[ BEAT ] BoBaKa_LUD vs [ ПСИХО ] Commander

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Цитат"Това е защото бобака само говори"
"защото има малка флота"[/quote]
Много ми е интересно къде съм го казал това :) . За n-ти път казвам, че интригата тръгна откакто Бобака каза, че съм бил вдигнал 11к точки в деня, в който вдигнах 2к и ме обвини в нечестна игра. И аз му казах, че не може да смята, след което той ме засипа с ЛС-та, при което бях принуден да го игнорирам, щот пишеше на някаква смесица между български, унгарски, сръбски и морзовата азбука и се налагаше да карам Vorhees да ми превежда...
А тия глупости, че съм бил с "МНОГО ГОЛЯМА УСТА", LuSs ги ръси, щото постнах битката на Regis vs Bobaka, където му наби каската. Понеже явно има много неосведомени "хитреци", нали така, Yani?

Иначе, след като преди месец и половина казах, че няма да играя сериозно и само ще продавам кораби, а тия български патриоти на по 40-50к точки дето стоят го избиха сякаш ме гонят от 9 гори в 10та... не знам дали на някой му е ясно, но сейвън не правя, а GSM номера не съм го въвел, щото да не ме флудят с SMS-и. И въпреки всичко за цяла седмица ми удари планета с 5 кръста вместо тая с 250 транса и 4М метал, ама здраве да е, нали ми е голяма устата... :)

А това с голямата уста на Бобака тръгна откакто изръси, че ще настигне и набие JPS... и след 2-3 дни го трясна Regis... е пък, не е ли ирония?
Последна промяна от LoaD на пет авг 10, 2007 8:20 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
SeXy
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 27, 2007 10:20 am
Контакти:

Мнение от SeXy »

Леле мале.. като гледам тука много искри изкачат в тази тема.. 80 % от играчите в бф-то през лятото не си дават зор,играят за забавление , новия рунд който в началото на зимата ще започне усещам че ще е много интересно,за жалост аз няма да мога да го играя на сериозно заради куп причини,то и сега не си давам зор де.. бобак незнам колко Голям играч си ,с каква уста си и с прочие ама ако беше поне малко предвидлив - щеше да спайкаш преди атаката,или си прекалено самоуверен зада не спайкаш и да твърдиш че ще се биеш с JPS-a , или си слънчасал в тази жега.. успех на всички желая и може някой да затвори темата ми,яко се успами .. вече няма какво да се каже по битката.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”