Миньори, стягайте се! Кралят е мъртъв - да живее краля.
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
???????????
- Редник (Private)
- Регистриран: вт юни 12, 2007 4:47 pm
- Контакти:
ЦитатНикой не знаеше, че притежавам 14 ниво шпионаж.А никой не подозираше, че може да съм с 15.[/quote]
Абе аз знаех, ама мене все последен питат :}. На макумба, може би сами ще видите какъв процент му беше това от флотата, ама по-нататък из Трибуната...
Интересно ще стане оттук-насетне кой пръв няма да завърши рунда... :}
А разговора, който си постнал - е бил майтап между двама ви, малко подло от твоя страна, поне го дай целия кат си почнал :}.
Абе аз знаех, ама мене все последен питат :}. На макумба, може би сами ще видите какъв процент му беше това от флотата, ама по-нататък из Трибуната...
А разговора, който си постнал - е бил майтап между двама ви, малко подло от твоя страна, поне го дай целия кат си почнал :}.
Последна промяна от LoaD на ср юни 20, 2007 4:08 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- monty
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
- Контакти:
Страхотно изпълнение в един изпълнен със скука рунд - целия ТОП беше в заговор - никакви битки, никакви нападения ....самонадеяността на някой хора и амбицията им им изигра лоша шега - това винаги се наказва - поздравления Роял - класата си е класа .
А Макумба винаги е играл предимно на мини - ако в атаките на Рояла имаше и звезди щеше да стане още по-интересно .
Очаквам , вярвам и не само аз оттък нататък рунда да живне - с теб сме Рояле - ти го знаеш
А Макумба винаги е играл предимно на мини - ако в атаките на Рояла имаше и звезди щеше да стане още по-интересно .
Очаквам , вярвам и не само аз оттък нататък рунда да живне - с теб сме Рояле - ти го знаеш
Ти по-добре да не се вреш между шамарите точно там. Казвам ти го като човек, на който съм помагал, и сега същото правя.JaMeSS написа:Цитат(JaMeSS @ Jun 20 2007, 06:02 AM) на тоя макумба коя планета му е с най-много мини ?
monty, също бъркаш, братле. Поне до последни данни, никой нямаше толкова флота, колкото него. Както и никой няма толкоз проучвания, колкото Рояла. Просто не е очаквал удар. 500к точки не знам дали си стигал, ама със сгради не можеш да ги докараш толкоз (специално в тая вселена и засега). А мини 30ти левъл целия топ има. Ти уж си там де, ама все пак да те осведомя :}
Последна промяна от LoaD на ср юни 20, 2007 8:43 am, променено общо 1 път.
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
олеле ,ти пък къде се вреш.JaMeSS написа:Цитат(JaMeSS @ Jun 20 2007, 05:11 AM) какво повече заради тях аз немога си играя играта
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Ако си толкова сляп, за да не забележиш, че Роял заради тебе го е направил това (явно си му бая приятел), а си мислиш, че било заради некъв си чат там... значи наистина си сляп.JaMeSS написа:Цитат(JaMeSS @ Jun 20 2007, 06:11 AM) какво повече заради тях аз немога си играя играта
И смятам, че го е направил именно щот да не се навреш ти между шамарите, понеже там вече няма да оцелееш. И Ники ти го каза, съжелявам :}
Последна промяна от LoaD на ср юни 20, 2007 4:23 am, променено общо 1 път.
- KristinManukian
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср май 16, 2007 7:34 am
- Контакти:
И мене ли приятелю удари?
Спомням си - бяхме в НАП, официално натресен ми от лидера на Тамплиери.Светехме си в жълтичко, когато си легнах тази вечер...
Поредния предател Роял!
Предаде моето доверие и това на целият ми съюз, махайки напа си с нас точно когато ти бе удобно и естествено играта знаеш - тя не известява - иначе всички щяха да разберат какво си направил нощес.
Спомням си - бяхме в НАП, официално натресен ми от лидера на Тамплиери.Светехме си в жълтичко, когато си легнах тази вечер...
Поредния предател Роял!
Предаде моето доверие и това на целият ми съюз, махайки напа си с нас точно когато ти бе удобно и естествено играта знаеш - тя не известява - иначе всички щяха да разберат какво си направил нощес.
Последна промяна от KristinManukian на ср юни 20, 2007 5:21 am, променено общо 1 път.
„Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.“ — Монтескьо