[SEYMOUR]ogunche.vs.[Тамплиери]JustSomeone
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- ogunche
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон яну 15, 2007 2:02 am
- Контакти:
Да де ама огъня се самозагаси малко без да иска, ама не ми дремеALF_ написа:Цитат(ALF_ @ Jul 12 2007, 01:12 PM) Ей , не си играйте с огъня![]()
[code][18:14:07] Machoni каза: особено като са в мод ме трият нон-стоп
[18:14:14] Machoni каза: влизат, трият ме и после пак мод
[18:14:17] Machoni каза: железни са[/code]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1161385][/url]
[18:14:14] Machoni каза: влизат, трият ме и после пак мод
[18:14:17] Machoni каза: железни са[/code]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1161385][/url]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Avitoxol = Karbankalvilio написа:Цитат(vilio @ Jul 28 2007, 02:42 PM) имаше 1 тампиер aivitohol беше май,добро момче добър играч,къде е да ви побие малко,саюза е добър,старите играчи ги Няма!!! това е пробема
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
те на тва му викам баси злето .... абе деа тия печалбари ...Giantt написа:QUOTE(Giantt @ Jul 8 2007, 06:33 AM) -4479 точки - загуба
+4497 точки - рец
+225 точки откраднат ресурс
========
сметката е 243 точки печалба....
сега като си сметнеш времето за възстановяване ще видиш че няма полза от тази битка![]()
и на загуба да е КВО?!?!? Адреналин, чакане дали ще влезе, проблеми с рециклажа... бахти това е якото на играта ... кво да прави да седи и да копа после за половин месец да направи 10к кръстове и да се надява да занули някой, ако па може и на 2на печалба ... пфу !!!
браво Огънче продължавай само така !!! и хич да не ти пука кво ти викат за флот и т.н. имаш си го твой си е, като гледам и бая бие!!!
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
- Karbankal
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
- Контакти:
Всички които толкова много се радвате на битките срещу Тамплиери играете ли в 2 вс . Ако играете и искате малко да разнообразите играта си обадете се в играта - както каза ангела аз съм авитохол - карбанкал да си направим шоото. Поздравления за победителя и успех за напред
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Пф какво сте се разпамили в битка от няколко седмици и при това битка-нио особено.Играл съм в тамплиери над 2 а можеби и 3 месеца и никой ама никой няма да говори нещо лошо за тях,макар че в моментат съм на другата страна никой няма да говори лошо за тях,който има такива намерения,ако няма да е в карб то поне да е в мен-1.176.10 2уни