Като МНОГО ГоТиН
Доклад от шпионирането на [4:367:8]
метал: 50503 кристали: 46613
газ: 72746 Енергия: 1436
Информация за флотите / защитата:
Транспортьор: 4 (0 ниво)
Мегатрансп.: 3 (0 ниво)
Кръстосвач: 40 (2 ниво)
Рециклатор: 3 (0 ниво)
Ш. Сонда: 1 (0 ниво)
Сателит: 4 (0 ниво)
в 1вия момент не се сетих какво да го правя тъй като не ми беше по силите на мен но след 30 мин тапо гледане в шпионажа се сетих за Смуупи естествено той се нави и след 10 мин натъкмяване на флота рецове и т.н. той литна ... Не сме си и помисляли че пича може да влезне но ето, че най-лошото за 1 флийтър стана !! Пича влезе 5 мин преди атаката ... Естествено вдигна всичко и така ... На сутринта след като 2мата със Смууп си изпихме кафетата седнахме на компютрите включихме скайп и си писахме по 1 "добро утро" и всеки на некаде със сонди... Аз не изневерих на традицията си да погледна вчерашните шпионажи и да пусна към коордиантите които имаше там и следователно пуснах 2 сонди към "нащо момче" след 40 секунди чакане дойдоха и шпионажите. И 2те сонди разкриха какво има и истината беше, че флотата отново е на земята а момчето не е влизало от 1-2 часа. Споделих на Смууп това което съм забелязал и той ми каза, че "pruc" му е писал:
pruc
2007-04-08 01:02:11 Докладвай
oi4 az sum v 6tatite 4asovata
razlika e 7 4asa...i da te pitam
za 6te me atakva6 az imam
2000 to4ki a ti 3000 to4ki ne e li
malko ne4estno
придвидливо се замислихме, че той едва ли ще влзне защото последното му влизане беше в 8:30 сутринта някъде, кеото значи че е стоял до късно в "щатите". Литнаха отново рецове и флота и зачакахме заветния миг ... и ето какво стана ...
http://www.titan-bulfleet.hit.bg/smooop.html
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
295380 метал
24620 кристали
0 газ
На тези координати останаха:
0 метал
270760 кристали
147690 газ.
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
0 метал
270760 кристали
147690 газ
На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
0 газ.
По всичко личи, че рециклажа е прибран до последната част от газчицата и вече дори липсва от складовете на Смууп, защото е изхарчен по предназначение
Дано битката и историята са ви харесали, защото ако не ще си остана само от с 5те лева взети от Смууп за писането на темата
Със спциалното съдействие на BoTa ( 4:320:15 ) AND IF YOU WANT SOME , ... COME GET SOME !!!