Няква там таралежка, от [болдли] срещу мен mmonk, бях онлайн, не избягах

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

gaad
Редник (Private)
Регистриран: пон окт 17, 2005 11:32 pm
Контакти:

Мнение от gaad »

ами добре си се нагласил приятелю :)
тя е напред в боини точки а това си е причина за атака-поне за мен :)
а за 125 к флота на мери е бая рехав :)
Не знам как е но и така не е....
mmonk
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 07, 2006 11:05 am
Контакти:

Мнение от mmonk »

Rumpolino написа:QUOTE(Rumpolino @ Jul 27 2007, 10:27 PM) Не WhyNot акаунта си е чисто мой което могат да го потвърдят много хора,а и играя точно от 3 месеца и 4 дена ;) но не идва реч за това,а за това че монк малоуважава Мери!
Аз дори не я познавам, коя е тая Мери, пък нормално е някой да изчака да понатрупа ресурс от цял съюз за да се покаже герой, а псувните са относно !!! забележи, не нея, а прибирането на рециклажа, и не бяха долнопробни, ами както са си в реда на нещата, каспарчо, или как там те наричат, фукольо, не играя първа година. Пробвай да играеш, без да си плащаш и без подкрепа на цял съюз, па да те видим, колко ще си успял, герой такъв новоизлюпен.
А относно това наречено извинение че не ми се играе, моето не е такова, има кой да го потвърди. Просто си губя реално време от Истинския си живот с тази загубена игра. Знам всички начини за опазване и нападение, наясно съм с всичко. Само реални обстоятелства ми пречат да стана зомби в тази игра и да съм в първата стотица на играчите, миналата година бях на 30-40 място(вече не си спомням, без да съм удрискано генералче), може да се провери.
Когато играта се комерсиализира, се губи целия интерес към нея.
Последна промяна от mmonk на пет юли 27, 2007 10:13 pm, променено общо 1 път.
mmonk
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от mmonk »

RRStoyanov написа:QUOTE(RRStoyanov @ Jul 27 2007, 06:41 PM) Първо ще си позволя да цитирам Давид а.к.а. Карбанкал "печалбата се гледа при атаките по (i)-тата, другото е за удоволствие". И след това ще продължа с това, че изобщо не ти прави чест да казваш "някаква си там", но какво ли е за теб това чест след като най-долно и вулгарно като един абсолютен селянин напсува няколко пъти играча (забележи че казвам играча, а не жената!) който те накара да се изтриеш. При това по най ама най-най долния и гнусен начин. Да не говорим, че тази "някаква си там" изобщо не се замисли и ти пусна атаката, макар и да знаеше, че ще е на загуба. Не гледаше печалбата, а гледаше да си достави удоволствие. Можеше да те нападне по-рано, но не искаше равенство, а тоталното ти зануляване.... и за това просто изчака един ден. А тия плоски извинения, че вече не ти се играе абсолютно всички ги знаем. Като не ти се играе защо не си уговори битка и да си заминеш като истински войн? Всеки който го занулят после казва, че не му се играело. Та така... за мен ти си един простак, който не можа да продължи играта, а предпочете да напсува каруцарски и да се изтрие с ламерско извинение.
Рядко пиша във форума, но такива просто не мога да ги трая. Ще приема каквото там наказание ми се налага за по-грубия език в края на поста. За мен беше по-важно да си кажа какво мисля...
Бях онлайн братленце(има си свидетел по въпроса), реших да приключа с играта, точка по въпроса.
А когато си плащаш, можеш да бъдеш дооооста благороден, нали така, каспарчо. С пари благороден, без пари - простак, какъвто съм аз, според думите ти, освен това, мерито трябваше да го напише това, ти какъв се явяваш тук, някакъв посредник ли, адвокат, или нещо по "възвишено" :b060:
Последна промяна от mmonk на пет юли 27, 2007 10:27 pm, променено общо 1 път.
mmonk
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от mmonk »

Rumpolino написа:QUOTE(Rumpolino @ Jul 27 2007, 06:14 PM) Абе монк ти съвсем не си у ред,казвам браво на Мери защото наистина го заслужава.Не съм от боудли а от HellWings но това е отделен въпрос,нали трябва да се спами от твоя страна...Без значение дали си бил отнайн или не битка е имало и затова казвам браво,Мери го заслужава...А с нея даже не сме и приятели само познати,сега бих искал да те помоля да спрес с излишните коментари...А и ако трябва да се хвалим аз играя някъде от 3 месеца ако не и по малко и съм 105к и с вече изчезналата ти флота те бия както си иска м,но не иде за това реч...Приятно лято...
Не съм съгласен, че "наистина" си го заслужава, защото бях онлайн и доброволно реших да съм занулен, кво от това?
Потребителски аватар
KristinManukian
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 16, 2007 7:34 am
Контакти:

Мнение от KristinManukian »

mmonk написа:Цитат(mmonk @ Jul 27 2007, 11:45 PM) Не съм съгласен, че "наистина" си го заслужава, защото бях онлайн и доброволно реших да съм занулен, кво от това?
Фукаш ли се, че нещо не схващам? :p140:
Последна промяна от KristinManukian на пет юли 27, 2007 10:52 pm, променено общо 1 път.
„Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.“ — Монтескьо
mmonk
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от mmonk »

Kiara написа:QUOTE(Kiara @ Jul 27 2007, 11:51 PM) Фукаш ли се, че нещо не схващам? :p140:
на теб кво ти пука? ако нямаш отношение, аре пътя.
А за каспарчо, имам съмнения, че играе заедно с жена си(мери), щом знае всички съобщения, това се нарича съгледвачество на акаунти, т.е. не е по правилата.
Потребителски аватар
KristinManukian
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 16, 2007 7:34 am
Контакти:

Мнение от KristinManukian »

mmonk написа:Цитат(mmonk @ Jul 28 2007, 12:09 AM) на теб кво ти пука? ако нямаш отношение, аре пътя.
А за каспарчо, имам съмнения, че играе заедно с жена си(мери), щом знае всички съобщения, това се нарича съгледвачество на акаунти, т.е. не е по правилата.

О, Боже Господи :k018:
Върви да поспиш момче, преди да си се изложил още.

п.п Не бях виждала човек, толкова да се величае сам себе си.Сигурно постъпката ти е велика...
„Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.“ — Монтескьо
mmonk
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от mmonk »

Kiara написа:QUOTE(Kiara @ Jul 28 2007, 12:14 AM) О, Боже Господи :k018:
Върви да поспиш момче, преди да си се изложил още.

п.п Не бях виждала човек, толкова да се величае сам себе си.Сигурно постъпката ти е велика...
Дъвча тук един домат със свински бут и се величая,като свърши храната, ще спра :lol:
BEC
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 7:38 pm
Контакти:

Мнение от BEC »

Ей инспектор Монк . ТИ СИ ГОЛЯМ ДЕТЕКТИВ БЕ ПРИЯТЕЛЮ.
Що не вземеш да си използваш времето в фирма за наблюдение на рефрешара .
И защто се вдигна малко преди атаката и пак кацна това някакъв нов финт в пилотирането ли е.
:girl_witch: И не плюй по Мери може да не е зомби но си играе добре. :p140:
И НЕ ОМЪЖВАЙ МЕРИ ДА НЕ РАЗОЧАРОВАШ ДРУГИТЕ КАНДИДАТИ :lol:
Последна промяна от BEC на пет юли 27, 2007 11:31 pm, променено общо 1 път.
mmonk
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от mmonk »

BEC написа:QUOTE(BEC @ Jul 28 2007, 12:29 AM) Ей инспектор Монк . ТИ СИ ГОЛЯМ ДЕТЕКТИВ БЕ ПРИЯТЕЛЮ.
Що не вземеш да си използваш времето в фирма за наблюдение на рефрешара .
И защто се вдигна малко преди атаката и пак кацна това някакъв нов финт в пилотирането ли е.
:girl_witch: И не плюй по Мери може да не е зомби но си играе добре. :p140:
И НЕ ОМЪЖВАЙ МЕРИ ДА НЕ РАЗОЧАРОВАШ ДРУГИТЕ КАНДИДАТИ :lol:
Ника ми е не е от сериала, а е свързан с начина ми на живот на един монах(псуващ) :) , по мери не плюя - ни най-малко даже, по никой не плюя :) , само отговарям това което мисля. Относно финта, мислих да продам корабите, вдигнах ги минута две преди атаката, ама после реших че не ми се занимава повече, и това ще направя, ще се постарая да да забравя булфлийт завинаги, много ми дотегна от тази игра.
Последна промяна от mmonk на пет юли 27, 2007 11:41 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”