Миньори, стягайте се! Кралят е мъртъв - да живее краля.

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

anche написа:Цитат(anche @ Jun 20 2007, 09:44 AM) Оправдания, оправдания и само оправдания Рояле. Кажи си го в прав текст кого заблуждаваш. За тебе класацията е по важна.
Няма чест, няма достойнство, няма приятели. Тия думи познати ли са за тебе или само когато ти е удобно???

Има само за тебе някакво виртуално желание да сме първи.

"Кралят е мъртъв, да живее краля" Хм
Ама за кралицата забрави, все още съм жива :p020:
Брях, таз кралица.Влезе уж баланс да донесеш, то виж кво стана.Думите чест, достойнство и приятели са ми познати - да.А какви приятели точно в продължениен а месец всеки ден ти казват, че ще се бием.Разбирам шеги, бъзици пр. ама не се трае.А да, няма да забравя и кристин като ми каза "Няма да оставя друг да те удари, само аз ще го направя" преди доста време.То разбирам световната конспирация за психо атаки, но когато всичко стигне границата, става много кофти.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
KristinManukian
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 16, 2007 7:34 am
Контакти:

Мнение от KristinManukian »

Аз имам доклад от тебе - а ти имаш голата си дума, дето очевидно нищо не струва :)

Хайде няма се разправяме публично - каквото такова - подлец и предател се оказа и ти и дружките ти дето снощи си говориха мило с мен, че уж се затъжили и да ме видят как съм.

Хубаво (и) хванахте рояле, ама слушай старите хора - който се смее последен, се смее най-сладко.

Енаф.
„Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.“ — Монтескьо
Потребителски аватар
dddeeekkk
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт ное 28, 2006 4:09 pm
Контакти:

Мнение от dddeeekkk »

Защо ми се струва че се получава почти като в уни3 ??? :p140:

А иначе битките са доста добри...
[url=http://userbarz.com/][/url]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

JaMeSS написа:Цитат(JaMeSS @ Jun 20 2007, 09:14 AM) всеки има право си мисли квото иска. аз говорих с роял и лично аз го посъветвах да вземе мерки. или ще кажете че нямаше да го нападнете в гръб?
А, не, не, аре стига... :D Ся ми кажи, че е нападнал и щот точно ти си бил казал, и ще си бия мода и ще ида в психоболница 1 месец да разбера на мен ли нещо ми има, или днеска половината сте откачили...
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
I_love_my_LaNGa
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
Контакти:

Мнение от I_love_my_LaNGa »

dekster написа:QUOTE(dekster @ Jun 20 2007, 08:09 AM) Защо ми се струва че се получава почти като в уни3 ??? :p140:

А иначе битките са доста добри...
Разликата е че 2-ра е в разгара си и време за реакция има....и Рояла винаги може да си понесе последствията....поне не е страхлив като киси който направи всичко в последния ден и след това модна.....
И пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба и най-великия на света- Ботев!

[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
MightyOne
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
Контакти:

Мнение от MightyOne »

Много ясно че щеха та ма макумба "гъза" му скърца за първото място.
Hell was full so...
i came back!
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

JaMeSS написа:QUOTE(JaMeSS @ Jun 20 2007, 08:14 AM) всеки има право си мисли квото иска. аз говорих с роял и лично аз го посъветвах да вземе мерки. или ще кажете че нямаше да го нападнете в гръб?
Не съди за останалите по себе си !!!
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Аз съм казал как стоят нещата... а съвети от хора бол.Даже някои ми предлагаха и да се трия.А и без това ритуалното самоубийство винаги е решение :P

Хайде стига излишен спам
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”