[ ЙО-ХО-ХО ] Malkia vs [Battlestar] kalgoros

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Malkia:

След дълъг МОД (над месец, през който се случиха доста проблемации с играта и много класни играчи се отказаха – даже се радвам, че не бях пряк свидетел, иначе и аз да съм си заминал), преди 10-тина дена реших да поджиткам малко. Уви не ми беше писано да летя по ловните полета – сървъра едвам се влачеше, а беше към 12 на обяд. Уви не съм МАЗОХИСТ и отново набих МОД до преди няколко дни. Влязох, всичко с играта беше наред, а мен ми миришеше на керосин. Сондите полетяха и няколко потенциални жертви бяха набелязани. Пуснах рецките по един, но след малко ме „зарадваха”, че летят по него. Върнах и потърсих друга жертва. Времето си летеше, а жертвите намаляваха. Попаднах на флота и защита. Защитника явно не правеше сейвани – голяма грешка, явно дългото ми отсъствие е поразпуснало играчите Доста мислех дали да полетя или да се отдам на блажения сън, но в крайна сметка тръпката надделя. За по кратко време намерих и чужди рециклатори.

[ ЙО-ХО-ХО ] Malkia vs [Battlestar] kalgoros

Рециклажа беше изчислен и прибран до последната капка газ.
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на ср юли 18, 2007 7:10 am, променено общо 1 път.
[url=http://nemexia.bg][/url]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

:a055:

Ще се сетиш ти накрая, вече взе да става скучен топ-а по War точки като няма едно Malkia на 30к точки със 150к бойни точки отгоре :}
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
BacardiBreezer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет мар 30, 2007 12:50 pm
Контакти:

Мнение от BacardiBreezer »

а баницата къде е ? :crazy_pilot:
Носим цайси проблем!?
[00:22:07] Vorhees каза: е**ам са ,знаеш че те обичам много
[02:03:48] Георги каза: важно е да си рокер и да ти смърди (тука аз цензурирам и няма да кажа патката ами оная работа :lol: )
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”