Malkia:
След дълъг МОД (над месец, през който се случиха доста проблемации с играта и много класни играчи се отказаха – даже се радвам, че не бях пряк свидетел, иначе и аз да съм си заминал), преди 10-тина дена реших да поджиткам малко. Уви не ми беше писано да летя по ловните полета – сървъра едвам се влачеше, а беше към 12 на обяд. Уви не съм МАЗОХИСТ и отново набих МОД до преди няколко дни. Влязох, всичко с играта беше наред, а мен ми миришеше на керосин. Сондите полетяха и няколко потенциални жертви бяха набелязани. Пуснах рецките по един, но след малко ме „зарадваха”, че летят по него. Върнах и потърсих друга жертва. Времето си летеше, а жертвите намаляваха. Попаднах на флота и защита. Защитника явно не правеше сейвани – голяма грешка, явно дългото ми отсъствие е поразпуснало играчите Доста мислех дали да полетя или да се отдам на блажения сън, но в крайна сметка тръпката надделя. За по кратко време намерих и чужди рециклатори.
[ ЙО-ХО-ХО ] Malkia vs [Battlestar] kalgoros
Рециклажа беше изчислен и прибран до последната капка газ.
[ ЙО-ХО-ХО ] Malkia vs [Battlestar] kalgoros
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на ср юли 18, 2007 7:10 am, променено общо 1 път.
[url=http://nemexia.bg][/url]
- BacardiBreezer
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет мар 30, 2007 12:50 pm
- Контакти: