Миньори, стягайте се! Кралят е мъртъв - да живее краля.

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Криси, нищо лично.Не исках да го правя, просто... Удряйки макумба всички, всички споразумения за ненападение се пръскат по шева.Нима се опитвате да ме накарате да повярвам, че макумба ще тръгне сам да се защитава ? Нима нямаше някой ден вие да махнете напа и да ме нападнете ? Защо да чакам...

Не, разбира се - това не е целият флот на макумба.Това са просто две от планетите му.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

Крал?? Не, рояле, ти не си крал... Постъпката ти е селска.
Тази нощ ти падна от трона... и показа истинската си същност.

Помниш ли момента преди 2 месеца, когато колонизирах до теб? Трябваше да те смачкам като червей тогава.
Договорихме НАП и ми костваше много усилия да спра Кристин да не те напада. Коставаше ми и бутането на развита планета...

След като се върнах в играта отново договорихме НАПа.... и имах твоите уверения, че ще го спазиш.
Отново ми костваше усилия да убедя съюза Тамплиери, че това е в наша полза...

Поне да беше имал доблестта да ме известиш, че смяташ да развалиш уговорката ни...

Ти си обикновен предател и подлец... ужасно съм разочарован.... ужасно.
Последна промяна от korahmor на ср юни 20, 2007 6:33 am, променено общо 1 път.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Потребителски аватар
max_steel
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 26, 2005 6:31 pm
Контакти:

Мнение от max_steel »

Като човек Играл и с 2-мата по малко мога да кажа че и двамата не са за подценяване .... Рояла ще трябва да е на сейван по 25 от 24 часа в денонощието , Макумба и компания пак ще нападат непрекъснато да го свалят .... Е хорато от 10 до 15 място имат време докато Големите са заети мейду тях си да се наместят там :) колкото до Битката Браво и на 2-мата ..... _RoYaL_ :girl_witch: Fly save ... Macumba На слука ... и Още такива доклади :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
[color=red]Legends May Sleep But They Never Die [/color]
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

Колко жалко , Иво бил набит , е така става ако не удариш ще те ударят , това с постъпката на Роял е друга тема , за битката ( като битката ) 6+
За битката с Криси - земете я качете да стане обществено достояние - Рояле ако си се съмнявал в НАП с тамплиери можеше да ги попиташ - ще се трепем ли / няя ли са трепем ако ти кажат бой - бий ако ти кажат МИР - мируваш ... :)
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Потребителски аватар
anche
Редник (Private)
Регистриран: нед окт 08, 2006 4:44 pm
Контакти:

Мнение от anche »

Оправдания, оправдания и само оправдания Рояле. Кажи си го в прав текст кого заблуждаваш. За тебе класацията е по важна.
Няма чест, няма достойнство, няма приятели. Тия думи познати ли са за тебе или само когато ти е удобно???

Има само за тебе някакво виртуално желание да сме първи.

"Кралят е мъртъв, да живее краля" Хм
Ама за кралицата забрави, все още съм жива :p020:
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
Потребителски аватар
KristinManukian
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 16, 2007 7:34 am
Контакти:

Мнение от KristinManukian »

Нека Рояла сам си качи битката с мен - срам и позор е, нека има очи да покаже на вселените колко струва думата му и как се възползва от доверието на хората.

Как не ви писна бе?
Всички ли по сателитите ми летите?
Елате ми хванете поне някой транс - по-достойно ще е от досегашните ви постъпки
Тез мойте сателити да не са златни?

Long live the queen, браво Анче !
Последна промяна от KristinManukian на ср юни 20, 2007 6:47 am, променено общо 1 път.
„Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.“ — Монтескьо
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

dim4o написа:Цитат(dim4o @ Jun 20 2007, 09:42 AM) Колко жалко , Иво бил набит , е така става ако не удариш ще те ударят , това с постъпката на Роял е друга тема , за битката ( като битката ) 6+
За битката с Криси - земете я качете да стане обществено достояние - Рояле ако си се съмнявал в НАП с тамплиери можеше да ги попиташ - ще се трепем ли / няя ли са трепем ако ти кажат бой - бий ако ти кажат МИР - мируваш ... :)
Хмммммм... А как да съм сигурен, че мен ще ме питат.Съюза има супурнайсе дипломата.Не им знам политиките.Аз в корахмор не се съмнявах, но... Ако на мен ми бяха направили това, аз нямаше какво да направя.Да се оплача на съюзник и пр. И на арменския поп не мога.Махнат нап, ударена планета.Що стана бре ... Това е, което мога да кажа.А на корахмор искрено се извинявам, че не предупредих за развалянето.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

anche написа:QUOTE(anche @ Jun 20 2007, 07:44 AM) "Кралят е мъртъв, да живее краля" Хм
Ама за кралицата забрави, все още съм жива :p020:
О боже мой ,ако ти си кралицата нищо чудно че запада кралството :dizzy:
БФ АЛКОХОЛИК
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”