Мухахахаха, за това ли било бе... Регис седеше до мене докато се делваше с целия наличен рес на планетата... а падна с 11к защото си удари флотата във един идиот и после в себе си защото ми дължеше 1млн рес и нямаше как да ми го прати.
И Администрацията е уводемоне своевреммено.
Иначе бобак, знам за твойте желания да ми чупиш сателитите, но дигни 1во малко тея точки и после пращай атаки, а не да караш приятелите да ми чупат сателитите...
[Insomnia]Regis Vs. Който дойде
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Брей, учуден съм, че правилно е сметнал с колко точки е паднал Regis. Е, друг е вАпроса, че той на "паднал" казва "качил" и на "Regis" - "load", ама важно е усилието
Утре сигурно ще ме докладва, че съм играел с цели 5 планети и имам Танкери... omG...
А темата май е за... кхм...
Утре сигурно ще ме докладва, че съм играел с цели 5 планети и имам Танкери... omG...
А темата май е за... кхм...
Последна промяна от LoaD на пет юли 13, 2007 10:55 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Jul 13 2007, 11:54 PM) Брей, учуден съм, че правилно е сметнал с колко точки е паднал Regis. Е, друг е вАпроса, че той на "паднал" казва "качил" и на "Regis" - "load", ама важно е усилието![]()
![]()
Утре сигурно ще ме докладва, че съм играел с цели 5 планети и имам Танкери... omG...![]()
А темата май е за... кхм...![]()
Няма ли никой ключ за катинара бре