3 подобрения . . .

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Хрумнаха ми три нововъведения , които мисля ще доведат до повече динамика в геймплея . Дали ще се включат в играта и как ще се включат властимащите ще си решите :)

Предложенията са ми за включване на специална единица към всяка раса :

- конфедерация
Нова сграда - втора корабостроителница ( предложение на астата , но тук съм го доразвил малко ;) )
Няма нужда да описвам за какво ще е нужна тази сграда - дали когато корабостроителницата ти е заета , а ти трябват спешно сонди, някой и друг рец или просто за двойно по-бързо възстановяване след битка . Сградата ще има само едно ниво . За да се построи се изискват 1ниво тертети , 12 ниво корабостроителница и 11 ниво роботи . Сградата ще струва 3кк метал , 1.5кк кристали , 500к газ . След като се построи ще може да се пуснат две поръчки наведнъж в корабостроителницата , като времето за строеж на корабите ще бъде еднакво :a055:

- нокси
Ново проучване - свръхскоростен портал .
Проучване , което скъсява времето за полет на флотите . Изисква 10 ниво изследователски център , 10 ниво енергийни системи , 5 ниво хиперскоростни и 4 ниво свръхскорост . Първо ниво на проучването изисква 100к метал , 250к кристал , 100к газ . Общо нивата са осем , натам необходимия ресурс се покачва по същия начин като другите проучвания .
-Бонус :
1 ниво 0% - 10%
2 ниво 0% - 15%
3 ниво 0% - 20%
4 ниво 5% - 20%
5 ниво 5% - 25%
6 ниво 5% - 30%
7 ниво 5% - 35%
8 ниво 10% - 40%

Бонусът се прилага след бонусите от проучванията за скорости . Примерно флотата ти лети за 10 минути до дадена планета и имаш 1 ниво на проучването . Ако имаш шанс ловиш бонуса от 10% и флотата ти ще пристигне за 9 минути , ако не времето си остава същото . Може и бонуса да не е кръгло число - например 4% - в този случай флотата ти ще лети за 9 минути и 36 секунди . Въпрос на шанс ;)

- тертети
Нов кораб - ултратранспортьор
Нов транспортен кораб с подобрени характеристики :
- цена - 10к метал , 7.5к кристал , 2.5к газ
- скорост - 12 500
- разход - 120
- сила/структура - 1000/20000
-товар - 50 000
Необходими проучвания и сгради - 8 ниво корабостроителница , 4 ниво хиперскоростни , 3 ниво свръхскорост .
Както се вижда ултратранспортьорът бие по скорост и съотношение цена/товар другите транспортни скорости . Също така има и малка атака :)

С тези нововъведения мисля , че ще се въведе много повече динамика в играта . Тертетите освен по-гоемия си добив ще грабят ресурс и по-бързо . В съчетание с повечето флот за еднакъв ресурс с другите раси , ноксите ще имат и по-бързи скорости . Конфедерацията ще може пък да се възстановява повече от 2 пъти по-бързо след битка ;)

Преценете дали идеите имат път в играта , но според мен те ще са в положителна насока за геймплея :a055:
Последна промяна от Stankata на пет юли 13, 2007 3:26 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

1. 2ра корабостроителница - вече има борса за кораби.

2. Особено в бойна вселена с повишения рециклаж това проучване праща нокса извън пътя. Няма да е приятно за никого ако до него цъфне голям батко нокс с високи скорости. Никой не иска да вдига сейв докато ходи до тоалетна.

3. Кораба е интересен. Може да се помисли върху идеята, тъй като тертетите в момента са с една идея по-слаби от другите две раси.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Отговори

Върни се в “Предложения”