Вселена 2
Код: Избери всички
Съюз Играч Бойни Точки Точки
1 АNSR RoYaL 268,356 874,213
2 Archangels atomic 12,939 629,816
3 Archangels macumba 196,978 623,933
4 BoLdLY Troll 6,358 525,500
5 Archangels load 24,565 442,991
6 фирма УЖАС BEC 141,797 441,798
7 Tамплиери Kristin 50,672 437,443
8 THE HYENA CORWIN 106,882 428,478
9 ЙО-ХО-ХО poboi 69,880 404,274
10 BoLdLY karbankal 43,374 329,650
Код: Избери всички
Съюз Членове Точки Коефициент
1 АNSR 5 1462900 292580
2 Archangels 20 3159615 157981
3 фирма УЖАС 5 771956 154391
4 BoLdLY 15 2171241 144749
5 ЙО-ХО-ХО 12 1363285 113607
6 Bravo 3 339127 113042
7 Tамплиери 13 1365376 105029
8 WAR 3 284640 94880
9 Криеница 2 137006 68503
10 ЪпсурД 8 544334 68042
Казусът SaShKu vs. AncienT_SouL
AncienT_SouL написа:Всичко започна още в ранен етап когато колонизирах на 5:376:10 при 1 архангел но играча се отказа и наби мода явно затова още тогава не ми беше оърнато внимание,но намери се нов собственик на аццто който ще играе ама с мене като съсед това е доста трудно и така anche поставя за цел на SaShKu да ме прати в небитието.Той колонизира до мен и резултата бе
http://www.bulfleet.org/forum/index.php?showtopic=44396
Аз излязох в мод след това а SaShKu колонизира и стационира до следващата ми планета обаче беше наказън за 48 часа.Последно онлайн беше на 20ти в 22:50 наказанието му изтичаше в петък вечерта което ме наведе на мисълта че ще се е запил някъде(нз дали точно това му попречи да влезе) и нищо не ми пречеше да му хвърла 1 око.Та в продължение на 30мин седа на галактика и натискам прегледа чакайки да стане бял.Изведнъж хоп и сондите полетяха и се завърнаха с интересната новина
Доклад от шпионирането на [3:400:14]
метал: 7804 кристали: 3626
газ: 1635 Енергия: 42
Информация за флотите / защитата:
ЗНС: 3 (0 ниво)
Шанс за неуспех 34%
Нямаше какво да му мисла пускай танкери пускай рецки пускай й атака,смс изпратен бързо обмисляне на вариантите и пускане на протекция от моя страна се пак можеше да влезе и да ми ги прати и така останаха 12 мин до атаката и за да цикла в очакване и притеснения отивам да ирая друга игра.След 12 мин влизам рефрешвам и
http://uni2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=3657164a
АУУ опулен пред доклада седа и го осмислям после ме тресна нещо за рецкилажа не го обирах веднага сложно търсене и гледаме лоша работа Troll наблизо Kristin още по наблизо работата загнива и хоп попадаме на CORWIN там е надеждата a114.gif бързо 1 лс и танкерите политат но за жалост 10тина сек преди да пристигне реца изчезва най вероятно в Kristin.
През това време водехме разговор с SaShKu
AncienT_SouL:Сега сме квит
SaShKu:ne ne sme greshish igrata
samo sega zapo4va . do sega sam se
ligavil . da vidim ot sega natatak
kakvo shte stane
SaShKu:are mlakvai 4e ma draznish e
AncienT_SouL:това правя със сички просто мисля
за тебе се пак ти остана без знс а
мойте са цели
SaShKu:iskash li da ne sa are stiga ma
drazni da ne po4na si sabarqm
planeti samo za da ti svalq tvoite
AncienT_SouL:аха ми ок ти решаваш аз просто ти
предлагам да си махнеш колонията от
при мен и да забравиме за случилото
се от архангел не сте ми интересни
предпочитам да се съсредотуча върху
тамплиери но щом казваш че ще
продължаваме така да бъде
След битката SaShKu остана с 105к точки, а сега е 60к явно си е продал цялата флота на макумба и ще си купува ЗНС отново, но както и да е.
Автор : Xstrem
Великият манипулатор?Истина или не съвсем?
Последната седмица определено във Вселена 2 закипя.Завря и закипя.За добро или лошо хора в топ10 се сбиха и то не кои, а Роял и макумба - номер 1 срещу номер 2 - какво по-вълнуващо?Първо ето интервюта с тях двамата, както и с anche - лидер на съюз Archangels :
Интервю с RoYaL
Журналист: здравей
Роял: здравей
Ж: предполагам, че знаеш за какво те търся
Р: идея си нямам
Ж: би ли разказал отново кратка история на този конфликт, който ескалира миналата вечер?
Р: случаят с макумба ли ?
Ж: да
Р: Ами каквото трябавше мисля, че го казах в темата, която постнах.Но отново ще разкажа.Всичко се зароди преди месец, когато започнаха 'манипуцалиите' по негова страна.Жалко, че на ICQ няма логове и трябва да преразказвам - та, започна да ми казва да връщам от един кое си (i), от еди кой си рециклаж, за да не ме напада.Предполагах, че се шегува, но беше доста настоятелен със всеки изминал ден.Беше ми казал, че имам една седмица да се подготвя, а преди два дни в прав текст ми каза 'ще се бием, имаш един ден'.След случилото се, анче ми каза че не е била запозната с това, но нямало да го направи, нямала е да му го позволи.Когато го попитах, макумба отрече да се е шегувал.
Ж: Доколкото знам вие сте приятели, дори във вече приключващият рунд на Вселена 1 сформирахте съюзa Returned, започнахте много добре и беше очевидно, че сработката ви е добра...защо мислиш се получи това?
Р: Да, от около година с макумба играехме заедно.Този рунд също бяхме в добри отношения.Може би скуката или някаква амбиция от негова страна го е накарал, да ме провокира.На провокации, които отказвах почти месец...
Ж: Каза, че анче не е знаела и е нямало да позволи макумба да излети срещу теб.Вярваш ли тогава в максимата, че една лъжа изречена 100 пъти става истина?И че дори в началото да се е шегувал, след толкова време дори самият той си е казал "Защо не?"
Р: Въпроса е, че не знам кой лъже и кой е дезинформиран.На мен макумба си ми изглежда доста сериозен, винаги.А анче пое акаунта на атомик, за да внесе баланс, точно заради такива неразбирателства.Предполагам и заради това, не е била информирана.
Ж: Баланс?Неразбирателства?Би ли уточнил, за нещо конкретно ли става дума или просто за предпазна мярка?
Р: Не помня много добре ... може да се каже че изобщо не помня.Но когато сформирах съюза и си смених ника, трябваше да сключа пактовете за ненападение - този път официално.Имах за няколко дни с архангелс, но анче го развали.А може би точно заради нея не е имало нападение м/у нас макар и без пакт
Ж: След като го спомена - каква беше причината в началото да играеш без съюз, със неизвестен ник?Искаше да се дистанцираш от съюзни конфликити?
Р: Може би лека шегичка с непознатите и някои стари съюзници.Не го бях предвидил, но от доста конфликти се оттървах, като бях с неизвестен ник - за пример нападението на jps над мен още в началото на рунда.Тогава се появи в изданието на вестника, че имало някакво споразумение между играчите.Ако все още не е разбулено - нещата стоят така.JPS колонизира до колонията ми в 4-та, и тогава се наложи да използвам протекция.След, което macumba ми каза, че нямало проблем и можел да се споразумее да не се нападаме.В същия момент JPS е помолил за акаунта на macumba в 1-ва вселена.Явно го е питал какво иска в замяна и тогава няма как да отрека, че ми помогна и е казал на JPS да не ме напада.
Ж: Макумба те е защитил, но след това е променил отношението си.Абстрахирайки се от този факт, мислиш ли, че топ10 НАП-а щеше да издържи до края на рунда?Ако нямаше тази закачка между вас двамата?Все пак има няколко акаунта, които реално можеха, а може би и все още са в борбата за 1вото място.
Р: Рунда щеше да го завърши този който копа най-много и най-добре.А ако имао някой акаунт който има амбиция за първото място, а не е там съм 100% сигурен, че щеше да има една голяма война.Просто изпреварихме събитията
Ж: В този смисъл, за никого не е тайна, че три съюза в момента диктуват събитията във вселената - Archangels, BoLdLY, Тамплиери.Също не е тайна, че те си сътрудничат.Какво смяташ, че ще стане оттук нататък?Кой ще се престраши да лети според теб?
Р: Де да знаех кой..
Ж: А каква ще е твоята политика спрямо тези съюзи?Веднага след удара срещу макумба ти свали НАП-а с Тамплиери и удари една от планетите на Кристин.Не след дълго отговора беше война от страна на Тамплиерите.Ти ще отговориш ли?
Р: Не разбира се
Психо атаки някакви - с война или без война, нищо няма да се промени.
Ж: Искам да ти припомня едно твое интервю от преди месец.То бе поместено в един от броевете на вестника : http://www.bulfleet.org/forum/index.php?showtopic=43008 .Ти казваш следното : RoYal: Считам го за приятел, играл съм заедно с него и не бих пратил и една атака по него.
Р: Да, помня го много добре.Казах го и в темата в трибуна, аз не вярвах че ще пратя атака по този човек...
Ж: Въпреки че и тогава споменаваш за началото на провокациите от негова страна, мнението ти относно атаките срещу него е друго...какво се промени оттогава?Наистина ли нещата стигнаха толкова далеч или има друго?Ще потвърдиш ли, че "Никога не казвай никога" е най-правилното в случая?
Р: Ще го потвърдя
аз както не очаквах да пратя атака по него, не очаквах и той да продължи с провокациите.Нещата наистина стигнаха много далеч, поне за мен.
Ж: Считаш ли се за предател?Много мнения се чуха - едни за прекрасната битка, но доста те нарекоха точно така...
Р: Не, никога не се признавам за виновен хехехе :D Това в кръга на шегата разбира се... Не се считам за предател, поне за атаката към макумба.За тази към кристин, считам че постъпката ми не бе правилна, но не бе и предателство.
Ж: И последен въпрос - в същото интервю, което споменах преди малко казваш, че нямаш завършен рунд(освен Рунд 1) - този ще продължи ли традицията или ще се бориш докрай?
Р: Винаги когато почвам рунд, го почвам с тенденцията да го завърша.Въпроса го смятам за леко излишен.А резултата - ще се види ДО 3 месеца
Ж: Благодаря ти за отделеното време и успех
Р:
Интервю с macumba
Журналист: здравей, може ли да ни кажеш откога датира този "конфликт"?
Макумба: от 2-3 дни се задълбочи, а интриги и конфликти роял създава от началото на рунда.
Ж: Какви по-точно?Можеш ли да дадеш примери?
М: по думите на Роял
- аз съм му бивш съотборник, човек с който е играл рамо до рамо ... играч, който уважава, на който винаги би помогнал и който никога не би нападнал
по действията на Роял
- не се съобрази с нито една моя молба от началото на рунда
- няколко опита да ме отстрани създавайки инриги, с надежда да ме накажат за да спечели рунда
- излъга ме и ми удари 2 колонии
как се развива успешен топ акаунт?
- ранни рециклатори (по няколко пъти на ден обяснявах на роял какво точно правя)
- добра диломация (множество компромиси за да осигуря спокойствието на роял)
- скорости, ита и рециклажи (спрях да гоня неактивни на колониите близки до него)
Всяко едно негово действие е с ясната цел да отстрани конкуренцията и да вземе рунда. Разочарован съм от него и затова ще опитам да му объркам плановете
Ж: А какви са тези намеци за битка, за които той говори, и които показа(лог от ваш разговор вечерта преди битката)?Имаше ли доза истина в тях, ако не - какво точно целяха?Според анче, единия от вариантите за това нападение е, че не е издържал на напрежението, на един вид "психо-теста".Това ли бяха тези намеци?
М: Нямаше как да нападна Роял. Не мога да литна по играч, който през цялото време те уверява, че не иска да се бие и ще остави всички атаки дори с риск да му изтрия акаунта. Дразнех се от действият му и трябваше и аз да го подразня малко
Ж: Тоест всичко това е било единствено и само отговор на неговите действия и желание за ненападение?
М: Роял има цел - да вземе рунда. Направих си експеримент и си платих за това. Видях колко струват думите му. Цената си заслужаваше
Ж: http://www.bulfleet.org/forum/index.php?showtopic=43008 , връщам те към това интервю, взето месец преди да се случат въпросните събития.На въпросите дали ще се нападате Роял категорично отрича, че ще те изпрати атака към теб, докато ти отговаряш...нека кажем - двусмислено и ако мога да се уточня - ти казваш "каквото повикало, такова се обадило".Очакваше ли тези атаки преди месец
М: Имах някакви съмнения в деня преди да литне по мен
Ж: Защо?
М: От разговора, който проведохме с Роял
Ж: Изглежда, че на 2:215:х става много интересно - можеш ли да дадеш някаква прогноза или обещание на читателите ни?
М: Битки ще има, както и интересни моменти. А кой кого, времето ще покаже
Ж: Благодаря ти за отделеното време и успех!
Интервю с anche
Журналист: здравей
Анче: здравей
Ж: предполагам, че знаеш за какво искам да поговорим?
А: ще ми кажеш сам
Ж: Ами за скорошната битка между роял и макумба.Много се изписа, още повече се изговори, по форуми, в играта, както и между играчите
А: Нормално е, все пак битката е между първи и втори в класацията
Ж: Нека започнем с разговорите между Роял и макумба.Роял показа логове, в които макумба...се държи не по най-приятелския начин, да кажем леко враждебно.Също така, стана дума, че те не са от днес или вчера, а са продължили около месец
А: От този лог, който е във форума за мене е изваден извън контекста
Ж: Мислиш ли, че тези нотки на враждебност щяха да доведат до излитане от страна на макумба към роял?
А: Не мисля.А дали е бил враждебен ще питаш макумба
Ж: Точно по времето, в което според Роял са започнали тези подмятания, двамата бяха интервюирани -> http://www.bulfleet.org/forum/index.php?showtopic=43008 .В това интервю, Роял при въпрос дали ще нападне макумба казва, че това няма да стане, докато макумба отговаря...да кажем уклончиво - нито с да, нито с не, но определено загадъчно.Как би си обяснила това?Определено се получава някакво съвпадение, а тогава имаше и търкания, които бяха дали началото на слухове за интриги между 2мата, както беше замесен донякъде и атомик.Мислиш ли, че това е случайно или?
А: Значи, караш ме да отговарям вместо друг, това което ще ти пиша е мое лично мнение както на обикновен играч, така и на лидер на Archangels.Та на въпроса-не уклончиво, според мен предпазливо.Публична тайна е, че Роял играе за класация и иска да вземе рунда.Макумба не играе за класация и сам го е казал, а за приятелите, заради самата игра.
Ж: А вярно ли е, че ти пое акаунта на атомик, за да се внесе баланс в топ10?
А: Да
Ж: Баланс в какво?Ако се търси баланса, то значи има дисбаланс - къде е бил той?Между кого са били търканията, които е трябвало да се изгладят?
А: Не харесвам расата с която играя, винаги играя конфедерация а и стила ми е друг този рунд стратегията ми беше друга.Аз съм по уравновесена, първо мисля , а после действам.А баланса трябваше да се внесе в самия ми съюз така и в топа и отношенията ми към съюзниците.Не е тайна, че част от съюзниците ми са приятели на Роял.Съотборниците ми по правилно.Не знам повече какво да кажа по този въпрос.
Ж: Също така, не е тайна, че имате доста добри отношения със Тамплиерите и БоЛдЛИ
А: Да имаме ги
Ж: Имаше слухове, че Тамплиерите не са доволни от 1вото място на Роял и ще направят нужното не той да вземе рунда.Знаеш ли нещо по този въпрос?
А: Ти сам го каза слухове. Ако са недоволни нямаше да има НАП между тях, нали така. Ако са били против Роял предния ден нямаше да има това http://www.bulfleet.org/forum/index.php?showtopic=44411 .Бях свидетел и участник в събитията, уверявам те съвсем приятелски настроен разговор, макар че там лога е малък малка част от това, което сме си говорили, защото не е за трибуна този разговор.Не бих казала, че някой е бил недоволен - напротив.
Ж: Не мислиш ли, че е глупаво от страна на Роял да прави това без причина?Все пак е бил наясно, че направи ли го това означава да се изправи срещу 3 от най-силните и сплотени съюзи този рунд.Самият макумба в онова предно интервю определя Роял като "умно хлапе".Каква е причината според теб?
А: И аз също го смятам за доста умен.Та на въпроса - има два варианта за мене, но не знам кой е истинския.
Ж: Кои са те?
А: Единия е - наистина глупава постъпка или както той сам се изрази в един разговор между нас не издържал на психо-теста т.е. не издържал на напрежението, за което аз го критикувах, че този съюз не се състои само от макумба има си лидер има си и съюзници. Това все едно ако му казват скачай от последния етаж и ще скочи така ли?Действия е нямало против него , напротив търсен е за помощ и никой не го е закачал реално.Другия - много умен и хитър ход и бих казала коварен. Има НАп с Тамплиери има и нашето добронамерено държание и по този начи той доста се разви, оплете си кошницата и в момента, в който се почуства силен и уверен в себе си нанесе удар с цел да постигне исканото от началото на рунда.И все пак се замислям доста - добре, макумба го е заплашил, и нанесъл удара.Ами защо развали НАп-а с Тамплиери?Те нито го заплашваха нито са разваляли отношенията си с него.Доста подло, всички спят, маха НАП-а и напада Кристин
Ж: Ако хипотетично приемем, че макумба е отправял тези закачки към Роял, дори на шега и го е правил в продължение на около месец(отново на шега, през цялото време), би ли казала, че една лъжа изречена 100 пъти се превръща в истина.Чисто в сферата на предположенията?
А: А защо не приемеш, че макумба не е съюза, а е част от него. И чисто хипотетично както се изрази ако е заплашвал, значи като член на съюза означава, че Archangels го е заплашвал.Това все едно да кажеш, че София е България. Не отричам, че макумба има голямо влияние в съюза така и над мене. Считам, че това което се оправдава Роял е детинско и неуместно. Ако е бил подложен както казва на тормоз психически как аджеба за този месец с никой не е споделил. Не ме е питал имаме ли намерения някакви към него, какво ни е отношението към него. Той не се обърнал нито към мене нито към приятелите си, които щяха естествено да споделят с мене.Вярно че имаше нАп с нас, не отричам и че аз го развалих, писах му и му обясних причините за това.И едва ли макумба ще предприеме действия които не са съгласувани с мене и със съотборниците.
Ж: И един последен въпрос - края на рунда се очертава изключително интересен.Как смяташ, че ще се развие политиката между участниците в топ10?Кои съюзи ще минат на ваша страна, а кои на страната на Роял?Можеш ли да дадеш прогноза, ако може да се каже така?
А: Не бих желала да коментирам тези въпроси
Ж: Благодаря ти за отделеното време и успех!
А: Благодаря
Няколко дена след тези интервюта около главната планета на Роял започнаха да изникват рециклажи.Кристин от Тамплиерите колонизира до него и още същия ден започнаха битките между тях (
битка първа, напада Роял,
битка втора, напада Кристин)
И днес настъпи завръзката - нови съседи Роял намери в лицето на [ANSR]Aqks, [Archangels]macumba, [WAR]hitler, [фирма УЖАС]BEC, [BoLdLY]karbankal, [THE HYENA]CORWIN, [Кисел гъз]Hammerhead и [Bear Tribe]amnesty.Очевидно "театъра", който ни предстои на тези координати ще е интересен.Очаква се публиката да нахлуе на сцената, вероятно недоволна от представлението.
Засега RoYaL може да разчита официално единствено на себе си и съюза си.От другата страна на барикадата са Архангелите, Тамплиерите и БоЛдЛИ - наистина, може би 3те най-сплотени съюза този рунд.Не трябва да се забравя, че Карбанкал и ВЕС са стари приятели от Апокалипс и би било странно ако в случая не си помогнат.
Кой крив и кой прав - едва ли ще разберем.Факт е обаче, че от приятното тракане на кирките допреди дни не са останали много следи.Чува се дрънчене на ламарини в корабостроителниците, както и чупещи се такива из космоса.Още повече, че отдавна не са играли толкова много ЗНС-та на едно място и не е имало такава интрига.Пресни са спомените от рунда във Вселена 1 - тотална доминация на палавкоч, Вселена 2(рунд 3) - откъсване на Мимоза по средата на рунда, Вселена 3 - 2 рунда се сформират съюзи, съдържащи топ10 или поне повечето.Може би единствено там имаше интрига и спор с битки за 1вото място между 2 съюза, но той бе прекалено рано разрешен.Дали ситуацията напомня поне малко свалянето на Георги2000?Предстои ни единствено да тръпнем в очакване и да разберем.А истината - истината е някъде там, както казваха в един много популярен сериал преди години...
Автор : Fallen_angel
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]