Няква там таралежка, от [болдли] срещу мен mmonk, бях онлайн, не избягах

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

RRStoyanov
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 03, 2006 10:16 pm
Контакти:

Мнение от RRStoyanov »

mmonk написа:QUOTE(mmonk @ Jul 27 2007, 11:16 PM) Бях онлайн братленце(има си свидетел по въпроса), реших да приключа с играта, точка по въпроса.
А когато си плащаш, можеш да бъдеш дооооста благороден, нали така, каспарчо. С пари благороден, без пари - простак, какъвто съм аз, според думите ти, освен това, мерито трябваше да го напише това, ти какъв се явяваш тук, някакъв посредник ли, адвокат, или нещо по "възвишено" :b060:

Нещо по-възвишено. Без кавичките.
There Is OnLy One!
mmonk
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 07, 2006 11:05 am
Контакти:

Мнение от mmonk »

RRStoyanov написа:QUOTE(RRStoyanov @ Jul 28 2007, 12:47 AM) Нещо по-възвишено. Без кавичките.
Брех, ДУХ начи :ekk:
П.П. Още малко ще почета, че ми стана по-интересно даже и от играта и това ще ми е.
RRStoyanov
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от RRStoyanov »

mmonk написа:QUOTE(mmonk @ Jul 28 2007, 01:00 AM) Брех, ДУХ начи :ekk:
П.П. Още малко ще почета, че ми стана по-интересно даже и от играта и това ще ми е.

То друго не ти остана, нали се изтри :c022:
There Is OnLy One!
mmonk
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от mmonk »

RRStoyanov написа:QUOTE(RRStoyanov @ Jul 28 2007, 01:02 AM) То друго не ти остана, нали се изтри :c022:
Ако не си забелязал, бравото беше за теб, за подкрепата ти на мерито, ако имах наблизо поне някаква подкрепа, играта щеше да ми хареса повече.
RRStoyanov
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от RRStoyanov »

mmonk написа:QUOTE(mmonk @ Jul 28 2007, 01:10 AM) Ако не си забелязал, бравото беше за теб, за подкрепата ти на мерито, ако имах наблизо поне някаква подкрепа, играта щеше да ми хареса повече.

Разбрах те още в началото, но езикът ти на изразяване е меко казано отвратителен. А тази игра не зависи само от заплащането, както казваш ти. ДА, много помага като си платиш за това-онова, но по-важно е с кой летиш рамо до рамо. Тук се съгласявам с теб, че ако нямаш поне минимална подкрепа от съюзници, работата съвсем отива в батака.
There Is OnLy One!
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Ебе монк от давна не се бях смял така,евала...Пф на колко ботилнки минерална вода си че ги говориш толкова несвързани тъпотии...Мери женена за духчето,сийтват.Много ме кефиш брато,напиши книга на БФ и се спукам да се хиля...

П.П викаш бях онлайн и брао че ме е занулила,доколкото разбрах си си направил сейван ама се иска малко акъл и флотата ти се е върнала преди Мери да ти гостува,ма за сейвън се иска малко акъл де...Ние подозираме че ти нямаш...
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Абе монк сигурно ли е че си бил онлайн а не си рефрешвал при битката?
Последна промяна от rumpolino на съб юли 28, 2007 8:00 am, променено общо 1 път.
mmonk
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от mmonk »

Rumpolino написа:QUOTE(Rumpolino @ Jul 28 2007, 09:00 AM) Абе монк сигурно ли е че си бил онлайн а не си рефрешвал при битката?
Сигурно, защото пратих съобщения на нападателя по време на атаката, а относно сейвъна, умнико непълнолетен, този рунд, след 30к спрях да правя такъв.
Моля модераторите да заключат тази тема, повече да не се сере в нея от недорасли акъли.
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Абре Монк ти добре ли си . Някяква си мери - тази някякава си мери ще те бие колкото пъти поискаш в тази игра . да не говорим за взаимопомоща в съюза - затова сме съюз и си помагаме и то много .Играл съм в няколко съюза -в този наистина са готови да помогнат винаги -кои с каквото може . А ти като не можеш да играеш -иди си почини .и в новия рунд пак се включи - може много да научиш от мери .
Успех.
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Потребителски аватар
MeriAn
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт авг 30, 2005 5:50 pm
Контакти:

Мнение от MeriAn »

Реших и аз "Някаква там таралежка, от [болдли]", да ви запозная с моята версия на историята :)
Може и да разочаровам любителите на пикантерии, но с Casper не сме женени. Версията за семейно "гледане" изгърмя :dizzy:
Теглих "спестявания" от борсата, взех и ресурс назаем. Успях да си купя толкова флота, че да прочета в доклада "победител атакуващ". Повече не ми трябваше. Рециклажът е достатъчен, за да си върна заема :) избивам си похарчената над 1,2 млн газ :) според мен съм на печалба от боя ....... кой ли може да разбере нас, жените :lol:
Върнах на собствениците купените кръстове, това обяснява защо "паднах" още.
На съотборник продадох голяма част от флотата си преди време. Същото направи сега за мен приятел. Благодаря му :) Така трябва да се играе според мен тая игра :) Както мускетарите ЕДИН ЗА ВСИЧКИ, ВСИЧКИ ЗА ЕДИН :crazy_pilot:
Заедно обмисляме, заедно смятаме, заедно четем ЛС-та. Ето така.
Едва ли ще разбереш тоя начин на игра, mmonk, толкова естествен и забавен за много флийтъри :(
Не ми остава нищо друго, освен да ти пожелая безгрижни нощи, далеч от вселените на БФ.

Извинявам се на момчетата от съюза,че публикувам лога от чата, без да съм искала разрешение за това.
Последна промяна от MeriAn на нед юли 29, 2007 9:17 pm, променено общо 1 път.
[quote=""Karbankal""][color=#00bfff][b]- Защо някои са наказани с мълчание?[/color][/quote]
[color=#FF0000]Може би защото много знаят ;)[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”