[ BETEPAH ] Blood_God vs [ R3s5eck7 ] JiGoLoTo

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Blood_God
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 13, 2005 4:51 pm
Контакти:

Мнение от Blood_God »

За този тук няма да говоря нищо поради простата причина че той каза достатъчно за себе си по начина по който ми говореше на мен. ето част от съобщенията които ми изпрати. Офлуди ме здраво но не го блокирах защото това ме надъхваше да го ударя и... удара не закъсня. Но стига съм говорил, нека дадем думата на JiGoLoTo:

==========================
2007-03-08 11:51:52 Докладвай

ti ne shva6ta6 li 4e nqma da me udari6
2007-03-08 15:10:58 Докладвай

ti ne razbira6 ot duma kato ti kaja
4e nqma da uspee6 zna4i nqma - ta
nali sym po 20 chasa pred kompa !?!?!?1
misli6 li vyob6te
2007-04-08 14:31:52 Докладвай

sme6en si mi napravo be
2007-04-08 14:32:19 Докладвай

kolko pyti da ti kaja 4e stoq po 20
chasa rped kompa vee?!?!?!?
ti moe6 li da misli6 ?
2007-04-08 14:32:56 Докладвай

hahahahahaahaha 4e te dali si glupav?
2007-04-08 14:34:20 Докладвай

ti vqrno ne moe da misli6
2007-04-08 14:42:47 Докладвай

ei takiva kato teb kolko me radvat
dobre 4e ste vie da vi se smeq
2007-04-08 14:43:09 Докладвай

ni6to li nqma da napi6e6 a ?
hahahahaha malko mom4entze
2007-04-08 14:43:17 Докладвай

na kolko si ?
na 3 god ili na 2

Последното което получих от пича беше днес сутринта след поредната атака от моя страна:
2007-06-08 06:45:29 Докладвай

onq ne spi ....

истината е че който се смее последен се смее най добре. Успях да ударя мизерния му флот и да задигна доволно количество ресурс. За съжаление нервите му не издържаха и се изтри. Дано следващият рунд пак да играе. Беше забавно :) :) :)

ПС: Замалко да забравя битката (както казах вече... беше мизерна):

[ BETEPAH ] Blood_God vs [ R3s5eck7 ] JiGoLoTo

ППС: Също така забравих да спомена че голяма част от тези съобщения сметнах за обидни и ги докладвах като такива. За мое голямо разочарование нямаше ответна реакция от страна на администрацията. :(
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

битка не мога да видя.... бекъп моля.....
и те моля да редактираш заглавието на темата, мисля че ме разбра ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Aug 6 2007, 03:39 PM) битка не мога да видя.... бекъп моля.....
и те моля да редактираш заглавието на темата, мисля че ме разбра ;)
http://store1.data.bg/bloodgod/Blood_Go ... GoLoTo.htm

Има бекъп :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
realdark
Редник (Private)
Регистриран: чет дек 23, 2004 10:17 am
Контакти:

Мнение от realdark »

Изглежда убичаш да деистваш а не да говориш много :bravo: .
Член на
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

kill kill kill :crazy_pilot:

такива като този са ми любимци ;) ....много приказки без никакво покритие ..... и като попаднат на ветеранче.....делл ;)
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Добре си го прибил :)
Иначе има голяма уста от ЛС-тата личи :P
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
mighty
Редник (Private)
Регистриран: нед апр 01, 2007 9:54 am
Контакти:

Мнение от mighty »

добре си го издебнал ама такива битки нямат мяст във форума още след 2рата седмица от рестарта !! :c022:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=3111147][/url]
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Що пък да нямат място...Аз доколкото гледам целта на темата е да удари и в честолюбието на рибката :) ...
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”