И не ме е яд за флтата,яд ме е за друго -с LuSs се съседии бяхме сключили НАП по между си, въпреки че съюзите ни воюват. Да му е честита победата, няма да се радва на нея дълго.
Едно предателско зануляване
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
darthrado
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср апр 04, 2007 3:09 pm
- Контакти:
Както знаеме всички вчера имаше бъг някакъв бъг, и тъй като не ми се седеше до решаването му, рших да си легна, без да направя сейвън. И за жалост LuSs се всползва от ттова и ето го резултата: Битка
И не ме е яд за флтата,яд ме е за друго -с LuSs се съседии бяхме сключили НАП по между си, въпреки че съюзите ни воюват. Да му е честита победата, няма да се радва на нея дълго.
[color=#990000][url=http://bulfleet.com/?recruit=410051][/url]
[/color]
[/color]
Муахахахаха, на тебе и-тата ти се триели, нападали те хора от съюз с който сте във война, проблема със сървъра ти пречел, абе просто на крив гаус - кръстосвача му висок левел.И бту. ако те е ударил в диапазона на проблема съ ссървъра можеш да се оплачеш на съпорта предполагам.U.S.S. Defiant написа:Цитат(U.S.S. Defiant @ Jun 22 2007, 09:23 AM) Както знаеме всички вчера имаше бъг някакъв бъг, и тъй като не ми се седеше до решаването му, рших да си легна, без да направя сейвън. И за жалост LuSs се всползва от ттова и ето го резултата: Битка
И не ме е яд за флтата,яд ме е за друго -с LuSs се съседии бяхме сключили НАП по между си, въпреки че съюзите ни воюват. Да му е честита победата, няма да се радва на нея дълго.![]()
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
darthrado
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Не, не ме е нападнал по време на бъга, но просто не го очкавах от него - до сега си помагахме. И както казах няма да се радва на нея дълго. АА ооттнноосснноо (i)-тата, това е изцяло друга тема в изцяло друга вселенаRoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jun 22 2007, 08:23 AM) Муахахахаха, на тебе и-тата ти се триели, нападали те хора от съюз с който сте във война, проблема със сървъра ти пречел, абе просто на крив гаус - кръстосвача му висок левел.И бту. ако те е ударил в диапазона на проблема съ ссървъра можеш да се оплачеш на съпорта предполагам.
[/color]
[/color]
... на изцяло един и същ човекU.S.S. Defiant написа:Цитат(U.S.S. Defiant @ Jun 22 2007, 10:31 AM) Не, не ме е нападнал по време на бъга, но просто не го очкавах от него - до сега си помагахме. И както казах няма да се радва на нея дълго. АА ооттнноосснноо (i)-тата, това е изцяло друга тема в изцяло друга вселена![]()
/end offtopic
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Личен НАП между хора от съюзи във война?
Ти явно си голям балък....нема такива филми.Щом няма офицален алианс или НАП(да не говорим, че има Война!) значи не можеш да му кажеш копче
А нападателя е събрал добра флотичка 
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
-
darthrado
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
ЧЧее ссъъмм ббааллъъкк... балък съм - то вече сана ясно... ама не ссъъмм изцяло съласен за личния НАП между играчи. Мналия рунд с utmano доста добре се спогаждхме, а сюзите ни така и не сключиха алианс.Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jun 22 2007, 09:11 AM) Личен НАП между хора от съюзи във война?Ти явно си голям балък....нема такива филми.Щом няма офицален алианс или НАП(да не говорим, че има Война!) значи не можеш да му кажеш копче
А нападателя е събрал добра флотичка
![]()
П.С. Стига оффтопик... коментирайте битката, не мен
[/color]
[/color]
Време е и аз да кажа нещо.Аз съм нападателя!!!!!!!
.Когато поканих въпросния занулен в нашия саюз той кадегорично отказа. Щом не е с нас имаше само едно решение.......
А колко време ще се радвам на битката аз вече изхарчих спечелените ресурси и вече не и се радвам. А тези заплахи че ще съжалявам са направо абсурдни!!!!!!!!!!
.Когато поканих въпросния занулен в нашия саюз той кадегорично отказа. Щом не е с нас имаше само едно решение.......
А колко време ще се радвам на битката аз вече изхарчих спечелените ресурси и вече не и се радвам. А тези заплахи че ще съжалявам са направо абсурдни!!!!!!!!!!
Последна промяна от LuSs на съб юни 23, 2007 5:05 pm, променено общо 1 път.
-
darthrado
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
1 Когато ме покани отказах, защото си бях добре тук "ЗАСЕГА" и имах приятели, които не исках да предавам заради по-силен играч (Приятелството е по-важно от Булфлийт) А относно политиката "Ако не си с нас си против нас!" бих казал че е остаряла и варварскаLuSs написа:Цитат(LuSs @ Jun 23 2007, 06:01 PM) Време е и аз да кажа нещо.Аз съм нападателя!!!!!!!
2. Че си похарчил ресурса дето си взел нищо не значи. Споко. Нов ще натрупаш, и разбита флота дава ресурс, така че по-внимателно чети
Айде приятна ви игра и очаквайте продължение...
[/color]
[/color]