[ Tамплиери ] ДАФИНКА vs [ ЪпсурД ] pepi68
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Битката има кратка история:
пепи си нямал работа та спайнал ДАФИНКА... тя го попитала не на шега белята ли си търси и пепи потвърдил това...
след което си я е намерил:
Оригинал
Бекъп
(Благодаря на Svetliosam за бекъпа)
пепи си нямал работа та спайнал ДАФИНКА... тя го попитала не на шега белята ли си търси и пепи потвърдил това...
след което си я е намерил:
Оригинал
Бекъп
(Благодаря на Svetliosam за бекъпа)
Последна промяна от korahmor на ср юни 20, 2007 6:06 pm, променено общо 1 път.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Откога ДАФИНКА е тя...освен ако притежателя на акаунта не е...абе справка с инфото му в играта.
А иначе - кофти за планетата, пък ако е заминал флота...
А иначе - кофти за планетата, пък ако е заминал флота...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
БекЪп ще да има ли !?!
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Румполино, пак се обаждаш неподготвен... ей така за да оспамиш темата !!Ебати Пича написа:QUOTE(Ебати Пича @ Jun 20 2007, 12:50 PM) Абе верно ДАФИНКА не е ли мъж![]()
а иначе браво че му срина планетата на тоя,колко ваши е занулил
![]()
![]()
Не мога да си спомня този пепи68 да е занулявал Тамплиер... пък може и да греша
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
-
WhyMe
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет яну 12, 2006 2:10 pm
- Контакти:
MightyOne
Ахахахах !
Така малко да обясня
темата я няма в форума гледам пепито не се похвалил .
1-во . От няколко седмици имах доста проблеми , бях по болници .
Нмяаше ме в нас и карах на модове и сейвъни
пепито направи флот , издебна ме ( не че беше трудно - 2 седмици не бях правил сейв ) и ми удари флота
В момента се възвръщам и до няколко дена ще си върна флота . Тези 900 кръста са ми 1 седмица и малко усилена работа
Така че ако ви е на кеф направете БекЪпа на битка да се видя .. добре се получи 10к за 30к с 30к точки разлика . 
Ахахахах !
Така малко да обясня
1-во . От няколко седмици имах доста проблеми , бях по болници .
Нмяаше ме в нас и карах на модове и сейвъни
-->-->-->-->-->
-
MightyOne
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
- Контакти:
Постът ми беше информативен да светнем корахмор какво става из съюза му,а проблеми и аз имам ама да ме вижваш рециклиран.Та викаш 900 за седмица значи за месец 3600 малии ти ше рециклираш вселената до края на рунда бе и то с малко усилие,представям си те ако се напънеш малко сигорно флота ти ще по голям от на всички играчи зети заедно.
Hell was full so...
i came back!
i came back!
-
WhyMe
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет яну 12, 2006 2:10 pm
- Контакти:
/офф
да не спамя темата, гледам голям математик си
Добре ги смяташ нещатата . Седмица казах образно , защото за 2 дена 200 кръста близо . Ще видиме може и да ги стигна за седмица . На ниски точки жертви колко искаш . Лидера добре знае какво му става в съюза и не иска информация точно от теб .. май не му е нужна .
Ще си говорим след време по тая тема ! ако имаш нещо да казваш давай на ЛС да не спамим темата . 
да не спамя темата, гледам голям математик си
-->-->-->-->-->
Баце,оливаш се,знам те като добър играч,ама не минава тема във форума дето не си там ,остави форума на лъвовете,не се превръщай в гей,това за хиените значи педераст,ако не са разбрали...MightyOne написа:QUOTE(MightyOne @ Jun 20 2007, 07:04 PM) Постът ми беше информативен да светнем корахмор какво става из съюза му,а проблеми и аз имам ама да ме вижваш рециклиран.Та викаш 900 за седмица значи за месец 3600 малии ти ше рециклираш вселената до края на рунда бе и то с малко усилие,представям си те ако се напънеш малко сигорно флота ти ще по голям от на всички играчи зети заедно.