[фирма УЖАС]valov_vr vs [Криеница]palq4o
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- BacardiBreezer
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет мар 30, 2007 12:50 pm
- Контакти:
- dddeeekkk
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт ное 28, 2006 4:09 pm
- Контакти:
Мерси...кат не съм пил кафе съм сляп...а пък кат не съм запалил цигарка съм още по-злеBacardiBreezer написа:QUOTE(BacardiBreezer @ Jul 22 2007, 11:01 AM) http://www.bulfleet.org/forum/index.php?showtopic=44491
![]()
По темата: Абе мауи доволен ли си да си гледаш защитата и да си бъркаш в ... нослето ??? Я вземи рециклирай и пускай няква флота..ко си се окопал като че чакаш атентат като от 11 септември ???
[url=http://userbarz.com/][/url]
Браво на градския добра флота е извадил
Казах го и на палячо във играта , името си ти отговаря на теб .... ударих му 1 спай и веднага започна ела ела хахаха аве свирчо с тая защита къде си тръгнал да играеш и да си правиш кефа ли най-вече ?!?
Казах го и на палячо във играта , името си ти отговаря на теб .... ударих му 1 спай и веднага започна ела ела хахаха аве свирчо с тая защита къде си тръгнал да играеш и да си правиш кефа ли най-вече ?!?
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
-
maui
- Редник (Private)
- Регистриран: ср фев 08, 2006 9:53 pm
- Контакти:
Спокойно бре хора...без комплекси,естествено,че си правя кефа.Един единствен играч посмя да литне срещу мен и се видя ясно.Мисля,че е безмислено да ме обиждате като,че ли Ви е страх от мен.Нямам време за игра,играя по този начин просто за кеф.Исках да видя докъде мога да стигна с 0 ниво шпионаж,без никакви скорости,с една планетка,само колкото да извадя скаути и трансове.Ако имах време,може да и да бях 5 пъти повече.....защита.
Като сте ми навити,елате бе пичове.И прочетете внимателно доклада-
Край на битката!
Защитник спечели битката.
Успех на всички!
Като сте ми навити,елате бе пичове.И прочетете внимателно доклада-
Край на битката!
Успех на всички!
Според мен,този,който загине под ножа ми,трябва да ми припомни,че врага го е убил,а не аз.
- BacardiBreezer
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
maui написа:Цитат(maui @ Jul 22 2007, 09:12 PM) Край на битката!
Край На битката!
Защитника спечели битката защото е некадърен флийтър и не може да лети!
от там нататък вече си знаеш сам
Носим цайси проблем!?
[00:22:07] Vorhees каза: е**ам са ,знаеш че те обичам много
[02:03:48] Георги каза: важно е да си рокер и да ти смърди (тука аз цензурирам и няма да кажа патката ами оная работа :lol: )
[02:03:48] Георги каза: важно е да си рокер и да ти смърди (тука аз цензурирам и няма да кажа патката ами оная работа :lol: )
-
maui
- Редник (Private)
- Контакти:
Да боецо,флийтъре..естествено,че който строи и играе на защита,му е пределно ясно,че тя не лети....ти откри тънкостите на тази игра и продължавай да пишеш глупости....BacardiBreezer написа:Цитат(BacardiBreezer @ Jul 22 2007, 09:26 PM) Край На битката!
Защитника спечели битката защото е некадърен флийтър и не може да лети!
от там нататък вече си знаеш сам![]()
Според мен,този,който загине под ножа ми,трябва да ми припомни,че врага го е убил,а не аз.
- BacardiBreezer
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
maui написа:Цитат(maui @ Jul 22 2007, 09:30 PM) Да боецо,флийтъре..естествено,че който строи и играе на защита,му е пределно ясно,че тя не лети....ти откри тънкостите на тази игра и продължавай да пишеш глупости....![]()
НА ВАШИТЕ ЗАПОВЕДИ!ГОСПОДИН ВЕЛИКИ НЕПОБЕДИМИ тъпако!
едит: е*а я у защитата я смятай срещу на чичо вес флотата
Последна промяна от BacardiBreezer на нед юли 22, 2007 9:24 pm, променено общо 1 път.
Носим цайси проблем!?
-
maui
- Редник (Private)
- Контакти:
BacardiBreezer написа:Цитат(BacardiBreezer @ Jul 22 2007, 10:19 PM) НА ВАШИТЕ ЗАПОВЕДИ!ГОСПОДИН ВЕЛИКИ НЕПОБЕДИМИ тъпако!![]()
едит: е*а я у защитата я смятай срещу на чичо вес флотатаколко рунда си ?
остави си ацц-а да стане -и-
![]()
Ако има свестни админи,моля да сложат катинара на тази тема,за да не четеме дебилски изказвания от този кретен.И лично аз битки срещу мен,т.е срещу защита няма да публикувам повече,защото явно този играч така желае с тези негови глуповати изказвания
Пък и ако го вземете тоя смешник насериозно,махнете опцията да се строи защита в играта,за да не се раждат повече такива малоумници във форума.Ако не съм прав,сложете ми и бан във форума заради тоя кретен.
Палячо , когато искаш битка се търси противник !?!
Е аз на твое място небих парадирал колко съм добър , щом нямаш време си кротувай и се кефи на обстановките ти както ти казах и преди .
Айде със здраве и дай в предложение за играта да нападаш със защита
Е аз на твое място небих парадирал колко съм добър , щом нямаш време си кротувай и се кефи на обстановките ти както ти казах и преди .
Айде със здраве и дай в предложение за играта да нападаш със защита
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
-
maui
- Редник (Private)
- Контакти:
Аз си намерих противник,даже чакам още,ама не тука у форума.И кога съм парадирал дали съм добър????Или и ти бълнуваш нещо?Аре със здраве.Kisi написа:Цитат(Kisi @ Jul 22 2007, 11:07 PM) Палячо , когато искаш битка се търси противник !?!
Айде със здраве и дай в предложение за играта да нападаш със защита![]()
amnesty - заключвам, само!!!
Последна промяна от maui на пон юли 23, 2007 2:04 am, променено общо 1 път.