фирма УЖАС

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
ALF_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 27, 2006 5:20 pm
Контакти:

Мнение от ALF_ »

Брао Вес :bravo: Продължавай в същия дух
[color=red][b][i]Прибирайте флотите !!! Затваряйте мините !!! Охранявайте планетите си !!! Защото АЛФ пристига !!![/color][/b][/i]
K_O_K_A_L_A
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт мар 07, 2006 12:06 pm
Контакти:

Мнение от K_O_K_A_L_A »

Супер яка битка на всичкото отгоре е летяно през галактика с 8800 кръста , а това никак не е малак риск :bravo:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428908][/url]
Потребителски аватар
Attila
Редник (Private)
Регистриран: пет авг 18, 2006 2:24 am
Контакти:

Мнение от Attila »

Ако има някой, който мога да нарека мой идол в тази игра, то това си ти ВЕС! Каквото и да се каже за флийтър като теб, ще е малко! Затова само мога да ти поднеса поздравленията си!
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Attila написа:Цитат(Attila @ Jun 22 2007, 12:37 PM) Ако има някой, който мога да нарека мой идол в тази игра, то това си ти ВЕС! Каквото и да се каже за флийтър като теб, ще е малко! Затова само мога да ти поднеса поздравленията си!
Хм, тука работата отива на закупуване на тубичка вазелин и заемане на стойка Г... Атила, гледам че бай Весо ти беше съсед нещо - затва ли тури наколенките? :)
Последна промяна от MartinNosovich на пет юни 22, 2007 12:39 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Потребителски аватар
Attila
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Attila »

kaos написа:QUOTE(kaos @ Jun 22 2007, 01:38 PM) Хм, тука работата отива на закупуване на тубичка вазелин и заемане на стойка Г... Атила, гледам че бай Весо ти беше съсед нещо - затва ли тури наколенките? :)
Как позна? Невероятно прозрение от твоя страна! :bravo: :bravo: :bravo: На Вес съм му казал какво мисля за него още когато бяхме съседи в топ 10 в началото на рунда! А относно това, че ми беше съсед: дори когато беше дал дума да ме атакува той се държа изключително достойно и с това затвърди мнението ми за него! Ако не можеш да уважаваш съперниците си, не можеш да бъдеш добър боец. Само това мога да ти кажа, Kaos!
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Контакти:

Ахъ... Значи ти трябва да си добър, така ли? Питам информативно де - събирам си данни за подчинената ми вселена...
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Потребителски аватар
Attila
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Attila »

kaos написа:QUOTE(kaos @ Jun 22 2007, 01:55 PM) Ахъ... Значи ти трябва да си добър, така ли? Питам информативно де - събирам си данни за подчинената ми вселена...
Аз играя за забавление. И не ме интересува дали съм добър или не! А твоето изказване ме навежда на мисълта, че си от онези "малки" хора които се заяждат на дребно и за които играта е всичко!
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Контакти:

Ya, sure :)
Потребителски аватар
Attila
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от Attila »

Хе, май поне имаш чувство за хумор! :a055:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”