[ SuCcEsSoR ] gali vs [ Battlestar ] maglara

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Q_PILE
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 23, 2006 5:05 am
Контакти:

Мнение от Q_PILE »

Изнудиха ме да коментирам таз битка ... :dizzy:
Имам два вариянта на коментар...избирам си положителния :P Чисто стратегическо решение!! Е да карам по същество ...
Битката леко напомня на Шахмата ... Жертваш фигура за да вземеш предимство. В случая почти само зануляване с цел отстраняване на противника и намаляване съпротивителните му способности. Иначе евала за решимостта и упоритостта на Галя( :girl_witch: )
Айде от мен да мине ... ще си кажа и втория вариант...
Тва жените са много упорити същества и квото и да им говориш все си знаят тяхното ... нищо че в повечето случай не е най-доброто решение.
:lol:
Последна промяна от Q_PILE на пет юни 15, 2007 10:50 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
kasapa
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:30 am
Контакти:

Мнение от kasapa »

Бе хора вие си нямате маи работа та ни оплювате битките :) Казах го преди и ще го повторя спрямо този индивид идеята е не на печалба а за гаврата да му е гадно тои се заяде с Галя саответно тя го резна после и аз и после пак тя и общо взето си го касирахме заплашваше да я истрие и мислиме да стане някакав обрат :) така че шоу да става и рециклаж също да пада :)
Потребителски аватар
wip
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 08, 2005 9:56 pm
Контакти:

Мнение от wip »

kasapa написа:QUOTE(kasapa @ Jun 15 2007, 11:13 PM) Бе хора вие си нямате маи работа та ни оплювате битките :) Казах го преди и ще го повторя спрямо този индивид идеята е не на печалба а за гаврата да му е гадно тои се заяде с Галя саответно тя го резна после и аз и после пак тя и общо взето си го касирахме заплашваше да я истрие и мислиме да стане някакав обрат :) така че шоу да става и рециклаж също да пада :)
Не им обръщай внимание какво говорят, както винаги повечето хора гледат печалбата от обира и рециклажа, отколкото удоволствието от самото меле! :a055: Отлична работа в екип :bravo: Поздравление за хубавите битки, които направихте и ви пожелавам все повече такива да показвате :a013:
crusader2000
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от crusader2000 »

Муахахахааааа, то вярно, мухите дето се залепят по предния джам на колата ми и те от кеф се размазват там. Айде сега. Тая Галя ако е Флийтър - то аз съм МИНЬОР :) Пффф... заради такива изцепки ще ме накарате да изкарам повече от месец... Ей, това дечурлигата няма да се научите. МАСОВА ОНЛАЙН СТРАТЕГИЯ :) Ама аз стратегия не виждам, колкото и Пилето да ми говори.... Ай мерси...
Fatal error: Smarty error: [in reloaded/header.tpl line 87]: syntax error: unclosed tag \{if} (opened line 87). (Smarty_Compiler.class.php, line 315) in /home/xssoft/vhosts/uni1.bulfleet.com/libs/Smarty.class.php on line 1084
Потребителски аватар
kasapa
Редник (Private)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:30 am
Контакти:

Мнение от kasapa »

Алооо чиче Галя дали е дете според тебе .. ? И аз мислих че един пич е по малак от мен ма се оказа набор на баща ми ... така че без да я познаваш не даваи коментар.
И ако обичаш не критикуваи чуждите стратегий ами си погледни твоита .
crusader2000
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от crusader2000 »

kasapa написа:Цитат(kasapa @ Jun 17 2007, 11:32 PM) Алооо чиче Галя дали е дете според тебе .. ? И аз мислих че един пич е по малак от мен ма се оказа набор на баща ми ... така че без да я познаваш не даваи коментар.
И ако обичаш не критикуваи чуждите стратегий ами си погледни твоита .
Ми като не си виждал моите стратегии кво ме коментваш бе, касапче. Цифричките след коренчето са набора ми - от миналия век. Според мен - Галя е на не повече от 12 ... или ти си на не повече от 12... Айде... Лека нощ дечица.... и се научете - стратегия е, не когато си жертваш царя за цялата стратегия, а само 1 пешка. Царица не се жертва, а тази битка си е жертва на цялото бойно поле, като основната идея е публицистика.

И ако решиш да ме коментираш пак - научи БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК!!!

МалЪк, а не малАк! ДаваЙ, а не даваИ... СтратегиИ, а не стратегиЙ..., критикуваЙ, а не критикуваИ...

(слаб) 2 по Български език...
Fatal error: Smarty error: [in reloaded/header.tpl line 87]: syntax error: unclosed tag \{if} (opened line 87). (Smarty_Compiler.class.php, line 315) in /home/xssoft/vhosts/uni1.bulfleet.com/libs/Smarty.class.php on line 1084
galinaka
Редник (Private)
Регистриран: съб апр 14, 2007 9:28 pm
Контакти:

Мнение от galinaka »

[quote name='Jenshen73' date='Jun 18 2007, 11:22 PM' post='398808']
Ми като не си виждал моите стратегии кво ме коментваш бе, касапче. Цифричките след коренчето са набора ми - от миналия век. Според мен - Галя е на не повече от 12 ... или ти си на не повече от 12... Айде... Лека нощ дечица.... и се научете - стратегия е, не когато си жертваш царя за цялата стратегия, а само 1 пешка. Царица не се жертва, а тази битка си е жертва на цялото бойно поле, като основната идея е публицистика.

И ако решиш да ме коментираш пак - научи БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК!!!

МалЪк, а не малАк! ДаваЙ, а не даваИ... СтратегиИ, а не стратегиЙ..., критикуваЙ, а не критикуваИ...

(слаб) 2 по Български език...
[

Има една приказка убий простия с мълчание. Не си струва да падаш до неговото ниво.
А и да ти кажа съм на доста повече от 12 , а онея цифрички си ги слагай колкото искаш мене това не ме бърка.
И значи колко добре знаеш български не се пише кво а какво.
Стратегията ти моето момче си я запази за себе си че явно се вижда че си повече почитател на шаха отколкото на тази игра, така че не ме учи или не ми давай съвети как да играя-това аз сама ще си го прециня.
Предполагам че ще ме коментираш- да ти призная никак няма да ме притисниш с твойте келяви доводи.
ШАХА СИ Е ШАХ (ЦАР,ЦАРИЦА,ПЕШКИ,ОФИЦЕРИ SORRY НО ДРУГИТЕ НЕ ГИ ЗНАМ ТАЙ ЧЕ МОЖЕ И ДА МИ ПОМОГНЕШ)
А BULFLEET СИ Е ДРУГО НЕЩО.
И все пак мерси за коментара.Приятна игра (на шах).

KASAPA: АКО СЛЕД ИМЕТО СИ СЛОЖА ЦИФРАТА 45 ДАЛИ ТОВА ЩЕ МИЕ НАБОРА??????????
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”