[The Empire]niki_god vs. [Hellwings]DarkOneBg
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
След като вече беше веднъж занулен от Кристин, димчо за 2ри път сгреши и отново не намери флотата си.
niki_god
2007-26-07 11:17:38 Докладвай
ми аз го предупредих най
официално,то ми се изблещи,и след
като 5 часа му вися флота
мъченически,реших да я отърва от
мъките
А ето и самата битка:
niki_god
2007-26-07 11:17:38 Докладвай
ми аз го предупредих най
официално,то ми се изблещи,и след
като 5 часа му вися флота
мъченически,реших да я отърва от
мъките
А ето и самата битка:
Последна промяна от Fallen_angel на чет юли 26, 2007 8:27 am, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
румпи,и в играта ти казах и тука ще ти река,не се ври дет не ти е работата.и вземи малко прочети какво съм написал в лс към ангела.Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Jul 26 2007, 11:25 AM) Ей шу ще ги сменя колкото си иска къде пише че неможе,а то 75% от WhitePower се преместихме в HW та едно и също па и с сегашните съотборници сме си стари дружки...
Ники пак те питам,с димчо бяхте приятели не те ли е срам да го занулиш...
П.П. ние с Ники си се разбрахме
Едит: Иначе хубава битка![]()
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Румпи, ходиш по тънък лед...алианс има ли?НАП?Дайте да обвиняваме всички нападатели, че са виновни задето флотата е на земята...снощи видях нещо, което е вярно :
Флота във въздуха не се лови!
Флота във въздуха не се лови!
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
-
Svetliosam
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет сеп 07, 2006 2:00 pm
- Контакти:
Хубава битка , браво на Ники
Евала на димчо той стана като Мара общата навсякъде с всеки добра
Румполино , на вас май това ви е фикс идеята с всеки да сте добри и приятели ? Я зими тоя доклад и си прави савен често е непрекъснато ...
Евала на димчо той стана като Мара общата навсякъде с всеки добра
Румполино , на вас май това ви е фикс идеята с всеки да сте добри и приятели ? Я зими тоя доклад и си прави савен често е непрекъснато ...
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
ЦитатРумполино, на вас май това ви е фикс идеята с всеки да сте добри и приятели ?[/quote]
Аз мога да подкрепя твъдението... чак ми стана странно като го чета за n-ти път. То доверие, доверие, ама не всяко разменено ЛС е признак за братство ве... не може да си лягаш с мисълта, че цялата вселена са ти братя и сестри.
niki - number one, няма и 2 месеца - 320к точки, флота на бойни кораби - respect
Димчо, да се оправяш бързо и да станеш по-грижовен за флотата! И аз имам лоши спомени кат карам кръстовете пиян... после се чудя де са ми точките от шофьорската книжка, страничката Статистика.
Аз мога да подкрепя твъдението... чак ми стана странно като го чета за n-ти път. То доверие, доверие, ама не всяко разменено ЛС е признак за братство ве... не може да си лягаш с мисълта, че цялата вселена са ти братя и сестри.
niki - number one, няма и 2 месеца - 320к точки, флота на бойни кораби - respect
Димчо, да се оправяш бързо и да станеш по-грижовен за флотата! И аз имам лоши спомени кат карам кръстовете пиян... после се чудя де са ми точките от шофьорската книжка, страничката Статистика.
Keep space clean, it's not yours.
- dim4o
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
- Контакти:
Малко се пооляхме понеделник с/у вторник с 1 приятел , точно чаках флотата ( бях цъкнал флоти ) когато съм заспал , събуждам се към 7:20 гледам седя на флоти заспал пред пЦто , цъкам рефреш на флоти и както я гледах тая флота изчезна .... брао на ники за битката , а форумните лъвчера могат да си трайкат , що си сменям съюзите само аз си знам
ПП да ви подскажа - секи съюз ( освен Тамплиери в който съм бил ) се разпада .... най-сичлните му членове правят прощална битка още юли месец ( побой ) ....
ПП да ви подскажа - секи съюз ( освен Тамплиери в който съм бил ) се разпада .... най-сичлните му членове правят прощална битка още юли месец ( побой ) ....
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!