И преди бях сложил битката но някой явно не я е харесал и я беше изтрил
[housemusic] razcepokov vs [CKAT] BoJleH_CugePoB
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
xrabreneca
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср юни 13, 2007 8:49 pm
- Контакти:
-
??????????? ???? ? ?????
- Редник (Private)
- Регистриран: нед юли 29, 2007 8:21 am
- Контакти:
-
xrabreneca
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Ами аз играх в ролята на защитникU.S.S. Defiant написа:QUOTE(U.S.S. Defiant @ Jul 30 2007, 07:52 AM) Страшна битка, ако и реца си събрал, евала ти правя
![]()
А за смс-и и компютърни зали... Пари за тая игра не смятам да давам. Ако някой слънчев ден се оправи всичко и няма нито бъгове нито скапани сървъри може да зарадвам някой с 1 смс, но има време до тогава
И толкова ти е пречело да речем отивайки в зала да си провериш пощата да си пуснеш сейв? Иначе битката е добра ама бекъпа малко по-добре трябваше да изглежда...
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
-
xrabreneca
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Да съм казал че се занимавам да ходя по зали и такива работиZap написа:QUOTE(Zap @ Jul 31 2007, 01:12 AM) И толкова ти е пречело да речем отивайки в зала да си провериш пощата да си пуснеш сейв? Иначе битката е добра ама бекъпа малко по-добре трябваше да изглежда...
Последна промяна от xrabreneca на вт юли 31, 2007 4:06 am, променено общо 1 път.
- Riffle
- Редник (Private)
- Регистриран: пон юли 02, 2007 12:09 am
- Контакти:
Ето по свестен backupZap написа:QUOTE(Zap @ Jul 31 2007, 01:12 AM) И толкова ти е пречело да речем отивайки в зала да си провериш пощата да си пуснеш сейв? Иначе битката е добра ама бекъпа малко по-добре трябваше да изглежда...
http://riffle123.no-ip.org/bulfleet/show.php?id=10
Ми като не даваш "пукната стотинка" затова ще си в ролята на защитник. Да кажа мерси на разцепоков от както воленчо беше занулен го посетих няколко пъти за ресурсче!>xrabreneca написа:QUOTE(xrabreneca @ Jul 31 2007, 05:06 AM) Да съм казал че се занимавам да ходя по зали и такива работиПросто си играя от нас за удоволствие и не давам нито стотинка за играта
А пък и близката зала е на десетина километра
А е забранено да се влиза от другаде и така
![]()
-
xrabreneca
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Мен ми е много интересно щото преди да ме занули всички от БГ Арми в 4-та ми се правеха на приятели, къде кво има всичко се мой хора бяхаLuSs написа:QUOTE(LuSs @ Jul 31 2007, 01:42 PM) Ми като не даваш "пукната стотинка" затова ще си в ролята на защитник. Да кажа мерси на разцепоков от както воленчо беше занулен го посетих няколко пъти за ресурсче!>