Вселена 1
Играчи:
Код: Избери всички
� Съюз Играч Бойни Точки Точки
1 ШАХМАНИЯК palavkoch 940,504 1,562,119
2 Insomnia *ХАНС* 308,447 973,120
3 Insomnia faget 217,969 955,244
4 ДЕФЛОРАЦИЯ nero 64,520 831,934
5 /*****/ boykoal 12,882 695,279
6 X WHITE_MAGIC 302,499 626,482
7 Insomnia slackware 48,200 600,249
8 aZrudite НякойПознат 6,962 581,327
9 JollyRoger dios 1,763 561,417
10 Insomnia Batmana 184,978 518,962Съюзи:
Код: Избери всички
� Съюз Членове Точки Коефициент
1 ШАХМАНИЯК 4 2309470 577367
2 /*****/ 3 1433169 477723
3 Insomnia 10 4550258 455026
4 aZrudite 2 650861 325430
5 X 8 2346159 293270
6 ARES 4 1103198 275800
7 SEYMOUR 7 1582182 226026
8 Bubreq 2 365199 182600
9 ДЕФЛОРАЦИЯ 6 1092348 182058
10 JollyRoger 5 847039 169408Очакванията на състезателите и Администраторите бяха големи за един добър и бойствен рунд.Той започна с малък технически проблем който бе отстранен от Администрацията и играта продължи в нормален вид.Имаше доста стари имена завърнали се в играта и доста нови играчи и съюзи.Не беше изминала и седмица от началото на рунда а вече беше започнала успорвана надпревара за първото място.Рунда можеше да се похвали и с големия брой играчи регистрирали се най-вече заради новия скин.Въпреки всичко интересът беше огромен и дори скорошното спиране на атаките поради профилактиката на Мегалан (интернет провайдъра на играта) не попречи кой знае колко на набралите скорост играчи.В началото не можеше да се говори още за някакво сериозно откъсване на първите поради ранние етап на играта но със сигурност се отрояваше присъствието то тертетите.Явно бонусите при добива си казваха думата и продължават да си е казват и в рундовете след това.Голяма част от играчите бяха заложили само на копаенето дори да бяха изминали няколко седмици за да си осигорят по нататъшната игра- някои бяха заложили на флота други още от началото се бяха барикадирали с лазери и ракетни и трудно някой успяваше да им пробие защитата.Очертаваха се доста интересни шест месеца в които видяхме борба за позиции войни между съюзи и играчи...Месец по-късно вече нещата се бяха раздвижили и се наблюдаваха доста интересни размествания в първите 30-100 което навеждаше всички на мисълта че рунда ще бъде доста оспорван.На върха нещата нестояха така макумба беше дръпнал доста пред другите явно което веднага създаде съмнение за нечестна игра от негова страна самият той се изказа на няколко пъти по тази тема което сведе до минимум това съмнение.Но това явно го накара да се откаже за пореден път и на негово място се появи нов член на Инсомния Томму_Vercetty които водени от фагет бяха заели първото място с доста голяма преднина пред вторите в класацията на съюзите.Според наш източник обаче акаунта на макумба първо е бил даден от него на JPS който от своя страна го подарява на приятеля си Томму.Но играта си вървеше и вече бяха изминали 3 месеца от началото на рунда.На върха нещата бяха доста интересни като за първото място спореха палавкоч фагет и ХАНС.С времето палавкоч започна да се откъсва пред тях и трудно можеха вече да го стигнат.Почти през цеелия рунд при съюзите първи бяха Инсомния следвани от ШАХМАНИЯК които по едно време паднаха няколко места поради приемането на доста нови играчи.Интересното беше че се появи и един от най-старите съюзи в играта aZrudite които бяха постоянно в топ 5.Имаше и доста интересни войни между съюзите най-интересната от които беше тази между Х и Инсомния.И от двете страни доста играчи загубиха голяма част от флотата си или някои друга планета.Но общо взето от Х надделяха и успяха да нанесат повече поражения та противника си.
В доста голям период от играта повечето от играчите бяха във мод което направи рунда и един от най-скучните.Имаше и някои интересни стъпки предприети от администрацията по празниците когато всичко беше в мод.А именно ботове пълни с флота и ресурс които бяха с цел да се направи подарък на останалите играчи.Повечето играчи бяха против за въвещдането на такова нещо-но така се получи че тея които най-мрънкаха - най се възползваха.Може да се каже че това беше всичко от 5тия сезон във първа.Явно скоро ще излезе и 6ти пък да видиме какмо ще скане там...
Faget
Нямам коментари.Освен учудващо дългия 5
месечен рунд всичко друго върви като написано по форум ...
Последните седмици отново доста от играчите са в синьо, но пък тези, които не бяха споделиха някои неща...
West_Sight , играч на Enigma
Ще ти споделя какви са моите наблюдения за последните дни...
В последно време никой не играе сериозно ... всеки е дигнал висок
спай или е набил мод (протекция) и всички се готвим за детмача да
направим възможно най-добра битка и да останем възможно най-напред в
класацията :D.Иначе нищо интересно освен 2 битки, които направих. Горе долу е това при мен нищо интересно събрал съм страшна флота
и ще се разбия в един приятел с подобна флота.
Tihondirisius1, играч на DevilBg
Единственото интересно, че в провинцията се бъзикат с
нета. Една вечер се прибирам и - а няма нет.
Минава час - всичко е о.к., никой не ме е барал.
Направих 2-3 атаки и тъкмо щях да правя сейван, съм
задрямал в креслото (много тежък работен ден имах с
бая ядове). Събуждам се след 2-3 часа - и (хаха) занулили
са ме (очаквано).Сега се възстановявам
сравнително бързо според мен.
Pitbull,лидер на The Agents
Здрасти,
ами интересни неща почти липсват, повечето хора са в мод и чакат детмача.
Може би новината точно за този
ранен рестарт е най-интересното събитие на последък.Лично аз не го
удобрявам, незнам защо администрацията са решили
така, можеше поне да хвърлят малко повече
светлина по това решение, дори и една тема не видях във форума...
thug,играч на S.A.A.
Feanor, играч на SEYMOURхм,рестарта за мене не е изненадващ,време му е да
свърши на този рунд :D битки нямам от доста време щото
като минеш 120-130к точки трябва да си бот за да
издебнеш който и да е а нямам толкова свободно
време :D имам малка закачка с дядо ви поп но за мое щастие
ще си уредиме мелето в детмача...от рунда съм
доволен общо взето играх в страхотен отбор със
страхотни хора понаправих флота понаправих и мини
ошамарих някой и друг непослушник както и се
опазих от шамари :D посмях се от сърце на форумните
боици в \"топ-а\" и тва е общо взето от мене.
S T a R,играч на 2bThe1Мога да се похваля с битката си срещу Iceman,която е в трибуната.Но
изглежда,че съм го смлял на късмет.Незнам как е станало,но
някои му е влезнал в акунта и му е спрял мода в които е бил.Надявам
се,че Адмите ще се изкажат по въпроса!Тунджо ми оказа честа да ми
погостува за 1 ден,но бързо се отказа.Пък и той един образ.Само
дето не ми каза:\"айде остави си флотата и бягай да пиеш кафе\".Много
се пали горкия.....,че и прекалено лично го приема. Според него съм
ламер,мишок.....,но мишок които не успя да занули.
Дойде и края на рунда и единствения враг,който успях да си спечеля е
Тунджо,но пък за сметка на враговете си намерих много приятели
в и извън съюза Сеймур.
steff,лидер на UniteDЕми аз повече от 20 дена бях в мод
и мойте каси вдигнали точки е аз пак ги смъкнах и така
нямам иначе наскоро големи битки освен една случайна
във втора галактика.
KpuC,лидер на TheProdigyАми вярно е - случиха се доста неща през тези седмици - приятни и
неприятни.....Като лидер имам доста работа, но трябва да помисля и за
себе си...Тъй като приключвам БФ, основното за което си мислех тази вечер е една
равностметка за целия ми БФ-живот...Но това не мисля, че ще ти
е итерсено...
Отноно изненадващия рестарт - ами -
изненада ни! Все повече се убеждавам, че на никой не му пука
за подръжката на тая игра, което е жалко, защото \"има хляб\" в
нея....Не искам да обиждам никого.Може би има някой на който му
пука,но...просто не личи....Не знам какво трябва да се направи по
въпроса.Явно е въпрос на самосъзнание...
Успех на всички, които имат излишни нерви за трошене....Аз не издържам повече...
Войната между Х и ИнсомнияЗначи допреди няколко дена бях в съюза The Future беше
добре докато бях там, но лидера излезна ваканция и
предаде лидерството на една от съюза.По касно тя реше че
имената на планетите трябва да са като кординатите им аз
не исках да си ги сменя и тя ме изгони.Мани другото а
сега май нещо се наговарят да ме занулят (сега май ме
мислят за враг само заради това! И мен ми е чудно ама
карай..) Иначе битки си има буша си пичове и т\'ва е
Може би най-интересната война(Х - Инсомния) започна към средата на рунда след като Тунджо се беше скарал с Калисто. Тунджо премина в Инсомния и понеже единствено той поддържаше мирът между съюзите, това беше зелена светлина за Инсомния. Първи крачката направи JPS като занули Хавиер, но това беше просто една забравена флота, все още не беше обявена Война. Няколко дни по-късно Калисто удря трансовете от 1 планета на JPS и започва да го засипва с купища гневни съобщения обявявайки война.Авани преминава към Х и докато Сторм и Калисто се чудеха до кой да колонизират със звездите, JPS пращаше през това време постоянно атаки към Авани със неговите звезди. Решението беше взето, ще се колонизира до главната на JPS. Резултата незакъснява, по една атака и от двамата и планетата е долу. Веднага последва колонизиране до планетата на JPS, която е до главната на Авани с цел да се отстранят звездите му. Още на следващата сутрин Авани засича на противноковата планета само звездите и се решава на атака и в последствие успява да удари звездите без флотата. Последва оплакване до администрацията на играта, понеже флотата се е била прибрала преди атаката на Авани, но не е участвала в битката, но поради всеизвестният бъг с докладите, доклада беше изчезнал и администрацията отказа да върне звездите на JPS. От тук последва и няколко седмичният му мод. През това време Сторм се беше оптимизирал и решава да нападне Фагет със цялата си флота със цел да му бутне планетата, но Фагет приема битката и занулява Сторм и прибира рециклажа с помоща на Ханс.Последва малко затишие. Калисто и ВЕС се отказаха, като ВЕС даде ацц-то си на Слабака, а той в последствие на Каос, докато калисто си седеше в мод и преди 2 месеца си даде акаунта на Бялата магия, който предполагам е Гошко от адвенчър. Каос успява дахване Креатор, който беше хванал акаунта на Блек.
Повечето строяха флота и през ноща спяха на мод, но Бялата магия реши да се развихри и удари ханса на 24 май, като причина за това сочи Ханс е бил лагнал СМС. Загубата е няколко хиледи кръста. Няколко дни по късно историята се повтаря и Бялата магия удря отново Ханс като загубите са били около 100к точки, изненадващо е, но причината отново е била лагнал смс. В същя момент Бялата магия използва и проруск в системата и напада изненадващо батмана със 8 знс-та и му чупи панетата като атаката минава 2 мин. преди да му се върне сейвъна.
Неуспяха да направят обрат в класирането Х, но имаха смелоста да се сръжават въпреки че бяха на по-малко точки.
Със свършването на рунда обаче и войната между тези два съюза също е към своя край.
Ето какво стана в последните дни...Бялата магия от Х удря на 2 пъти ХАНС който по това време е с над 1милион точки а след битките падат 6 ЗНС-та а точките му стават 920к.Освен ХАНС и Батмана пое доста удари отново от Бялата магиял.Главната му планета и голяма част от флотата му паднаха безлавно на бойното поле.По техния път пое и slackware който също е без главна планета а цялата му флота отлетя с нея.За падналата планета на Батмана фагет сподели че колонизирането до него е било в разрез с правилата на играта и на практика ако не е било то планетата му намяло как да падне.Всичко това обаче доведе до смъкването на Инсомния на 3то място при съюзите.
Битки нелипсваха...
Най-доброто от Ivolver
Криеница]datisevrushta vs [Rookies]GRANATA_BGТова са едни от най-добрите и интересни негови битки.
В първата занулява един от най-големите си врагове, а
рециклажа е успешно събран с помощта на krass.След доста
шпионажи и безсънни нощи налице са и още двама занулени врагове.
[SEYMOUR]Ivolver vs [CORSARS]Spiceman2
[SEYMOUR]Ivolver vs [Predators]Plambeto
[SEYMOUR]Ivolver vs mosses
Автор: Xstrem