено общо 1 път.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Ъъъъъъ, за какво възстановяване говорим?Не видях да губиш повече от 60-70 кръста....и трите са си кланета...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

На мен ли тей ми се стори или няма ни една над 4 рунда :) . Или пак са си трепали колониите, или жертвите му не харесват много думата кораби... :>
Последна промяна от LoaD на пон авг 13, 2007 12:46 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
ludee
Редник (Private)
Регистриран: чет юни 21, 2007 11:44 pm
Контакти:

Мнение от ludee »

Еми може да няма нито една над 4 рунда, ама що не пробваш ти да направиш една битка с LuSs да видим колко рудна ще издаржиш като толкова ти знае човката а ?
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

ludee написа:Цитат(ludee @ Aug 13 2007, 06:56 PM) Еми може да няма нито една над 4 рунда, ама що не пробваш ти да направиш една битка с LuSs да видим колко рудна ще издаржиш като толкова ти знае човката а ?
А като стана дума, гледам че много лаеш...я виж тука

Колко рунда са? :) Ако искаш щи кажа и кой е защитника...ама мисля се сещаш и сам :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
ludee
Редник (Private)
Регистриран: чет юни 21, 2007 11:44 pm
Контакти:

Мнение от ludee »

и кво да не си фанал господ за мадете с таа битка ти си гледай играта тоо рунд да не излетиш на някаде пак кво е било БИЛО Е !!!
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

ludee, що не вземеш да млъкнеш, преди някой да се е ядосал и да ти е пернал едно наказание, а? Битките наистина са доста малко рундове, по което съдя, че или е трошил колонии, или е играл на флота доста повече, отколкото останалите в коефициента му. Но и в двата случая, уважавам темата му и не я оспамвам, щото явно се е постарал да направи нещо.

Ти хем се правиш, че си на негова страна, хем му я оспами, (флууда в играта ще го премълчим). Уважаваш само на думи май. Момченце, ще си изпросиш нещо накрая и ще ревеш...
Последна промяна от LoaD на пон авг 13, 2007 5:41 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
LuSs
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от LuSs »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Aug 13 2007, 11:49 AM) Ъъъъъъ, за какво възстановяване говорим?Не видях да губиш повече от 60-70 кръста....и трите са си кланета...
Първо нека върнем темата към съмите битки. falen angel, битките са направени за 4 дни и в сяка от тях аз губя средно по 50 кръста, така че загубите не са малко. Отделно като има хора който ти дишат във връта и при всеки твой удар ти им ставаш удобен за нападене и 20 кръста дори имат значение. Поне това е моето мнение!!!!!
Последна промяна от LuSs на пон авг 13, 2007 8:05 pm, променено общо 1 път.
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

LuSs написа:Цитат(LuSs @ Aug 13 2007, 11:04 PM) Първо нека върнем темата към съмите битки. falen angel, битките са направени за 4 дни и в сяка от тях аз губя средно по 50 кръста, така че загубите не са малко. Отделно като има хора който ти дишат във връта и при всеки твой удар ти им ставаш удобен за нападене и 20 кръста дори имат значение. Поне това е моето мнение!!!!!
Ъъъъъъъъ...на това количество кръстове дали ще си с 50 повече или с 50 по-малко - ако някой може да те изплющи - разликата не е голяма.И определено има и така наречената Корабна борса...да оставим дори борсата - планета на нокс(ако не се лъжа си такъв) с 1во тертети+10то корабостроителница вади 45 кръста дневно.Ако си с 2 такива планети - за 12 часа си готов.Думата възстановяване при такива кланета е меко казано смешна...

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[b]не-играещ[/b]
LuSs
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от LuSs »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Aug 13 2007, 09:29 PM) Ъъъъъъъъ...на това количество кръстове дали ще си с 50 повече или с 50 по-малко - ако някой може да те изплющи - разликата не е голяма.И определено има и така наречената Корабна борса...да оставим дори борсата - планета на нокс(ако не се лъжа си такъв) с 1во тертети+10то корабостроителница вади 45 кръста дневно.Ако си с 2 такива планети - за 12 часа си готов.Думата възстановяване при такива кланета е меко казано смешна...
Е да с тертети става, но аз тертети нямам така иска доста повече от 12 часа, а и лично в моя случей 50 кръста са от значение. Сигурно ще ми зададеш въпроса защо нямаш тертети?!?!?! Еми отговора е, че повечето метал го търгувам за кристал за да пусна 13 шпионаж. За мойте никакви си по малко от 50к точки 13 шпионаж си е похвално и предпочитано пред тертетите.А доколкото до борсата- от доста време кръстове се предлагат с 10 процента надценка при базова цена 20000 метал и 7000 кристал и тъй като съм нокс процентите стават около 30 което никък не ми е присърце.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”