http://titan-bulfleet.hit.bg/bota-pro3.html
[GodsOfWar ] BoTa vs [ MillenniuM ] Still_ME
видях, че е на 2 мин и му писах защо ме остави да го ударя:
Still_ME
2007-07-08 14:40:10 Докладвай
shtoto neshto ne mise igrae ve4e...
nema vreme
Всичко ясно, но тъй като не го спайнах му се беше върнала оше флота с още много ресурс и аз пак назад, но това не беше всичко бях забравил че му бях бутнал преди това 3 реца и 2 меги и нещо такова и имаше рец 15/15/7.5 на планетата му, което ми изигра лоша шега 2ма човека бяха оставили рецовете да летят и си гепиха и 2мата по 40к метал ми мога да кажа евала със здраве да ги позлвате
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
211456 метал
291456 кристали
145728 газ
На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.
2. Прибирам се пийнал 1-2 бири след гледането на мача в 1 приятел естествено нервен ,защото Левски падна, но какво да се прави седнах аз на компютъра и почнах пак спай за кражбици тъй като следващия в списъка за зануляване беше доста дебел и ми трябваше още флота, но уви тя се строеше и спайкам аз на всякъде по 10-15к метал и такива дребни работи, но ето че днес ми е ден (тоест вчера вече) и готиния тип си е готин и си оставя флотата за повече от 2 часа ( в последствие повече от 3 ):
Доклад от шпионирането на [4:352:1]
метал: 208332 кристали: 122280
газ: 122156 Енергия: 1008
Информация за флотите / защитата:
Транспортьор: 30 (0 ниво)
Мегатрансп.: 3 (0 ниво)
Скаут: 3 (0 ниво)
Кръстосвач: 38 (2 ниво)
Рециклатор: 8 (0 ниво)
Ш. Сонда: 7 (0 ниво)
Л. лазер: 1
Всичко точно за пореден път смятам калкулатора грубо за 40 реца (нямах повече) пратих ги настроих флотата след тях и пуснах трансове достатъчни да гепат ресурс, но се повтори предната сцена претръпнах и отидох да играя цс. Естествено е вече на 2рия път всичко да се обърка, но уви вече си взех поука но късно, нито пуснах на 12 рунда нито пуснах спай преди да мине атаката и така. Сами можете да видите че няколкото реца ми изиграха лоша шега та нито ресурс гепих нито целия рец си събрах но все пак
http://uni1.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=713265a (моля за бекъп на тази битка)
[GodsOfWar ] BoTa vs [ DA ] Galata_
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
346140 метал
346140 кристали
107720 газ
0 метал
0 кристали
65350 газ.
Малко дълга тема се получи съжалявам, но не мога да не споделя с вас
Честито на печелившите и на момчетата които днес ударих надявам се д асе видим друг рунд или този ( ще ми бъде още по приятно ) !!!
П.С. сега след дълго лафене с Вачик той ми каза,че е обрал и газта от рециклажа мога само да кажа честито да му е и да я ползва за скорост
Vachik
2007-08-08 00:42:08 Докладвай
Секретар на летището
2007-08-08 00:41:50
Рециклаторите ни успешно
достигнаха целта си и успяха
да натоварят:
0 метал
0 кристали
65350 газ
0 метал
0 кристали
0 газ.
П.С. (предпоследен) за съжаление на нито 1 от 2те места не атакувах с цялата си флота но такъв е живота ако Левски беше с ботуши а Ботев с каска ... важни са бойните точки за мен !!!!
П.С. САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ !!!