[Rookies] Ivolver vs. [Archangels] load

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

The.Devils.Own написа:Цитат(The.Devils.Own @ Jul 24 2007, 08:25 PM) Това си го бях подготвил предварително бре :) Както и да е. Гледам Лоуда ударил няколко милионки от тотото, ко не почерпи поне една бира...
ми да.... той си е такъФФФ - скръндза и пинтия..... и бирата у тах си я цени в шотове... ;)

и затова, за назидание ще му оспамим тамата :P

п.п.
Ivolver, хубаво, синьо лято с големи цветчета по бикините на мацките по плажа .....
добра игра.... добър завършек.....

а на оная скръндаза - да си седи в София и да му е жежко.... и много модераторска работа, да му дойде на главата :lol:

load: Аз не съм от София бе :D
Последна промяна от CORWIN на вт юли 24, 2007 8:28 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
*LaUTa_HooLS*
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср мар 29, 2006 8:09 pm
Контакти:

Мнение от *LaUTa_HooLS* »

браво и на 2мата ... ех в тая жега на кой му се играе цтцт почнаха много да се отказват , ама по добре на моренце на балкан отколко зомби пред компа да полудяваш :P Който иска продължава не остана много ... успех на всички който продължават ... само напред гледайте и сега се почват хубавите битки :girl_witch: :crazy_pilot:

По-древни от Рим , по-големи от всички в България -това е Пловдив , Локомотив Пловдив !
http://i.data.bg/06/09/26/77870_orig.jpg
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Ау, обещах, а забравих!

273k точки срещу 641k е битката. Ivolver, приятно лято, да се обаждаш :a055:

Devils, аз и за трансовете и кръстовете се старах да докарам в тон, не забеляза ли усилията ми ;(.

derailer, я да видим... при положение, че тоя ник ти го дадох аз (т'ва ми е от старите на CS), даже и лог имам, дали не знам кой си, к'о се правиш на гръмнат. На теб го дадох :P .

И не съм от София. Дай боже догодина да съм. Тогаз имате по една каса от мене :P . Пълна!!
Последна промяна от LoaD на вт юли 24, 2007 8:28 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Догодина къща не храни ! Жаден съм :)
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

Ей, младежо load , много стилно :bravo:

Ivolver, не те познавам, но е хубаво, когато краят е добър ...

Успехи и на двамата :a055:
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”