Сигурен край пред безчестие.

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

KingDi
Редник (Private)
Регистриран: пет ное 11, 2005 2:15 pm
Контакти:

Мнение от KingDi »

СИГУРЕН КРАЙ ПРЕД БЕЗЧЕСТИЕ

Преди не много дни в една галактика, много, много далеч.

Сутрин е, слънцето току-що е изгряло, героите на нощта лежат мъртво пияни и спят.
Винарките пируват с алкохолните изпарения, мухите с останките от среднощния пир.
Зловещо хъркане отеква в залата за гости. Звукът прилича на този при бичене на талпи,
ясно се усещат чворовете в дънера, хъркането замира и след почти безкрайна пауза отеква отново.
Лекият повей на вятъра размърдва завесите и игривите слънчеви лъчи погалват суровите черти на
генерал Каш.
Ветеран от безброй войни, кален в безброй битки, генерал Каш реанимираше след поредния запой.

Малко по-късно.

Лошите новини го сварват неподготвен (то пък кога ли си подготвен за тях), един от прислужнците
се опитва безуспешно да го събуди от половин час, пъроначално кротко, но после с крещене,
викане и блъскане. До пияното съзнание на генерал Каш достигат от някъде много далеч откъслечни
думи: "грабежи", "пожари", "убииства". За миг се формира почти цяла мисъл в главата му: "мдаааа, обичааааа".

Почти разплакан прислужникът прошепва пресипнал - сир, пират.., не успява да изрече последната буква от тази дума,
желязната десница на генарал Каш вече го е стиснала за гушата и се чува само звук от душене.

- Пиратиииии! Изкрещява вече изправен генерал Каш.
- Защо не ми каза по-рано?

Докато трескаво превърта в главата си възможни варианти и щети, с периферното си зрение генерал Каш забелязва,
че цветът на лицето на прислужника е започннал да се променя от мораво към синьо и го пуска на земята преди да го е удушил.

- Докладвай!
- сир, ударена е наша колония, много щети, много жертви ...
- Достатъчно! Обявявам пълна мобилизация, ще ходим на гости!

Ден по-късно.

Родният свят на пиратите е обсаден. Пиратите са активирали сините гравиационни щитове и сипят закани и заплахи зад тях.
Генерал Каш мълчи, решен е да чака колкото трябва, докато огладнеят достатъчно за да свалят щитовете и да ги заличи от
лицето на галактиката.

Дни по-късно.

Щитовете падат. Пристига съобщение от пиратите.

- Ще се бием, по-добре сигурна смърт пред безчестие
- Така да бъде, изръмжа генерал Каш

http://stardragon.hit.bg/stardragonsbat ... ikolev.htm

п.с.
Kashmir към Руси Колев : за мен беше чест да приема последната ти битка в тази вселена този рунд. Успех и късмет ти желая.
Последна промяна от KingDi на пет юли 27, 2007 10:51 am, променено общо 1 път.
crusader2000
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от crusader2000 »

Буахаха, историята кефи, ама тоя дето е атакувал да граби явно не е чувал за шпионажи :) пффф...

Добро посрещане Кашмир!
Fatal error: Smarty error: [in reloaded/header.tpl line 87]: syntax error: unclosed tag \{if} (opened line 87). (Smarty_Compiler.class.php, line 315) in /home/xssoft/vhosts/uni1.bulfleet.com/libs/Smarty.class.php on line 1084
Потребителски аватар
Kashmir
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 03, 2006 10:29 am
Контакти:

Мнение от Kashmir »

Тази битка всъщност беше уговорена. За хората, които ме познават не е тайна, че си падам по откритите битки. Момчето си беше пуснало протекция(няма да кажа заради кого ;) ), затова не аз съм нападател.
[url=http://stardragon.awardspace.com][/url]
The Ripper
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 22, 2006 10:08 am
Контакти:

Мнение от The Ripper »

Браво Каш, мислех че вече си се отказал, но явно не те е домързяло достатъчно :)
Битката си я бива, въпреки че не знам в коя част на рунда сте, но нали знаеш, че това няма значение.
Приятна игра от мен на целия StarDragon и да ви виждам по-често по форумите.
Последна промяна от The Ripper на нед юли 29, 2007 9:41 am, променено общо 1 път.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко,
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”